OSM Taktikleri
-
@saitsait60 4-3-3 ile çıkarsam biraz sorun olur hocam deplasmanda 4-4-2ye karşı.Kendi sahamda normalde 4-3-3oynarım A veya B rakibe göre.
-
@Şifayii said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar merhaba takım değerim 703m rakibimin ise 479m
Deplasmandayım ve rakibim antreman bastı diye ben de bastım.Muhtemelen stadyum seviyesi 2dir.
Genelliklle 4-4-2B paslı oyun oynamış.Nasıl bir taktik önerirsiniz.
Kesinlikle yenmem lazım -
@oguzztr_1 galiba yanlış görmüşsünüz
-
@saitsait60 çok pardon 4-3-3A agresif ve paslı oynayarak rakibinin oyununu bloke edebilirsin,güçlü kadron olduğu için senin oyunun onun oyununa üstün gelir.
-
Abiler iyi akşamlar..yarın evimde tottenham ile karşılaşacağım..takımım everton..kadro değerim onunkinden 55 milyon fazla..5-2-3 ya da 5-3-2 kontra oynuyor..nasil bir taktikle çıkmalıyım..çizgi taktikleri,oranlar vs..şimdiden çok teşekkür ederim
-
4 4 2 kanat veya pas öneririm, baskını yüksek tutmaman gerekiyor. 30-40 arası olabilir. Stil dengeli. Tempo dengeli. Defans ortasaha forvet hepsi sabit. Alan markaji ofsayt yok. Sonucu paylaşırsan sevinirim
-
@Sezomerit said in OSM Taktikleri:
4 4 2 kanat veya pas öneririm, baskını yüksek tutmaman gerekiyor. 30-40 arası olabilir. Stil dengeli. Tempo dengeli. Defans ortasaha forvet hepsi sabit. Alan markaji ofsayt yok. Sonucu paylaşırsan sevinirim
Sonucu mutlaka bildiricem..ama bir sorum olacaktı tempoyu neden dengeli tutayim,yuksek hizda oaslasma daha verimli olmaz mi?
-
Rakibim 3-3-4B oynuyor Liverpool kendi evimdeyim normalde 442B kanatları kullan yapıyorum aynı devam mı etmeliyim yoksa önerebileceğiniz taktik var mı ben ManU'yum
-
Öncelikle Selamun Aleyküm.. liverpool takımını aldım nasıl bi taktik önerirsiniz liverpool için.. Teşekkürler şimdiden.
-
Arkadaşlar chelsea için taktik önerir misiniz? ligde en pahalı kadro bende ve oyuncular dünya yıldızı,yardım bekliyorum
-
öncelikle selam ben yarın leicester city im ve chelsea ile karşılaşıyorum kadro değerim 220 milyon onun ise 258 milyon sizce taktik ve diziliş nasıl çıkabilirim
-
@Eatenhunt ayrıca 433 a oynuyor kanatları kullan
-
Arkadaşlar ligin en güçlüsü benim, en yakın rakibimden 100m fazla kadrom var. Ama düzgün taktik bulamıyorum. Ve rakibime yenildim. Yardımcı olur musunuz buna nasıl bir taktik yapabilirim?
-
@ramfatmeh hocam kaleciye çok yatırım yapma bir işe yaradığını görmedim daha 119 luk chillesenim vardı evde 3 gol yiyor 95 puan ideal
-
@TezcanReis55 said in OSM Taktikleri:
@ramfatmeh hocam kaleciye çok yatırım yapma bir işe yaradığını görmedim daha 119 luk chillesenim vardı evde 3 gol yiyor 95 puan ideal
Eyvallah reis bu zaten 90 küsürdü aldığımda geliştirdim Bundan sonrakilerde dediğin gibi yaparım
-
@MangoMangoo Rakip 4-3-3 b taktiği kullanıyor. Kadro değerlerimiz kafa kafaya Benim 710m rakip maksimum 70-80m üstte benden... Bende 4-3-3b kanatları kullan 75-75-75 kullanıp forvet ileri orta saha forveti destekle bekler ileri olarak kullanıyorum. Fakat dostluk maçlarında o evinde 5-6 atarken ben bazen yenip bazen yeniliyorum.
-
@ramfatmeh said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar ligin en güçlüsü benim, en yakın rakibimden 100m fazla kadrom var. Ama düzgün taktik bulamıyorum. Ve rakibime yenildim. Yardımcı olur musunuz buna nasıl bir taktik yapabilirim?
Rakibim muhtemelen KGV oynayacak ve benden kötü oyuncuların hepsi. Karşı taktik olarak ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? Dizilişim böyle