OSM Taktikleri
-
@batuhan155155 Küçük takımları alıp iyi geliştirmek lazım, transferler bol olmalı. Tabiki daha defansif ayağı yere basan 451 ile oynamak başlamak lazım.
-
Arkadaslar iyi aksamlar uzun süre sonra oyuna geri döndüm bir sorum var .
Antrenmandaki oyuncu ilk11 ' e alınmıyor bu çok doğal ama yedeklere alabiliyorum.Antrenmandaki yedeklerin maç esnasında oyuna girmeme gibi bir olayı var mı ? Teşekkürler. -
@mrtgll33 hocam yine aklıma takıldı. mesela siz dediniz ya oyuncuyu 2.5 katına satın diye. ki gördüğüm kadarıyla oyunca max 2.5 katına satılıyor. yani 10 milyonluk oyuncuyu 25 milyona koysak bilgisayar alır mı ? alırsa nasıl sürede alır
-
@babuşthekıro Kadrona baglı senin kadron maksimum 3 5 milyonluk oyuncularla doluysa onu satman biraz zaman alır
-
@Sultangazililer1 16 milyonluk Schürrle var 48 milyona satılır mı mümkün mü?
-
@babuşthekıro Satılır zaman alır dedigim gibi kadro kalitene baglı birşey bu 16 m oyuncuyu 35 koymanı tavsiye ederim
-
@Sultangazililer1 teşekkürler hocam 56k menajer puanınız varmış size güveniyorum
-
@babuşthekıro Aldıgın takımı söylermisin bana kardesim suanda mevcut kadro durumun mesala
-
@Sultangazililer1 Dortmund. 6. haftadayız birisi almış 8 puanda kalıp istifa etmiş bende gördüm aldım. Kaleci dışında full aynı kadro
-
270 milyon euro
-
@babuşthekıro Tamam listede her daim 4 oyuncu bırak hep yüksekleri satma 2 yüksek koy 2 düsük koy listeye bu sekilde devam et
-
@Sultangazililer1 deniyeceğim teşekkürler
-
@babuşthekıro Rica ederim
-
@babuşthekıro peki hocam tüm bu taktikleri deneyerek mi bulacağım belli bir şey yok demi? Bide rakibe göre mi yapmam lazım rakibi nasıl analiz etmeliyim
-
@mrtgll33 hocam nasıl bir taktik analizi yapmalıyım nasıl bir yol izlemem lazım?
-
@batuhan155155 Günlük olarak rakibini kendini kadrosal rakibin taktiğimi felan yazarsan daha detaylı konuşabiliriz hep beraber.
-
@mrtgll33 tabiki yazarım ben sadece bunu kendi başıma nasıl yapabilirim o seviyeye nasıl gelebilirim diye çabalıyorum
-
@batuhan155155 kardeşim oyun 2009'dan 2016'ya kadar neredeyse aynıydı. Şimdiki güncelleme kökten olduğu için karışık bende bu hesabı yeni açtım daha 4 lig bitirdim. Birkaç maç casus kullan forumlarda dolaş kavrarsın herşeyiyle
-
@mrtgll33 hocam size birşey sorayım. 2-3 seferdir taktikler kaydedilmiyor bu yüzden Dortmund ile Leipzig'e 1-0 kaybettim. Olay kaybetmek değil takımı sonradan aldım ve bunu yenseydim bugün de bayerni yenip lider olacaktım. İnternetten olabilir mi sorun?