OSM Taktikleri
-
4 4 2 b kanat alan ofsayt yok deplasmanda denk takıma nasıl girmeliyim
-
@MBilalM8 5li orta sahalar iyi gider 451 yada 4231. kanat oynadığı için 451 kgv alan ofsayt yok öneririm
-
@darkmohikan peki yüzdeler ve çizgi taktikleri ne olmalı
-
@MBilalM8 baskıyı hakeme göre yaparım yeşil 75 mavi 70 sarı ve sonrası 55.
yüksek baskı iyi ma çok yükseltirsen maçın sonlarına takım yorulur oyundan düşer. ayrıca hakeme göre kart alma şansın artar. sitil 45 tempo hızlı paslaşma 70 -
@darkmohikan peki ben hep 4 3 3 a kanat oynuyorum deplasmanda alır mıyım 4 3 3 a ile 4 4 2 b yi
-
@MBilalM8 Hocam merhabalar mobilden giriyorum ilk defa yazıyorum nereden yazacağımı bilemediğim için size yanıt vererek yazabildim, Konum ise şu Liverpool ile maçım var kadrolar denk 5 2 3B Taktiği Sert (Hakem sarı) Kontra Atak Alan savunması Ve ofsayt taktiğini uyguluyorlar. Maçım deplasmanda İki takımda antreman kampına gitti. Hangi taktik ile çıkmalıyım?
-
@beytullah2828 bence 4 2 3 1 kaleyi görünce vur alan savunması ofsayt yok forvet ileri orta saha yerinde kal defans geri yüzdeler 60 55 60 yap bu dediğim taktiği dostluk maçlarında dene takımına uyarsa yap
-
@beytullah2828 kendi sahasında kontra oynamış. 5 li ortasaha defansif oynayıp elinde patlatırım. yaptırmam kontra:) tabi benden güçlüyse
-
@beytullah2828 sonuç ne oldu kardeş
-
Selamlar
Karşıdaki rakibimin kadrosu benden biraz daha iyi 4-3-3 B oynuyor Kanatları Kullanıyor-Alan Markajı-Ofsayt hayırBuna karşı 4-4-2 B oynuyorum Kaleyi Görünce vur dedim-Ofsayt hayır-Alan Markajı-Forvetler Hücüm-Orta Forveti destekle-Defans olduğu yerde kalıyor
BASKI:70
STİL:30
TEMPO:80
Doğru mu oynuyorum eksikler ney yazarsanız sevinirim. -
@Favrov kgv oynayacaksan 451 kullansan daha iyi olur bu maçta. rakip kanat oynuyor sende kanatları kapatmış olusun hemde. stil de fazla defansif bence bu maç için deplasmansa olabilir. zor maçta orta sahayı forveti destekletmezdim
-
4-5-1 yaptım
Orta saha defansı destekle yaptım
defans bekle dedim
kaleyi görünce vur dedim
stili 50 yaptım
Tempo 80 tek pas futbol
baskı 50
hakem kırmızı dikkatliye aldım -
@Favrov herkes yerinde oynasın defansa yardım çok defansif kaçar okadar fark yok arada. baskı hakem sarı turuncu kırmızıysa kalabilir değilse 70 lere çek.
-
@darkmohikan Tamamdır
Hakem kırmızı maç sonucunu sana yazarım saol
-
@Favrov kazanirsin umarım. Buraya her zaman bakmıyorum. Oyundan da yazabilirsin. Gerçi kaybedersen daha yazmasın ya:)
-
@darkmohikan Kaybettim 1-0 geçmiş olsun önemli değil
Her maç yeneceğim diye bir şey yok hem de benden güçlü bir takıma karşı -
Karşı taktik lazım
Rakibim
4-3-3 B oynuyor
Kaleyi Görünce Vur
Alan Markajı
Ofsayt Tuzağı Hayır
Mücadele Agresif (SON MAÇ OLDUĞU İÇİN BENDE AŞIRI AGRESİF YAPTIM)Benim Taktikler:
4-5-1
Kaleyi Görünce Vur
Alan Markajı
Ofsayt Tuzağı Hayır
Mücadele Çok Agresif
Çizgi Taktikleri:
Forvet Hücüm
Orta Saha Forvete Yardım Et
Defans olduğu yerde kal
Baskı 50 Dengeli
Stil Ofansif 70
Tempo Tek Pas Futbol 80BU SON MAÇ ONA GÖRE TAKTİK VERİN
-
Arkadaşlar şampiyonluk maçım var evimde oynayacağım kadrolarımız denk stadyumum 3 seviye rakip 4 3 3 a kanat alan savunması ve ofsayt hayır oynuyor detaylı bir taktik verebilir misiniz