OSM Taktikleri
-
@yigitakinn__ eyvallah reis
-
@Danqer ne demek kardesim
-
Buna hangi taktikler iyi gider ? Yenmem gerek . Lütfen yardımcı olabilirmisiniz ? -
selam arkadaşlar karşımdaki takım 3-3-2-2 oynuyor deplasmandayım takımlar eşit değil onun takım daha iyi 3 yıldız stadyumu var zor bi maç bir teknik verebilirseniz çok iyi olur @Bahadır-K
-
@Fayuks 451 4231 kgv, alan markajı, ofsayt yok, herkes sabit. Sayılar 30-40 arası (örnek olarak 35 35 40 mesela). Rakipten bir tık üstte sertlikle maça çık. Biraz riskli olacak ama baskının düşüklüğü kart yeme şansını biraz azaltacak. Kart çıkmazsa puanla ayrılma şansın yüksek dostum.
-
Beyler atletico ya karsi naç var kadrolar eşit sayılır adam 4 2 3 1 kgv çıkıyor.Sizce ne yapayim?banko kazanmak şart
-
@yigitakinn__ takımlar denkse sen de 5li orta sahayla kgv cevap verebilirsin denk sayılarla
-
443b yzmışsın yanlış olmuş. kadro denkse 433b ise rakip 442b paslı oyna. hakem yazmamışsın baskı söyleyemicem. topa hakim ol ve dengeli oyna.
442b ise rakip 442a kanatları kullan -
@Bahadır-K kardesim onu yapamicam elimde 5 orta saha be yazik ki yok baska taktik ne olabilir...
-
442a yada 442b oynayabilirsin a oynarsan kanat. b oynarsan paslı oyun. adam adama ofsayt yok oyna. hakem belitmemişşin o yüzden baskı belirtmiyorum. deplasmandaysan orta sahayı muhtemelen kaybedersin hızlı hücum oyna o yüzden. stil 59 olsun
-
@darkmohikan iç sahadayım ve orta saham 1 tık daha iyi forvetler dünya yıldızı hakem kırmızı
-
@yigitakinn__ başka taktik ne olabilir dersen, üstün olsan 433 önerirdim. Geride olsan 523 424 önerirdim.
Madem evdesin tüm sayıları denk olan bir 433 oyna madem. 433a kanat, 433b paslı olacak. Herkes sabit. Ben alan markajı öneriyorum ama başkası adam markajı önermiş. Ben ne zaman 4 defansta adam markajı seçsem yorumcu yanlış seçim olduğunu söylüyor markaj konusu sana kalmış. Sayılar denk dedim yani 50-59 arası. Kırmızı hakeme dikkatli bırak, ama adam normal ya da agresif çıkarsa sen de onu taklit et. -
@Bahadır-K ya işte kadrom 1 tık önde ev sahibiyim adamda bende kamp bastık
saham 3 level sen ne yapıyım -
@Bahadır-K ligde juve yim net bir şekilde en güçlü takımım. özellikle ligin başı olmasına rağmen hücumda 3 oyuncum 100 üzeri, orta saha ve savunma ise 95 üzeri. mantıken çoğu takıma karşı 4 3 3 b oynamayı düşünüyorum. evimde iyi sonuçlar aldım fakat deplasman maçlarında iyi sonuç alamıyorum. hem evde hem deplasman da iyi sonuç verecek bir 4 3 3 b yada a taktik için önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim. sonucun yanında oyun olarak da iyi istatistik elde etmek istiyorum.
-
@Cemre-Kibar 433b paslı, 433a kanat olacak. 433byi kanat oynarsanız iş bilen menejerler istatistikte sizi ezmesini bilir. Üstün olduğunuz için çoğu maça her sayı 70ler çıkılabilir herkes sabit. Alan markajı ofsayt kapalı
@yigitakinn__ 433a kanat ya da 433b paslı oyna. Üstte yazmıştım nasıl çıkacağını, aynılarını tekrar tekrar yazmayayım. Kamp ve saha bonusu katlanır bence önde oynarsın -
normalde alan önerirdim bende ama rakip kgv oynadığı için adam önerdim. fazla şut imkanı vermeme için
-
@Cemre-Kibar sabit bir taktik yok adam ne oynuyorsa ona göre oyna. takım değeri de önemli taktik seçerken. mesela ben 50m kadro ile 400m luk takımı yendim. 5-3-1-1 çıktım. kadro denk olsa adam beni yenerdi. o bile fark eder. herşeyi hesaba katarak taktik yapcan. güçlüyüm istediğim taktik yemiyor
-
@darkmohikan geçen ekip savaşının birinde 442 adam markajı yapan feneri, deplasmanda sivasla yendim 4231 kgv ile. 4-12 şut ezdim. Şu markaj konusu çok karışık ve hâlâ gizemini koruyan bir konu. Evet mantık olarak adam markajının kgvye karşı işlemesi lazım ama bu aldığım sonuç da insanı düşündürmüyor değil. Keşke resmi açıklama olsa her şey için. Her yerde millet sormaz o nasıl bu nasıl diye. Açıklamıyor ki adamlar inadına
-
@Bahadır-K rakibin 4 senin 5 orta sahan var. saece tek şey etkilemiyor ki. birçok faktor var. takım güçleri ev deplasman, taktik, çizgi tktikleri v.b. en nemlisi şans faktörü