OSM Taktikleri
-
@TezcanReis55 hocam ben liverpoolum karşısı arsenal 4 2 3 1 kadromuz nerdeyse aynı hangi taktigi önerirsiniz deplasmandayım ama kazanmam lazım.
-
@altaysins bunu osm taktikleri kısmında yazmıştım burada tekrarlyıorum üstad
4-2-3-1 kaleyi görünce vur
baskı 35 eğer evindeyse 50 yapabilirsin baskıyı
stil 35
tempo 35Sadece hücum
Yerinde kal --> eğer adamın forvetleri defansından bariz üstünse ortayı defansa yardım
yerinde kal@pepklopp01 Sıkıntı çıkarmaz hocam 28 yaşta kaptanım varddı sıkıntı yaşamadım
-
@TezcanReis55 eyw reis sagolasın
-
@bananiyeçekkaldıamk defansı 20 ila 30 arası oyuncuların kullanılması kanaatindeyim şuan ama şöylede olabilir kanat oynanılacaksa kanat paslı oyun tercih edilecekse pivot kullanılabilir ama tam emin değilim 20 ila 30 arası oyuncuların kullanılması daha mantıklı geliyor
-
@jodomds222 bekler ileri seçeneğini aktif etmedikten sonra kanatın 20 30 olması çok da fark etmiyor.Sanırım biraz fazla yoruluyor olabilirler.
-
@TezcanReis55 reis 4231 kgv ye karşı 4231 kgv çıkıcam dimi deplasmandayım benim takım daha iyi maç yarın
-
Hocam sıkıntı yapmaz ama karşıdan iyiöolduğuna emin ol takımının yani en az her pozisyon 6 7 puan yüksekse agresif gir ama bir atletico real maçıysa mesela yine50 35 35 girersen kazanırsın karşıyı iyi tahlil etmen lazım çünkü taktik değerle rini ona göre ayarlıyacaksın . Sonra eşitse 70 70 70 girersin fark yersin aman dikkat
-
Arkadaşlar merhaba, rakibim Göztepe 451 kgv oynuyor, ort oyuncu değeri 3 m benimse 6 m, ofsayt tuzağı yok, alan markajı var sizce hangi taktikle çıkmalıyım?
-
Arkadaşlar rakibimden 2 kat daha üstün bir kadro değerine sahibim ve maç benim evimde (saham 2 level). Rakip 4-5-1 kgv, alan savunması, ofsayt kapalı, oranları 85-60-79 oynuyor. Sizce nasıl bir taktik izlemeliyim rakibe karşı?
-
This post is deleted!
-
Merhabalar ya bana yardım edermisiniz ben hangi taktiği kullanayım kadrom bu şekil sivasa yenildim tabi messi ve ronaldosu vardı ama taktikten dolayı kaybettiğimi düşünüyorum kadrom en iyi 2.kadro değer olarak benim hangi taktiği kullanmam gerek daha dogrusu hangi çizgi taktikleri yardımcı olursanız sevinirim
-
@Hellohaksim kardeş o kadar coini o oyunculara vereceğine 2 slotunu kaşiften dizerdin bence boş iş olmuş. 451 4231 küçük takım taktiğidir genelde, ya da kampa karşı kampsız çıkarken kullanılır. İlle de kullanmak istersen o çizgi taktiği işini görür. En son ben 68-70-68 şeklinde verim aldım önerebilirim. Stoperlerin iyiyse bekleri de ileri atarsın. Forvetin azmış en yakın zamanda forveti 4lemeni öneririm ben. Bir de aldığın forvet kanat forvet olsun 433 çıkabilecek duruma gel en kısa sürede yoksa kadroda 2. olup güçlü olduğun maçları 5li orta saha ile heba edersin. Transfer yapamazsan da 4231 devam et dediğim gibi
-
@BarbarosCelik9 451 için o sayılar çok uçuk. Herhangi bir ofansif 433 ile zorlanmayacak maç olmalı o. Ev sahibisin takımın 2 kat kadro farkı da atmış, sahanda da seviye var. 433 ya da en kötü 442 oynamazsan rakibin işine yarar bu maç. Herkes sabit 433 ya da 442 öneririm ben (bekler 30+ hücumsa ileri olabilir) 433te tüm sayılar 60-79 arası, 442de baskı ve tempoyu çok abartma dengeli bırak stil gene 60-79 arası olur. Güçlüsün kanat oyna daha çok verim alırsın kanat oyunundan.
@crazy_football_58 senin için de aynı şey geçerli. Kadro kalitenizi kullanmak istiyorsanız 433 ya da 442 kullanmak zorundasınız. Macera aramak isterseniz de siz de 451 4231 çıkın istatistik kilitlenir ama -
@Bahadır-K kanat forvet ne demek oluyor üstad ben tam iyi değilşm bu konuda birde şimdi ne önerirsin bana kesin olarak ne kullanıyım
-
Merhaba. Yarın ligin ilk günü manu ile oynuyorum takımım man city. Antrenman kampına gidebilir kadro değerim yaklaşık 50m daha fazla maç kendi evimde . Ben kampa gitmeyi düşünmüyorum sizce nasıl oynamalıyım. Genellikle oyunlarımda orta sahayı kalabalık tutup güçlü veya zayıf olmama göre ileri geri atıyordum.Yine öyle mi oynamaliyim.Çizgi taktikleri baskı tempoyu falan ayrıntılı açıklarsanız sevinirim
-
Kanat Forvet, savunma gücü 30-49 arasında olan forvet oyuncularıdır.
1-19: Fırsatçı Golcü
20-29: Sahte Dokuz
30-49: Kanat Forvet -
@MehmetCetinTD hocam bu değerlerin diğer pozisyonlarda hangi anlama geldiğini öğrenmek için nereye bakmam lazım.Açıklayamadıysam defansın 1-19 20-29 30-49 olanların özellikleri yani.
-
Bu değerlerin karşılıkları bir yerde yazıyor muydu, hatırlamıyorum şu an. Ben yardımcı olayım.
Defans:
1-19: Markajcı
20-29: İki Yönlü
30-49: İleri Çıkan (Bek)Orta Saha:
Savunma Gücü - Hücum Gücü > 2: Defansif Orta Saha
2 >= Savunma Gücü - Hücum Gücü >= -2: İki Yönlü
Hücum Gücü - Savunma Gücü > 2: Hücumcu -
Arkadaşlar merhaba RAKİBİM 4-2-4 b taktiğiyle karşıma çıkıyor kadro değerim ondan yüksek fakat yedek oyuncu kıtlığım var 5 def, 4 OS, 3 forvet oyuncum var ve maç deplasmanda bu maç benim için çok önemli
Forvet: 84-75-74
Os: 82-80-69-68 (69 luk oyuncunun defansif gücü 71, 68lik oyuncunun hücüm gücü 72)
Def: 95-82-78-73-71
Kaleci: 88
Böyle bir kadrom var nasıl bir taktikle çıkmalıyım?