OSM Taktikleri
-
@03AFYOKK 532 kontra önermişler ama kontra gibi taktikle yavaş oyun kur uyumsuz kalır. Dengeli bir taktik öneriyorum ben. 451, 4231, 442 dengeli olabilir. Bence 5li defans çok defansif kaçar, yorumcu da bu kadar ddfansif oynamaya gerek yoktu der büyük ihtimalle. Tüm sayılar dengeli (40-59 arası) öneririm bu dediğim dizilişlerde. 451 ve 4231 kaleyi görünce vur, 442 kanat ya da paslı oyun. Herkes sabit, alan markajı, ofsayt kapalı
-
@Bahadır-K haklısın ama gerekçesi şu net kazanmam gerek diyor menajer ikincisi ise karşıdaki menajerin büyük ihtimal 5 ortasaha ile çıkacağını söylüyor hem kendi evinde hemde oyunu ortasahaya yerleştirip daha avantajlı olucaktır diye düşünerek net bir galibiyet için
532 kontra atak
forvetler sadece hücüm, ortasaha poz. Koru, defans geride, ve çok defans oyuncumuz olduğu için ofsayt taktiği yapmamasını söyledim.
rakibi geride karşıla
Büyük ihtimal ile oyundaki osm menajerleri maç sonu çok Defansif deyip beğenmeyecektir ancak net galibiyet dedi arkadaş sanırım şampiyonluk için bundan dolayı böyle bir öneride bulundum -
@Bahadır-K Cevabınız için teşekkür ederim. 4-2-3-1 yaptım kadrom iyi düzeyde orta saham 97-102 değerlerde mevcut. Tek forvetim 102. Defansım 94-92 civarı Kaleci muslera 94. Rakibin orta sahası benimkine nazaran zayıp forvet 102 muhtemel oda 4-2-3-1 çıkacak. Kısaca şuan forvet orta sahayı destekle diğerleri sabit yapmıştım KGV. Değerler ise 59-39-59 hakem turuncu normal oynatıyorum bazen kırmzıı görebiliyorum deplasmandayım. Şimdi size sorum hakemi dikkatli yapayım mı? Sayısal değerler nasıl defansif mi çıkayım. Ve forvet sabit mi kalsın orta sahayı destek iyi mi. Acil yardımcu omursanız çok sevineceğim.
-
@FATİHTERİM en son bana kontra çıkan güçlü rakip sadece 4 şut çekebildi. İki taraf da defansif oynarsa maç kilitlenir. Kadrodaki güçlü adamları kullanmak istiyorsa dengeli çıkması lazım yoksa defansif çıkıp berabere bitmesini göze alıyorsa çıksın.
@03AFYOKK defansif çıkarsan sana maç sonucu benzeri bir şey vereyim. Topla oynama 50ye 50. Şutlar 4e 4. Maç sonu 0-0. Denk öneriyorum ben. Defansif oynaman için rakip sana 2 kat kadro farkı atmış olmalı. Sayılar 50-59 olur hepsi. Forvet sabit kalsın bence -
@Bahadır-K tüm sayılar 50 de bıraktım güzel bir sonuç çıkar mı hocam
-
@Bahadır-K hocam değerlere yorum yapmadınız
-
yarın kadrolarımızın denk olduğu bir rakip ile evimde oynuyorum nasıl bir taktik ile çıkmalıyım ?
-
@Danqer denk taktik deyince akla denk sayılarla oynanan 442 gelir. Ancak rakibin markaj tarzı, ofsayt seçimi, forvet ve defans sayısına göre 4231, 451, 433, 352, 3322, 343 de dengeli oynanabilir. Ajandan aldığınız bilgileri, saha durumunu, hakem rengini bunları da yazarsanız daha kapsamlı öneri sunabiliriz. Şimdilik 50-59 arası sayılarla herkes sabit 442 öneriyorum. Alan markajı, ofsayt yok. Paslı oyun ya da kanatları kullan olabilir.
-
@Danqer maçtan önce bütün bilgileri paylaşabilirseniz daha güzel yardımcı oluruz canım kardeşim a dan z ye kadar
Yinede ben söylemiş oluyum
-Karşındaki menajer ile senin kadro bilgisi
-Kendi kadronun fotoğrafı
-Karşıdaki menajerin yapacağı taktik
-Maçımızın evde yada deplasmanda olması bilgisi
-Hakem durumu
Şimdi bunları bilmeden sana yardımcı değil Karşıdaki menajere yardımcı oluruz önemli bir maçsa paylaş kardeşim başarılar -
@FATİHTERİM İyi akşamlar dostlar yarın 4-3-3 b Alan savunması Kanatları kullan taktiği olan Juve takımına karşı evimde oynayacağım karşı takım benden iyi ben Atalantayım.Rakibimin oyuncuları şu şekilde oynatıyor.3Forvet 98ve 93 lük kanat forvetler ve santrafor 94 lük (98-94-93)Orta sahası 88-90-89 Savunması Bekler 89-86,Stoperler 89-89 (89-89-89-86) Kaleci 94 ———4-3-3 b
Benim kadrom ise 4 Forvetim var Santrafor 2 tane 94 ve 83 lük Kanat Forvetler ise 88-86
5 Orta saha Var 97-87-86-83-81
Savunma ise 6 adet 3 Bek 90-86–86 Stoper 3 87-86-80
Kaleci 96
Evet arkadaşlar durumum bu tavsiyeleriniz nedir ne yapmalıyım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
-
@Wulkanest 433bye karşı 451 genelde üstün oynuyor. 433a'ya karşı da iyi performans gösteriyor ama 433bnin tam olarak karşı dizilişi bence 451. Kaleyi görünce vur. Orta saha defansa gelsin diğerleri sabit. Baskı dengeli, stil defansif, tempo yavaş oyun kur ya da topa hakim ol. Orta saha kanatlarında defansif orta sahalar olacak. Görevleri de iyi ayarlarsan istatistikte ezileceğini sanmıyorum.
-
@Wulkanest
-Oyunu ortasahaya yığmanı
-Kendi evinde sana karşı atak oynayacak bir rakibi
-Topla oynama yüzdesi olarak ezip gol yemeden 1 yada 2 tane atabiliriz- 451 a yada b oynayabilir Kaleyi görünce vur defansif bir şekilde oynaman mümkün
-541 Kaleyi görünce vur yada pas oyunu oynayabilisin dostım
Şöylede bir öneri sunacağım ki ben olsam sanırım bunu yapardım diye tahmin ediyorum
532 yada 523 defans geride ortasaha pozisyonu kotu forvet sadece atak
Karşıdaki menajerin ofsayt taktiği kapalıysa uzun top yapabilirsin ki hiç yemeden bir tane atıp alacağına inanıyoutum eğer ofsayt taktiği açık ise
-Kontra atak yapabilir ama kogtra atak yaptığın için tempoyu düşük koymamanı öneriyorum
-Ve ayrıca burası bence çok önemli 5 li defans yaparken asla ofsayt taktiği açma dostım- Bir önemli hususta alan savunması yapmayı unutma basit gözüken ama maç kaybedebileceğin detaylar
- 451 a yada b oynayabilir Kaleyi görünce vur defansif bir şekilde oynaman mümkün
-
@Bahadır-K teşekkür ederim.
-
@FATİHTERİM uzun topa karşı ofsaytın işe yaradığını sanmıyorum. taa karşı defanstan atılan bir uzun topun neresini ofsayta düşürecek defans bu bana mantıksız geliyor. Paslı oyun ve kontra atakta pas trafiğinin sonlandığı yer merkez forvet olduğu için bence asıl paslı oyun ve kontra atağa karşı ofsayt iyi gidiyor. Uzun topa karşı işlediğine dair kanıt var mı?
-
@FATİHTERİM teşekkürler.
-
@Bahadır-K
Tabikide var olmasa deneyimlemediğim bir şeyi başkalarına önermiyorum
Bu zaten bir oyun belli başlı mekanikler ile dolu bir oyun bundan dolayı size mantıklı gelmesine gerek yok