OSM Taktikleri
-
@beachvoleymert said in OSM Taktikleri:
@Bahadır-K ![alt text] teşekkürler
Bir milyon değere karşı deplasmanda kazanıp şampiyon olmak rakibe çok koymuştur
-
Slam Arkadaşlar Bana Sağlam Çok İyi Bi 3-4-3 Taktiği Var Mı? Ofansif Olsun
-
@beachvoleymert rica ederim dostum.
@StarcrescenT 442lere karşı 451 4231 kgv oyna. Herkes sabit, alan markajı ve ofsayt yok. Kadro kaliteni sayılarda kullan. Mesela üstünsen 60-79 arası yap tüm sayıları. Denksen 50-59 arası. Gerideysen üstteki arkadaş gibi 30-40 arası yap tüm sayıları. Üstün oynarsın diye düşünüyorum. -
@Bahadır-K 2 gün sonra arsenal ile deplasmanda maçım var. Saha seviyesi 3, 4 3 3 b paslı oyun, adam markajı, ofsayt hayır oynuyor.Ben genelde 4 3 3 kanat oynuyorum.Kadro değerim ondan çok yüksek, nasıl oynamalıyım ?
-
@mrpepguardiola_2 442a kanat herkes sabit. Alan markajı ve ofsayt yok. Tüm sayılar 60-79 arası, istatistikle beraber maçı alırsın diye düşünüyorum kart mart şanssızlığı olmazsa.
-
@Bahadır-K çizgi taktiklerim nasıl olsun ? Pardon herkes sabit demişsin dikkat etmedim. Teşekkürler.
-
@Şah-Maga Kaptanı forvet veya kaleci hangisi güçlü ve yaşlıysa seçebilirsin, duran top dediğin korner demek istedin sanırım? korneri beklere verebilirsin, Serbest vuruşları kanat forvet yada orta sahadaki 10 numara adamın forvetten güçlüyse öncelik onda olsun. Penaltı da gücüne bakmazsızın forvet.
-
Selamun aleyküm bugün chelsea ile maçım var kadrolarımız hemen hemen denk. Maç benim evimde. Rakip 443b kanatları kullan çıkacak muhtemelen. Nasıl bir taktik ile çıkmalıyım ?
-
@Danqer Kardeşim oyuns stilin ofansifse 4 2 3 1 yok dayı ben defansif olsun diosan 4 5 1 i koy.Kaleyi görünce vur yap kesinlikle.Maç evinde olduğu için adamı boğmaya çalış dengeli ile rakibe yakın oyna arası seçebilirsi.Agresif gir diğer kısımlar gene dediğim gibi oyun stiline kalmış.Ama bence hepsi pozisyon korusun ve en önemlisi forvet orta saha destekle çek.Bu önemli diğer kısımlar ofansif dengeli arası yap topa da hakim ol tertemiz.
-
@yigitakinn__ eyvallah reis
-
@Danqer ne demek kardesim
-
Buna hangi taktikler iyi gider ? Yenmem gerek . Lütfen yardımcı olabilirmisiniz ? -
selam arkadaşlar karşımdaki takım 3-3-2-2 oynuyor deplasmandayım takımlar eşit değil onun takım daha iyi 3 yıldız stadyumu var zor bi maç bir teknik verebilirseniz çok iyi olur @Bahadır-K
-
@Fayuks 451 4231 kgv, alan markajı, ofsayt yok, herkes sabit. Sayılar 30-40 arası (örnek olarak 35 35 40 mesela). Rakipten bir tık üstte sertlikle maça çık. Biraz riskli olacak ama baskının düşüklüğü kart yeme şansını biraz azaltacak. Kart çıkmazsa puanla ayrılma şansın yüksek dostum.
-
Beyler atletico ya karsi naç var kadrolar eşit sayılır adam 4 2 3 1 kgv çıkıyor.Sizce ne yapayim?banko kazanmak şart
-
@yigitakinn__ takımlar denkse sen de 5li orta sahayla kgv cevap verebilirsin denk sayılarla
-
443b yzmışsın yanlış olmuş. kadro denkse 433b ise rakip 442b paslı oyna. hakem yazmamışsın baskı söyleyemicem. topa hakim ol ve dengeli oyna.
442b ise rakip 442a kanatları kullan