OSM Taktikleri
-
beyler şimdi akşama juventusla oynıcam çocuk çok değişik bir şekilde 4 3 3 paslı falanoynuyo ve ilk maçı kamp basmama rağmen yendi sizce ne yapıyım yenersem gruptan çıkcam yenilrisem yada beraberede çıkamıcam arkaaşlarla lig çok önemli lütfen yardım edin bi
-
@yigitakinn__ eğer 433b oynuyorsa olması gereken stil paslı zaten. Kanat oynarsa sıkıntı çıkar iş bilen adamlar sana sahayı dar eder. Kadrolar nasıl, saha avantajı nasıl
-
@Bahadır-K reis saha benkm saha stad 3level antrenman bascam adamin kadro benimkinden bir iki tik kotu bayer leverkisen kadroma profilden bakarsan sevinirom detayli.Adam juve.4 3 3 a pasli demis
-
forumlar afk ya hiç kulanılmıyor nerdeyse böyle bir oyunda daha aktif olması gerekir bence
-
@yigitakinn__ kadron iyi ve senin sahanda sende 433 çıkabilirsin. deplasmanda daha güçlü takıma 433 çıkmak hata. degerlendirmen lazım. hakeme göre ayar yap. biraz baskılı oyna topa hakim ol çok da ofansif oynama
-
@yigitakinn__ haklısın ama eldeki mal bu maalesef arada biz birkaç kişi bakıyoruz. Bende de mesela tarayıcı bazen giriyor bazen giriyor. Acil bir şey olursa foruma giremediğim için yetişemiyorum mesela. Bugün de hiç giremedim 5 kez denedim. Anca girdim ama sen yazalı 23 saati geçmiş bile. Düşün yani en aktif kişilerden birinin durumu bu şekilde, gerisini sen düşün
-
dostlar yarın liverpool ile kupa da oynuyorum 4 3 3 a paslı oyun adam adama markaj ofsayt tuzağı hayır olarak oynuyor.Kadro değerim 2 katı kadar nasıl oynamalıyım? bende 4 3 3 a paslı oyun oynamayı düşünüyorum kadrom daha iyi olduğu için. Yardım ederseniz seviniirm
-
@mrpepguardiola_2 442b paslı öneriyorum. Sayılar 70lerde olabilir. Herkes sabit. Alan markajı ve ofsayt yok. 433a'yı 442b paslı ile, 433b'yi de 442a kanat ile defalarca yendim (denkken ya da ben üstünken). Bol şans
-
@Bahadır-K rakibimle aynı taktikle çıksam nasıl bir verim alırım ?
-
@mrpepguardiola_2 rakibin 433 yada 442 çıktıysa sen daha güçlüysen olabilir. rakip defansif çıktıysa sende defansif çıkarsan yenilirsin bile.kadrona göre çıkman önemli çünkü. 433a 400m kodroyu 50m kadro ile bile yenebilirsin dogru taktikle
-
@darkmohikan 4 3 3 a ve 4 3 3 b paslı oyun arasında ciddi bi farklılık var mı ?
-
442b paslı oyununa karşı ne ile çıkılır ?
-
@mrpepguardiola_2 her dizilişin en uygun olduğu tek bir stil vardır. O stilin dışında bir şey denemek macera aramaktır. Ha arada daha iyi sonuç alabilirsiniz ama bu olsa olsa 100 maçın 10unda denk gelir, o da gelirse.
433a, 442a = kanat
433b, 442b = paslı
451, 4231 = kaleyi görünce vur
Vb.
@oktayc rakibin 442si a da olsa b de olsa 451 4231 üstün oynayacak dizilişe sahiptir. 4lü orta saha 5li orta sahaya karşı pozisyon üretmekte zorlanır çünkü. Sayı olarak kadro kaliteni yansıtırsın mesela ofansif dengeli falan gibi -
@Bahadır-K 4 3 3 b paslı oyun 4 3 3 a paslı oyuna üstün bir taktik ozaman öyle demi ?
-
@oktayc kadro denkse yada ustunsen 442a. ustunse 3322.
-
@mrpepguardiola_2 dikkatimi çekmedi öyle birşey. Varsa bile gerek duymadım 433 e 442 gayet iyi zaten
-
@mrpepguardiola_2 hayır yanlış anlamışsın ben orada özet olarak şunu dedim ; her dizilişin uyumlu olduğu tek bir stil vardır. Yani mesela 433bde kanat oynamak bana göre hatalı seçimdir zaten iyi bir defansif oyuna karşı da genelde istatistik olarak ezilir.
Üstünlük olarak şunu düşünüyorum ben: 433a'ya karşı 442b paslı, 433b'ye karşı 442a kanat -
@Bahadır-K bende 433a ya 442a 433b ye 442b oynuyorum. 433b ye karşı 442b den istatistik olarak çok memnun kalmıyorum bira üstün geliyor ama kazanıyor
-
@darkmohikan nedenleri var videolarımda da anlattım yani ezbere demiyorum. Mesela 433a düşün. Merkez orta saha ilerde. Eğer sen buna karşı 442b oynarsan senin ileriye dönük orta sahan markajsız kalıyor nedeni bu. Paslı oyun dememin sebebi de hem 442bye en uygun stil olması hem de 433anın merkez atakları savunacak defansif bir orta sahasının olmayışı stoperlere yüklenişi. Aldığım notlar arasında çoğu dizilişin anti dizilişini böyle mantıklı şekilde kafa patlatarak buldum. Bu notlarıma göre taktik veriyorum soran olursa bakalım
-
@Bahadır-K illa da benim dediğim doğru demiyorum zaten bu oyunda tek doğru da yok. ben verim aldığım için kullanıyorum. dediğin taktik mantıklı olmakla birliktte şöyle bir durum da var.443a da kanata defansif yada iki yönlü oyuncu koyabilirsin ofansif koyamazsın ve ofansif oyuncun üstünden de oynayamayacaksın kanat oldugundan. bu bir zaaf. ikincisi ise kanattan oynuyorsun bu yüzden kanatların orda durmaz ileri çıkacak ve boşluk verecek 442a da kanattan oynar ve ofansif kanat kullanırsın.. 433a kanatta merkez ofansifini de fazla kullanamayacagından zarar. gerçi bende bugün 433a kanat çıkıyorum oda başka:) rakibe göre taktik işte