OSM Taktikleri
-
@Bahadır-K Pek olumlu sonuç vermiyor daha önceki yıllarda etkisi vardı. Takım ne kadar iyi olsun güzel ayarlanmış 4231 e karşı donup kalıyor. Peki daha önce konuştuk baskıyı geride karşıla yada düşük dengeli stil ofansif tempo topa hakim ol yaparsak rakipten çok iyi olduğumuzda bizde 4231 i böyle oymasak nasıl olur acaba.Çok sinir bozucu bir durum oyun resmen 4231 e çalışıyor zayıf takımlara. Birde bilgisayar gıcık kaparsa takımına vay haline.
-
Selamun aleyküm kolay gele bugun leichester ile maçım var 4,4,2 b kanatları kullan oynuyor kendi evinde 2seviye stadyumu var kamp almayacak benim takımım 600m leichester ise 480m benim takım biraz daha iyi sizce nasıl bir taktik yapmalıyım elinize sağlık şimdiden
-
@Muratağa27 senin takımın iyi ancak deplasmanda sın ve seviye 2 stadyuma karşı.
5li Defansif ortasaha oynasan bile kberabere biticektir kazanma ihtimalin zor. 532 kontra atak ile üst çıkarsın gerisi şansına kalmış pres yok geride karşıla stil Defansif kontra atak oynayacağım için tempo yüksek olmalı yüksek hızda paslaşma yada tek top. Defans geride ortasaha pozisyonu koru forvet sadece atak. İşine çok çok yarayacakır -
@FATİHTERİM teşekkür ederim aynen Dediğini yapacağım yazarım buradan sonucu.
-
@FATİHTERİM kral adamsın 5,3,2 oynadım dediğin gibi kontra baskı ve stil azlarda pas ise tek pas yaptım sonuç %45 e %55 ve 0-3 kazandım. Teşekkür ederim.
-
@Muratağa27 said in OSM Taktikleri:
@FATİHTERİM kral adamsın 5,3,2 oynadım dediğin gibi kontra baskı ve stil azlarda pas ise tek pas yaptım sonuç %45 e %55 ve 0-3 kazandım. Teşekkür ederim.
️
-
Selamlar üstadlar bugun manchester city ile maçım var kendi evimde oynuyorum stadyum seviyem 3 takımım 560 m rakibimin değeri 420 m genelde 4,4,2 b kanatları kullan oynuyor böyle oynarsa nasıl bir taktik yapmalıyım birde bazı buyuk maçlarda 4,5,1 oynadı böyle oynarsa ne yapmalıyım iyi hafta sonları şimdiden elinize sağlık
-
Kolay gele herkese günaydın rakibim liverpool değeri 720m ligin lideri sahası 3seviye 15 maç sonunda yenilgisi yok ve bütün rakiplerini analiz edip son dakikaya kadar taktiğini yapmıyor ama oynadığı maçlarda 4,4,2 a ve 4,3,3 b kanatları kullan oynamış benim takımım burnley 420m değerim ve deplasmanda oynayacağım kamp alma gibi bir durum söz konusu değil. Yardım istiyorum yardımmmmm osm nin kralları
-
@mf2746 defansif çıkman lazım. Yoksa hüsran bir sonuç yaşarsın.
İlk öneri 451 kgv. Rakip 433 de kullansa 442 de kullansa 451le üstün oynama şansın var. Çünkü senin orta sahada daima ondan fazla adamın olacak. Forveti de orta sahayı destekle dersen topla oynama yüzden daha çok olacaktır. Diğerleri sabit. Baskı ve tempo dengeli olmalı, stil de defansif gider bu maça.
İkinci öneri 5311, 532 kontra atak. Rakip 433 kullanırsa kontra atakla öne geçme şansın var ama 442 kullanırsa üstün gelemeyebilirsin. Baskı ve stil düşük olacak (30-39), tempoysa yüksek olmalı 60+
@RReisbabaa 433 kullanabilirsin o maça. Kadro farkı çok yok ama saha bonusu daha öne taşır seni. Stil ofansif, baskı ve tempo biri dengeli diğeri yüksek. Tempo yüksek, baskı dengeli olursa daha çok şut atarsın ama başarılı şut şansı çok olmaz. Baskı yüksek, tempo dengeli oynarsan daha az şut atarsın daha çok topla oynarsın ve daha isabetli şut atarsın seçim senin. Herkes sabit öneriyorum -
Herkese tekrardan merhabalar. Arkadaşlar ile Spor Toto Süper Ligi kurduk orada oynuyoruz. Ben Göztepeyim kadro değeri olarak 207m ile birinciyim. Rakip Alanya kadro değeri ise 87m. 4-4-2 b paslı oyun, alan savunması ve ofsayt tuzağına evet demiş. Kadro olarak 4-3-3 ofansife müsait olduğumu düşünüyorum. Sizce nasıl oynamalıyım?
-
beyler adamın alttaki yüzdeleri 65 65 60 sürekli aynı taktikle çıkıyor buna karşı nasıl çıkmalıyım benim kadrom daha güçlü bundan 100m fark var aramızda https://i.hizliresim.com/YdoZZE.jpg , https://i.hizliresim.com/3OkGnp.jpg
-
@1234hasan1234 said in OSM Taktikleri:
beyler adamın alttaki yüzdeleri 65 65 60 sürekli aynı taktikle çıkıyor buna karşı nasıl çıkmalıyım benim kadrom daha güçlü bundan 100m fark var aramızda https://i.hizliresim.com/YdoZZE.jpg , https://i.hizliresim.com/3OkGnp.jpg
4 3 3 b kanat 75 70 65 cik al maci
-
@Rıdoo20 yazarım oynanınca
-
@Rıdoo20 forvet hücüm orta saha sabit defans sabit mi olsun
-
Kolay gelsin bugun deplasmanda newcastle ile oynayacağım değeri 530m saha seviyesi 2 saha dizilişi 4,3,3 kanatları kullan alan markaj ve ofsayt taktiği yok oynuyor benim değerim 560m hemen hemen aynı değerdeyiz ama ben deplasmanda oynuyorum sizce taktik nasıl olmalı
-
This post is deleted!
-
@Bahadır-K Bugünde aynı senaryo 4231 deplasmanda benim 433 ü yendi ligin en güçlü takımıyım bende bu tür çıkanlara 4231 çıkacam barlar ne olmalu üstün olup galip gelmek için denediğin var mı böyle kardeşim
-
Kolay gelsin reisler yarın çok çok önemli bir Maç çıkıyorum arsenal takımım 37 puanım var saha seviyesi 3 takım değerim 600m rakibimin de 37 puanı var lider durumda değeri 700m genelde 4,3,3 kanatları kullan alan markaj ve ofsayt yok oynuyor ama bazı önemli maçlarda 4,4,2 oynamış şuanda kestirmek zor ne yapacağını maç benim evim de bahsettiğim iki taktiğe karşı evimde sizce nasıl oynamalıyım. Teşekkür ederim iyi geceler.
-
@Rıdoo20 tempo isteğe bağlıdır ancak her maç belli bir aralığı vardır mesela ofansif bir oyunda topa hakim ol ya da yüksek hızda paslaşma seçilir. Topa hakim ol yapınca, yüksek hızda paslaşmaya göre topla oynama yüzdenizi arttırırsınız. Ancak gol pozisyonlarında azalma görülür. Risk alma ya da risk almama konusu gibi biraz.
@RequıreD 433 o maça gider. 70lerde oynanabilir kanat oyunu olur. Tempo olayını üstte yazdığıma göre ayarlayın.
@Klarkkent_1 451, 4231 denk sayılar (40-59 arası). Herkes sabit kurtarır. Alan markajı, ofsayt yok.
@03AFYOKK 4231 değişik varyantlar var. Topla oynama yüzdesini elde tutmak ana amaçsa forvet orta sahaya destek geliyor ve 6 orta sahaymış gibi oynanıyor diğerleri sabit. Değerler baskı dengeli olmalı, stil kadro farkına göre seçilmeli, tempo da stille denk olabilir. Tercihen risk almak istemezsem topla oynamaya abanıyorum forvet orta sahaya destek geliyor tempoyu topa hakim olda bırakıyorum. Risk alacaksam forveti sabit bırakıyorum, tempoyu biraz daha yükseltiyorum. Bu şekilde.
@ragazzo-duro 451 defansif çık oyunu kilitle. Deplasman maçı galiba işine yarayacak olan şey bu bence. Forveti orta sahaya gönder diğerleri sabit kalsın. Baskı ve tempo dengeli, stil defansif kullan. Alan markajı, ofsayt yok. Bol şans