OSM Taktikleri
-
Merhaba. Yarın ligin ilk günü manu ile oynuyorum takımım man city. Antrenman kampına gidebilir kadro değerim yaklaşık 50m daha fazla maç kendi evimde . Ben kampa gitmeyi düşünmüyorum sizce nasıl oynamalıyım. Genellikle oyunlarımda orta sahayı kalabalık tutup güçlü veya zayıf olmama göre ileri geri atıyordum.Yine öyle mi oynamaliyim.Çizgi taktikleri baskı tempoyu falan ayrıntılı açıklarsanız sevinirim
-
Kanat Forvet, savunma gücü 30-49 arasında olan forvet oyuncularıdır.
1-19: Fırsatçı Golcü
20-29: Sahte Dokuz
30-49: Kanat Forvet -
@MehmetCetinTD hocam bu değerlerin diğer pozisyonlarda hangi anlama geldiğini öğrenmek için nereye bakmam lazım.Açıklayamadıysam defansın 1-19 20-29 30-49 olanların özellikleri yani.
-
Bu değerlerin karşılıkları bir yerde yazıyor muydu, hatırlamıyorum şu an. Ben yardımcı olayım.
Defans:
1-19: Markajcı
20-29: İki Yönlü
30-49: İleri Çıkan (Bek)Orta Saha:
Savunma Gücü - Hücum Gücü > 2: Defansif Orta Saha
2 >= Savunma Gücü - Hücum Gücü >= -2: İki Yönlü
Hücum Gücü - Savunma Gücü > 2: Hücumcu -
Arkadaşlar merhaba RAKİBİM 4-2-4 b taktiğiyle karşıma çıkıyor kadro değerim ondan yüksek fakat yedek oyuncu kıtlığım var 5 def, 4 OS, 3 forvet oyuncum var ve maç deplasmanda bu maç benim için çok önemli
Forvet: 84-75-74
Os: 82-80-69-68 (69 luk oyuncunun defansif gücü 71, 68lik oyuncunun hücüm gücü 72)
Def: 95-82-78-73-71
Kaleci: 88
Böyle bir kadrom var nasıl bir taktikle çıkmalıyım? -
@ÇareFurkan Rakibinin dizilişi 4-2-4 ama taktiğini yazmamışsın eğer o taktiği bilerek uyguluyorsa uzun top oynuyordur. Bence senin kadrona göre oynayabileceğin taktik eğer forvetlerinin ikisi kanat oynamak için uygunsa 4-3-3 (B)- Kanatları kullan olmalı deplasmanda bile olsa daha sağlam kadron varsa bu taktik asla sekmez. Ancak daha dengeli oynayayım dersen 4-4-2(B) baklava dilimi taktiğiyle çıkıp paslı oyun oynatabilirsin. Çizgi taktiklerin deplasmanda olduğun için tüm mevkiler yerinde kalsın. Hücum dengeli olsun, baskıyı 35-40 arasında tut ve tempoyu da top hakimiyeti olarak ayarla derim.
-
Arkadaşlar merhaba RAKİBİM 4-3-3 A kgv taktiğiyle karşıma çıkıyor kadro değerim ondan yüksek fakat yedek oyuncu kıtlığım var 5 def, 4 OS, 3 forvet oyuncum var ve maç deplasmanda bu maç benim için çok önemli
Forvet: 84-75-74
Os: 82-80-69-68 (69 luk oyuncunun defansif gücü 71, 68lik oyuncunun hücüm gücü 72)
Def: 95-82-78-73-71
Kaleci: 88
Böyle bir kadrom var nasıl bir taktikle çıkmalıyım? -
@SirAsliyuce son bir değişiklik yapmış rakip 4-3-3 A Kaleyi görünce vur, Alan Markajı şeklinde oynuyor
-
@ÇareFurkan 4-3-3 Taktikleri kanat oyunu için uygundur. Belli ki rakibin bu oyunu pek bilmeden oynayan birisi pek sıkıntılı geçmez maçın önerdiğim iki taktikten birisini kullanabilirsin.
-
This post is deleted!
-
Merhabalar bugün Man.City ile deplasmanda maçım var 412M değeri var benim ise 385M sizce hangi taktik ile çıkmalıyım genelde 4-3-3 ile oynuyor rakibim yardımcı olur musunuz
-
Merhaba rakibimin kadro degeri 450M ve benim kadro değerim 600M. Deplasmandayım ve onun sahası 1 level. Taktik olarak 4-4-2B paslı oyun kullanıyor. Sizce nasıl bir taktikle çıkmalıyım?
-
@Zekicann25 said in OSM Taktikleri:
@yasinakın16 442B PAS ALAN
-
Kadro degerimi nasıl yükseltebilirim kücük takımlar alıyorum
-
@emiralçakaya21 Futbolcuları en pahalı fiyattan satıp, Kazançla daha iyi oyuncular alarak
-
Merhaba arkadaşlar rakibimden 150M daha üstün bir kadroya sahibim. Bu akşam maçımız var ve kendisi 442B kanatları kullan, alan savunması, ofsayt kapalı oynuyor. İlk 11 olarak açık ara öndeyim. Fakat deplasmandayım. Hangi taktiği önerirsiniz?
-
bence en iyi taktik 442a bolded text
-
@Bahadır-K Hocam merhabalar
Önerilerinizi okudum. Bu kadar kişiye tek tek yardımcı olmuşsunuz. Kendi adıma teşekkür ederim.Bana da yardımcı olursanız çok makbule geçer.
Hedefi şampiyonluk olan biri için nasıl bir sistem ve taktik önerirsiniz acaba?
-
Norwich Cityim karşımda liverpool var kadro olarak güçlü benden nasıl bir taktikle çıkmalayım
-
@Oyunpes said in OSM Taktikleri:
Norwich Cityim karşımda liverpool var kadro olarak güçlü benden nasıl bir taktikle çıkmalayım
4-5-1 30-30-75 kontra atak, forvet sadece hücum, orta saha defansa yardım, defans sabit, alan markajı, ofsayt taktiği yok.
Bu sistemle arkadaşlarla oynadığımız ligde benden daha güçlü kadrolara karşı iyi sonuçlar aldım. İyi kitlersin rakibi, gol yeme ve atma durumu biraz şans, biraz da takımının ve rakibinin kalitesine bağlı bir durum. 12 şut, yüzde 60 topla oynama vs gibi istatistiklere rağmen gol atamadığım maçlar oldu çünkü.
Orta sahandaki merkez 3'lün daha iyiyse KGV, forvetin daha iyiyse kontra atak sistemini tercih edebilirsin. Benim gözlemlediğim, hangisini seçersen onlar pozisyona giriyor.
Kesin şu sistemle çık diyemem ama rakibinin çok güçlü olduğunu söylüyorsun, 4-3-3 çıkma averaj olursun diyebilirim.