OSM Taktikleri
-
kart falan da çıkmamış direk yenilmişim. ne zaman 4–3-3 e 4-4-2 çıksam kaybediyorum
-
@yigido5895_1 451 kgv öneririm 433 te her zaman etkili olmuştur, sayı vermek benim düşünceme göre yanlış olur kimseyi yanıltmak istemem bant aralıkları çok yüksek olmasın ve kadron yeterli,uygun ise bu taktiği çıkmalısın
-
@kingmanager78 Allah Allah, daha dün bir maçımda 433ü ezdim 442yle. Sonuçta kullandığım işe yaradığını düşündüğüm şeyleri öneririm ama sende tutmamış. Oyuncu pozisyonları, markaj türü, ofsayt, çizgi taktikleri çok önemli tabi dikkat etmek lazım
-
Kolay gelsin reisler. 4,5,1 oynayan rakibe karşı hangi sistemle oynamalıyım. Benim takım biraz daha iyi evimdeyim ama henüz stadyum 0 seviye.
-
@darkmohikan bir iki transfer ile aradaki değer farkını 70 milyona kadar düşürdüm. onun değeri 790 milyon benimki 720 milyon. kadrom o kadar da kötü değil yani ama işte adamı senelerdir yenememe, üst üste iki maçımın olması ve forvetlerinin çok güçlü olması gözümü korkutuyor.
@Bahadır.K dostum bir de sen fikir verebilir misin acaba?
-
@ragazzo-duro 343b kanat dene aşık olursun. Herkes sabit. Sayılar yüksek ama maksimum 79. Alan markajı ve ofsayt açık
@yigido5895_1 ajana göre bakalım dostum -
@Bahadır-K gizli antrenma gittiği için ajan yollayamadım ama son maçlarda kullandığı taktik şu; diziliş 4-3-3 b paslı oyun, bütün mevkiler sabit alan savunması ve ofsayt taktiği yok. değiştirme şansı çok yüksek.
-
@Bahadır-K bahadır reis eminsin dimi ben sende 5,4,1 e alışığım bu sistemin üstadısın. Senden 3,4,3 oyna diye cevap gelince şaşırdım. Ama deneyeceğim bu akşam ki maçıma kolay gele
-
@ragazzo-duro evet eminim de ofsayt üzerinde çalışıyorum şu sıralar. Açık kapalı konusunda kararsızım. Açık önerdim de kapalı daha iyi oluyor sanki maç sonu yorumcu laf atsa da
-
@yigido5895_1 5li orta saha ile alacağın riski düşürecek bir taktik tercih edebilirsin. Geç görmüşüm üzgünüm dostum
-
@Bahadır-K 451 e 343 ile bende verim aldım. ben paslı oynuyorum ama.
-
MKE Ankaragücü takımının antrenörlüğünü yapıyorum.
Ligin başlamasına 2 gün var, genel lig boyunca önerebileceğiniz taktik var mıdır?
Şu yolu izle, şunları yapabilirsin tarzı.Teşekkürler.
-
Arkadaşlar ben chelseayim deplasmanda leicester ile maçım var kadro değerimiz neredeyse aynı 4 3 3a kanat alan savunması ve ofsayt kapalı oynuyor sizce hangi taktikle girmeliyim
-
@MBilalM8 442a kanat alan ofsayt kapalı.
-
@darkmohikan 4 5 yıldır oynuyorum fakat hiç 4 4 2 nin 4 3 3 ü yendiğini görmedim
-
Diziliş : 4-2-3-1
Oyun stili : Kaleyi görünce vur
Çigi taktikleri :
Forvetler : Sadece hücum
Orta sahalar : Forveti destekle
Defanslar : Geride kal
Markaj : Alan markajı
Ofsayt tuzağı : Hayır
Mücadele : Agresif
Baskı : Tam saha baskı 80
Stil : Dengeli 59
Tempo : Tek pas futbol 80 -
4 3 3a kk ofsayt hayır alan savunmasına 4 5 1 kgv alan ofsayt yok girsem deplasmanda denk kadro değerine kazanır mıyım
-
@MBilalM8 çizgi taktiklerinde yada başka birşey de hata yapıyorsun herhalde çok nadir puan kaybederim 433e karşı 442 ile
-
Beyler standart Galatasaray kadrosuna 3-5-2 oynatmayi dusunuyorum yüzdeler taktikler falan nasil olmali? Yorumlarinizi bekliyorum