OSM Taktikleri
-
@qnnszz kardeşim olay tek oyuncuda değildir muhtemelen. her pozisyonda vasat oynuyorsa diğer oyuncularla da alakalı durum vardır. En iyi oyuncu türü hem defansif hemde ofansif özelliği eşit olandır. Anlıyacağın ilerisine çok ofansif ama 0 defansif oyuncu gerisinede 95 defansif ama 5 ofansif oyuncu koyarsan verim alamazsın.
-
@qnnszz düşünceme göre de real madrid gibi takımın olsa derdin james rodriguez olmazdı, eğer real madrid değilse her oyuncu her ligde her takımda iyi oynayacak diye birşey yok. mesela gerçek hayattan örnek verirsek mamadou niang, en çok gol atan 4. afrikalı oyuncu fenerbahçede harika sezon geçirip 13 milyona satılırken (bundan 5 yıl öncesi 13 milyon çok para) beşiktaşta 5 golü zor bulmuştu
-
This post is deleted!
-
@babuşthekıro
Takim guc ortalamasi 95 civari . Sadece ben degil baska bie arkadasimda gol veya asist yapmadigini soylemisti . Real'e ayni topculari alsalar zirveye oynarlar saniyorum -
@qnnszz Arkadaşım oyunda oyuncuya yönelik bir dizayn yok...Yani James i şuraya koysam ne olur, buraya koysam ne olur gibi sorulara verilen bütün cevaplar havada kalacaktır...Böyle şartlanmis bir durum yok...Ama herkes tarafından bilinen ve kullanılan oyuncu forvetse ve defans gücü yüksekse kanatta oynaması....Bunun dışında neyi nereye koysam daha çok gol atar, neyi nereye koysam daha çok asist yapar yada verim alınır böyle bi şey yok...
-
Arkadaşlar yeni sürüm geldikten sonra bırakmıştım.Yeğenim ısrar edince aynı ligden takım aldık.Ben stoke city o da tottenham.Diğer takımları yenebiliyorum ama onu yenemiyorum tecrübesi de yok ama iyi taktik yapmış. 4-3-3a kanatları kullan oynuyor.Daha önceki iki maçın biri 1-1 birinde de 3-1 yenildim.Ben kadroyu 4-3-3 b kanatları kullan taktiğine göre kurdum.Forvetleri defansları falan hep ona göre aldım ama onun takımının hedefi daha yüksek olduğu için birer ikişer puan daha yüksek zayıf bir yeri de yok.Defansif de çıkamıyorum yenmek zorunda olduğum için ne yapmak gerek sizce? (Anlamadığım bir şekilde ligde kamp yapılmıyor o özelliği kapatma var heralde yeni sürümde kamp yapılsa hiç sıkıntı olmayacaktı)
-
Merhaba AC MİLAN takımını yönetiyorum. Şuan hesabın içinde 60m parada var.
Sizce bu kadro ile hangi oyun turu olur?
442b mi 433b mi ve hangi still ile?
Kalede donnoruma var. 111 degerinde
-
@AtillaTurker 433 öneririm kadron gayet iyi elindeki parayla forvet veya orta sahaya takviye yapabilirsin
-
@F.S.M.0.13 oyun stili nasıl olmalı ? Kanatları kullan mi paslasarak mi
-
Rakip 442 a paslı oynuyor ben 433b kk oynuyorum benim kadrom daha güçlü sadece paslı oyuna karşı alan savunması mı yoksa adam mı yapayım
-
@Guerlain1903 Alan savunması daha iyi randıman verebilir.
-
@mrtgll33 cevabın için teşekkürler
-
@Guerlain1903 Rica ederim
-
@AtillaTurker kanatlar daha iyi
-
Arkadaşlar Tempoda Oyun Konturolü Ayarı Yeni Sürümde Ne Oluyor Yavaş Oyun Kur, Oyunu Geride Tut , Topa Hakim Ol Bunlardan Hangisi
-
Şu 2.5 katına satma olayının konusu kim açtıysa adamın dibi en kötü oyuncuları 2.5 katına satıp onun parasına 90'lık oyuncularla donatıyorum kadroyu
-
Beyler benim kadrom bu şekilde Osmanlısporum . En büyük rakibim Trabzonspor ile bugün kupa yarın da lig maçına çıkıyorum . 2 maç da hayati 2sini de kazanırsam ligi de kupayı da alabilirim . Kaybedersem de bütün emeklerim boşa gider . Lütfen yardımcı olur musunuz çok ihtiyacım var ne oynamalıyım nasıl oynamalıyım ? Teşekkür ederim...
Rakibin takımı =
Rakibin taktiği
-
Selam beyler rakibim tottenham eğer bu maçı kazanırsam şampiyonluk ihtimalim %70 falan olucak sizce nasıl kadro çıkıyım 4 3 3a veya 4 3 3b kanatları kullan iş görür mü cevaplarınızı bekliyorum