OSM Taktikleri
-
@rahmanov_1 sağolun taktikler için
-
Osm 2020 İçin En İyi Taktik (% 100 Kazanma)
Diziliş : 4-4-2 B
Oyun stili : Paslı oyun
Çizgi taktikleri :
Forvetler : Sadece hücum
Orta sahalar : Forveti destekle
Defanslar : Bekler ileri
Markaj : Alan markajı
Ofsayt tuzağı : Hayır
Mücadele : Agresif
Baskı : Tam saha baskı 90
Stil : Ofansif 66
Tempo : Topa hakim ol 55OSM 433B DURDURULMAYAN YENİ TAKTİK !!!
Diziliş : 4-3-3 B
Oyun stili : Paslı oyun
Çizgi taktikleri :
Forvetler : Orta sahayı destekle
Orta sahalar : Pozisyon koru
Defanslar : Bekler ileri
Ofsayt tuzağı : Evet
Baskı : Rakibe yakın oyna 62
Stil : Ofansif 61
Tempo : Yüksek hızda paslaşma 65 -
Benim takımım
Karşı takım
kadrom bu şekilde kalecimde 116 gücünde karşımda chelsea var sahası 2.seviye deplasmanda oynuyorum 300m kadro değeri üstünüm güçleri birbirine çok az yakın ama her mevkide ben üstünüm güç olarak. 4-3-3b kanatları kullan alan markajı ofsayt hayır agresif oynuyor hakem mavi deplasmandayım karşı takımın forvetlerinin formları 2 oyuncunun sarı gerisi normal yeşil hangi taktik gider
-
@kingmanager78 birkaç taktikle çıkabilirsin. ben 442b paslı agresif mevkiler defans ortasa pozisyonu koru forvet sadece hucum. 75-40-75çıkardım
-
3-3-4a ya karşı hangi taktiklerle çıkılabilir 4 forvete 4 defans yapar isem adam adama mı yapmalıyım
-
@MBilalM8 334e 442a kanat ya da 442b paslı ofansif oynayabilirsin. Herkes sabit ( ya da orta saha forveti destekle olabilir kadro üstünlüğü sendeyse) sayılar 70lerde hepsi (kadro gerisi olsan da 70ler), markaj adam markajı (kadro gerisiysen alan markajı) iyi averaj kasmalar
@kingmanager78 benim önerim de herkes sabit 442a kanat tüm sayılar 50-59 arası denk oyun. 300m önde olsan da o farkı ev sahibi saha avantajından kapatır, ofansif oynarsan sürpriz yaşayabilirsin o yüzden dengeli oynamak lazım diye düşünüyorum. Bol şans
@rahmanov_1 dostum durdurulamayan, yenilmeyen taktik diye bir şey yoktur. Son denemelerim ile savaşta evde 4231 451i yener hale geldim mesela. Bir ara ne korkulurdu 5li orta sahadan ben artık 2-0, 3-0 yenip geçiyorum (tam olarak taktiğin her şeyinden emin olduktan sonra video olarak kanalımda yer alacak bu taktik bu arada) -
Arkadaşlar merhaba güçlü bir rakibe karşı yarın lig ve sonraki gün kupa maçım var. kadro değeri benden 150 m fazla, bu rakiple uzun süredir oynuyoruz ve beni sürekli yeniyor, yeminle usandım, bana yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.
kullandığı taktik 4-3-3 b paslı oyun, bütün mevkiler sabit alan savunması ve ofsayt taktiği yok.
özellikle forvetleri çok güçlü.
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
-
@yigido5895_1 çok net olmamış sen 600 o 750m ise denk sayılır sen 50 o 200 ise çok farkerder. 451 3322 yada 5311 deneyebilirsin. 5311 kontra 70-35-70 kadro farkı çoksa çok işe yarar denk takımlarda kötü sonuç verir. yakın ilk 11 ler ise 451 4231 yada 3322 deneyebilirsin
-
2"sinden birini tercih ediniz.
Diziliş : 4-5-1
Oyun stili : Kaleyi görünce vur
Orta sahalar : Pozisyon koru
Defanslar : Geride kal
Baskı : Geride karşıla 38
Stil : Defansif 35
Tempo : Yavaş oyun kur 38Diziliş : 4-2-3-1
Oyun stili : Kaleyi görünce vur
Forvetler : Orta sahayı destekle
Orta sahalar : Defansa yardım et
Baskı : Dengeli 45
Stil : Defansif 25
Tempo : Topa hakim ol 54 -
@Bahadır-K 2-0 yenildim
-
Diziliş : 4-2-4 B
Oyun stili : Uzun top
Orta sahalar : Defansa yardım et
Baskı : Dengeli 58
Stil : Defansif 25
Tempo : Tek pas futbol 89 -
@kingmanager78 hadi ya üzüldüm ne oldu ki kart mart mı çıktı öyle olmaması lazımdı
-
kart falan da çıkmamış direk yenilmişim. ne zaman 4–3-3 e 4-4-2 çıksam kaybediyorum
-
@yigido5895_1 451 kgv öneririm 433 te her zaman etkili olmuştur, sayı vermek benim düşünceme göre yanlış olur kimseyi yanıltmak istemem bant aralıkları çok yüksek olmasın ve kadron yeterli,uygun ise bu taktiği çıkmalısın
-
@kingmanager78 Allah Allah, daha dün bir maçımda 433ü ezdim 442yle. Sonuçta kullandığım işe yaradığını düşündüğüm şeyleri öneririm ama sende tutmamış. Oyuncu pozisyonları, markaj türü, ofsayt, çizgi taktikleri çok önemli tabi dikkat etmek lazım
-
Kolay gelsin reisler. 4,5,1 oynayan rakibe karşı hangi sistemle oynamalıyım. Benim takım biraz daha iyi evimdeyim ama henüz stadyum 0 seviye.
-
@darkmohikan bir iki transfer ile aradaki değer farkını 70 milyona kadar düşürdüm. onun değeri 790 milyon benimki 720 milyon. kadrom o kadar da kötü değil yani ama işte adamı senelerdir yenememe, üst üste iki maçımın olması ve forvetlerinin çok güçlü olması gözümü korkutuyor.
@Bahadır.K dostum bir de sen fikir verebilir misin acaba?
-
@ragazzo-duro 343b kanat dene aşık olursun. Herkes sabit. Sayılar yüksek ama maksimum 79. Alan markajı ve ofsayt açık
@yigido5895_1 ajana göre bakalım dostum -
@Bahadır-K gizli antrenma gittiği için ajan yollayamadım ama son maçlarda kullandığı taktik şu; diziliş 4-3-3 b paslı oyun, bütün mevkiler sabit alan savunması ve ofsayt taktiği yok. değiştirme şansı çok yüksek.
-
@Bahadır-K bahadır reis eminsin dimi ben sende 5,4,1 e alışığım bu sistemin üstadısın. Senden 3,4,3 oyna diye cevap gelince şaşırdım. Ama deneyeceğim bu akşam ki maçıma kolay gele