OSM Taktikleri
-
beyler adamın alttaki yüzdeleri 65 65 60 sürekli aynı taktikle çıkıyor buna karşı nasıl çıkmalıyım benim kadrom daha güçlü bundan 100m fark var aramızda https://i.hizliresim.com/YdoZZE.jpg , https://i.hizliresim.com/3OkGnp.jpg
-
@1234hasan1234 said in OSM Taktikleri:
beyler adamın alttaki yüzdeleri 65 65 60 sürekli aynı taktikle çıkıyor buna karşı nasıl çıkmalıyım benim kadrom daha güçlü bundan 100m fark var aramızda https://i.hizliresim.com/YdoZZE.jpg , https://i.hizliresim.com/3OkGnp.jpg
4 3 3 b kanat 75 70 65 cik al maci
-
@Rıdoo20 yazarım oynanınca
-
@Rıdoo20 forvet hücüm orta saha sabit defans sabit mi olsun
-
Kolay gelsin bugun deplasmanda newcastle ile oynayacağım değeri 530m saha seviyesi 2 saha dizilişi 4,3,3 kanatları kullan alan markaj ve ofsayt taktiği yok oynuyor benim değerim 560m hemen hemen aynı değerdeyiz ama ben deplasmanda oynuyorum sizce taktik nasıl olmalı
-
This post is deleted!
-
@Bahadır-K Bugünde aynı senaryo 4231 deplasmanda benim 433 ü yendi ligin en güçlü takımıyım bende bu tür çıkanlara 4231 çıkacam barlar ne olmalu üstün olup galip gelmek için denediğin var mı böyle kardeşim
-
Kolay gelsin reisler yarın çok çok önemli bir Maç çıkıyorum arsenal takımım 37 puanım var saha seviyesi 3 takım değerim 600m rakibimin de 37 puanı var lider durumda değeri 700m genelde 4,3,3 kanatları kullan alan markaj ve ofsayt yok oynuyor ama bazı önemli maçlarda 4,4,2 oynamış şuanda kestirmek zor ne yapacağını maç benim evim de bahsettiğim iki taktiğe karşı evimde sizce nasıl oynamalıyım. Teşekkür ederim iyi geceler.
-
@Rıdoo20 tempo isteğe bağlıdır ancak her maç belli bir aralığı vardır mesela ofansif bir oyunda topa hakim ol ya da yüksek hızda paslaşma seçilir. Topa hakim ol yapınca, yüksek hızda paslaşmaya göre topla oynama yüzdenizi arttırırsınız. Ancak gol pozisyonlarında azalma görülür. Risk alma ya da risk almama konusu gibi biraz.
@RequıreD 433 o maça gider. 70lerde oynanabilir kanat oyunu olur. Tempo olayını üstte yazdığıma göre ayarlayın.
@Klarkkent_1 451, 4231 denk sayılar (40-59 arası). Herkes sabit kurtarır. Alan markajı, ofsayt yok.
@03AFYOKK 4231 değişik varyantlar var. Topla oynama yüzdesini elde tutmak ana amaçsa forvet orta sahaya destek geliyor ve 6 orta sahaymış gibi oynanıyor diğerleri sabit. Değerler baskı dengeli olmalı, stil kadro farkına göre seçilmeli, tempo da stille denk olabilir. Tercihen risk almak istemezsem topla oynamaya abanıyorum forvet orta sahaya destek geliyor tempoyu topa hakim olda bırakıyorum. Risk alacaksam forveti sabit bırakıyorum, tempoyu biraz daha yükseltiyorum. Bu şekilde.
@ragazzo-duro 451 defansif çık oyunu kilitle. Deplasman maçı galiba işine yarayacak olan şey bu bence. Forveti orta sahaya gönder diğerleri sabit kalsın. Baskı ve tempo dengeli, stil defansif kullan. Alan markajı, ofsayt yok. Bol şans -
@Bahadır-K ben evimdeyim reis
-
Kolay gelsin akşam juventus ile maçım var peşpeşeyiz evimde oynayacağım takımım torino saha seviyem 3 iki takımın değeri de hemen hemen aynı 4,3,3 b kanatlar ve 4,4,2 kanatlar yada pas oynuyor rakibim ne yapmalıyım bu rakibe kendi evimde maç
-
@ragazzo-duro gene 451 olabilir. Ama denk sayılar kurtarır. Forvet orta sahaya destek ya da herkes sabit.
@mmuratarass saha 3 olduğu için sen de 433 ya da 442 kullanabilirsin. Normalde kullandığın sayıları kullanabilirsin ama tempoyu çok yükseltme topa hakim ol kalsın -
@Bahadır-K Şimdi beşiktaş maçım var 750 m benim kadro 1.150 evimdeyim daha önce bahsettim sağlam 4-2-3-1 le çıkıyorlar. Bende 4231 çıkacam baskıyı 40 cüvarı sitl ve tempoyu 60 yaparsam nasıl olur sen deneyim yaptın mı böyle baskı düşük mü gelir evde olduğum için ancak o da kapanacağı için yüksek tutmak istemedim. 4-3-3 çıktığım zaman yenilgi alıyorum.Dönüş yaparsan sevinirim
-
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün çok önemli maçım var Arsenala karşı muhtemelen 4 4 2 A la karşıma çıkacak. Benim takım Everton. Kadro gücü olarak Arsenal benden iyi ama benim de fena kadrom yok. Evimde oynuyorum. 4 4 2 A ya karşı hangi taktik en etkili olur? Maça saatler kaldı acil destek bekliyorum
-
@RequıreD Arkadaşlar merhaba şimdi ise kupa maçı olarak Kasımpaşa ile oynayacağım. Kasımpaşa 130m kadro değeri benim 234m bir kaç oyuncunun gücü bir yada iki artmıştır. Rakip 3-5-2 alan savunması kgv ofsayt evet oynuyor. Sizce nasıl bir taktik ile çıkmalıyım? @Bahadır-K
-
Beyler selamun aleyküm. Bugün evimde güçlü bir rakip ile yapıyorum kadro değerim 396m rakibin ise 793m. 442b paslı oynayacak muhtemelen. Stadyumum 3. seviye. Nasıl bir diziliş taktik ve sayılar ile çıkmalıyım teşekkürler.
-
Selamun aleyküm osm severler yarın kendi evimde totenham ile oynuyorum benim takımın değeri 650m rakibim 600m maç kendi evimde saha seviyem 3 lakin rakibim deplasmanda hep 4,5,1 kgv oynuyor sizce kendi evimde olan maçı hangi taktikle kazanırım teşekkür ederim
-
Merhaba.Eğer orta saha oyuncuların sağlam ise 4-5-1 taktiği ile çıkabilirsin.Defansın geride kalsın forvetin orta sahaya yardım etsin.Presi fazla yapma takımın agresifliğini hakemin durumuna göre ayarlarsın.Kanatta oynayan oyuncuların hücum güçlerinin yüksek olmasına dikkat edersin
-
Arkadaşlar, rakip 4-2-4 kanatları kullan alan savunması taktiğiyle oynuyor. Kadro değeri olarak ben bir tık daha üstünüm. 4-2-4 dizilişine kanat taktiği bana biraz ilginç geldi genelde uzun top oynandığı için. 4-4-2 b pas taktiği sizce uygun mudur ?
-
merhaba arkadaşım. iyi geceler. bu saat de rahatsız ettiğim için özür dilerim şimdiden. kardeşim benim sıkıntım. bilgisayardan veya facebook gameroon dan osm oynarken, reklamları izleyemiyorum. oyun parası kazanamıyorum. cep telefonum arızalı oluğu için servise gönderdim daha gelmedi. facebook ayarlarında mı sıkıntı var yoksa oyun ayarlarından mı değiştirebilirim. çünkü oyuncu alamıyorum bu da benim için çok sıkıntı. ilginize şimdiden teşekkür ederim. iyi geceler. iyi çalışmalar. hoşça kalın.