OSM Taktikleri
-
malasef almıyor..
-
160 m kadro değerim var ve 240 m kadro değeri olan şimdiye kadar hep 4 3 3 oynayan bir rakiple maçım var bugün aynı takımla kupa maçım vardı 4 5 1 45 35 45 çıktım son dakikada kaybettim yarınki maçta aynı kişiyle ve aramızda 2 puan var şampiyonluk maçı yenmem lazım gizli antrenman basmış nasıl çıkmalıyım galibiyet için
-
@Kadadq said in OSM Taktikleri:
160 m kadro değerim var ve 240 m kadro değeri olan şimdiye kadar hep 4 3 3 oynayan bir rakiple maçım var bugün aynı takımla kupa maçım vardı 4 5 1 45 35 45 çıktım son dakikada kaybettim yarınki maçta aynı kişiyle ve aramızda 2 puan var şampiyonluk maçı yenmem lazım gizli antrenman basmış nasıl çıkmalıyım galibiyet için
-
Bugün deplasmanda 4-3-3 kanat oyunu oynayan bir rakiple karşılaşacağım. Kadro değerlerimiz aşağı yukarı aynı (benimki bir tık daha yüksek ama çok fark yok). Orta saha oyuncularım daha üstün, diğer mevkilerimiz neredeyse aynı güçteler. Kazanmak için önerdiğiniz taktik ve tempo,baskı ayarları nedir?
-
Arkadaşlar merhaba ligde 750m kadro değerine sahibim en güçlü benim fakat 2. durumdayım çünkü gol sayısından geri kaldım normalde çok rahat 1. olmam gerekiyordu bana yardımcı olur musunuz 2 gün sonra art arda 3 botla karşılaşacağım şöyle en az 5 gol atabileceğim bir taktik yok mu ?
(100+ de ligt alıcam ve zaniolo basıyorum 100 olmadığı için defansif rodri koydum ayrıca yedeklerde 103 massengo var bütün statları 103 acaba onu mu koymalıyım)
-
@DoğukanUçan kardeşim nasıl 4231 de güzel bir taktiğin varmi yardımcı olabilirmisin
-
Beyler oncelikle Merhabalar hepinize yardıma ihtiyacım var tecrubeli arkadaslar benım yazdıgıma cevap versın ACİLL winner cup oynuyorum çeyrek final macına cıkıcam ilk macımı deplasmanda 1- 1 berabere kaldim adamın kadro degeri 1.908 M ortalama oyuncu degeri 86.8 adamın taktikleri 4 2 4 b (kanatları kullan) adam markajı ofsayt hayir hakem turuncu mucadelesi afresif oynuyor
Benım kadro degerim ise 2.094 M ortalama oyuncu degerim 111 M ilk macımda deplasman bu adamla 1-1 berabere kaldim şimdi ise bugun kendı evimde oynıcam bu adamla (((( ben bu adamı yenmek ıcın ne yapmam lazım nasıl oynamam lazım bu adamı nasıl elemem lazım tecrubelı arkadaslarımız yorum atarsa oyunu bılen anlayan iyi analız yapabılen lütfen bana yardım etsinn çeyrek final oynuyorum bende sonrakı en güçlü adam TEŞEKKÜRLER.
-
@kİng_kong_2 kardon ondan daha iyise 4-3-3 den şaşma derim. 4-3-3 b paslı oyun sadece hücüm ortasaha p.koru bekler geride kal leicester city ile ingilterede liderim ve diğer takımlar benden iyi
-
Bugün ligde tottenham'a karşı oynadım.Maç evimdeydi ve kadro değerim yaklaşık 80 milyon daha yüksek rakibe göre. Maç sonunda baktım dizilişlerimiz aynı 4-3-3 B . Ama maçı 3-1 kaybettim 1 oyuncum sakatlandı pek etkilememiştir maçın gidişatını yerine giren oyuncuda aynı kalitede hemen hemen. Neden böyle olmadık yenilgiler oluyor bir yanlışlıkmı var taktikte? Kanatları kullan- bekler ileri ,orta saha forvete yardım, forvet sabit - tempo 59 baskı 59 stil 59 hepsini dengeli yaptım bu maç için.
-
@Talha-Eser üstün olup olmama algısını değiştirin. 80m öndesin tamam da rakip kaç m mesela? 100mye 20m diyelim tamam üstünsün, 50mye 130m diyelim gene üstünsün. Ama 300mye 220m diyelim buradan sonra üstünlüğün bozulmaya başlar. Benim ölçüm 1,5 katı olarak bakmak. Bu katla üstünsen üstünsündür ofansif oyna. Üstün değilsen denk oyna. Bu katla rakip üstünse defansif oyna. Bir de 80m farka güvenip herkesi ileri atmak gibi hataya düşme, herkesi ileri atmak için rakipten en az 2-2,5 kat üstün olman lazım.
-
Merhabalar.
Bu 4-2-3-1 e karşı bi karşı taktik var mıdır ? Nasıl oynayabilirim. Bütün taktiklere karşı birşeyler var ama bu 4 2 3 1 ve 4 5 1 e ne yapılır bilmiyorum Ben ofansif oynamayı seviyorum genelde 433 A-B değişiyor. -
@Bahadır-K Doğru diyorsun ama stil, tempo ,baskı hepsi 59 da dengeliydi. Üstüne dizilişlerimiz aynı, benim kadro degerim 80 m da olsa üstün ve maç evimde. O yüzden merak ettim nerde hata yaptığımı.
-
Oyuncu gelistirme taktkeri nelerdir?
-
@Kurtuluş-Dalgası knk 433A çık kanatları kullan yap baskını 79 ofansifini 79 topla oynamayıda 79 yap alan markajı kullan kötü maçlarda as oyuncularını dinlendirmeye bak
-
@DoğukanUçan reis 4231 de orta saha nasil olmali yani pozisyonu korumak mi forveti desteklemek mi veya defansa yardim et mi? (leicester)
-
This post is deleted!
-
Kadro değerim 450 M
Rakip 300 M
Rakip 4-3-3 B pas oyunu oynuyor
Ben 4-3-3 B kanatları kullan oynuyorum
2 hafta önce deplasmanda rakibim(bot) 4-3-3 A pas oyunu oynadı ve 1-1 berabere kalıp arada 5 kat kadro değeri olmasına rağmen puan kaybettim.
Maç kendi evimde önerisi olan var mı ? Aşağıdaki sayılar kaç olmalı ? -
4-3-3 B'ye karşı 4-2-3-1 KGV oynadım 2-0 kazandım maçı. Bence 4-2-3-1 ile rakibin pas oyununu engelleyebilir ve rahat gol atabilirsin. Mücadele hakeme bağlı hakem seviyesi kırmızı veya turuncu ise normal değilse agresif oynayabilirsin. Kadro değerin yüksek zaten çok rahat alırsın 2-3 atarsın.
-
Takımda bazı oyuncular güçleri diğerlerine karşı düşük olmasına rağmen daha fazla katkı sağlıyor gol,asist olarak.Mesela bende hazard var 91 gücünde ligde gol kralı ve en çok katkıyı veren o , diğer iki oyuncu 98 ve 102 gücünde ama hazard kadar katkıları yok. Bunun neden oluyor ve hazard yerine 100+ bir oyuncu koysam takımın dengesi bozulur mu okadar katkı yapabilirler mi ?(4-3-3 dizilişte ileri 3'lü için konuşuyorum)
-
@Talha-Eser said in OSM Taktikleri:
Takımda bazı oyuncular güçleri diğerlerine karşı düşük olmasına rağmen daha fazla katkı sağlıyor gol,asist olarak.Mesela bende hazard var 91 gücünde ligde gol kralı ve en çok katkıyı veren o , diğer iki oyuncu 98 ve 102 gücünde ama hazard kadar katkıları yok. Bunun neden oluyor ve hazard yerine 100+ bir oyuncu koysam takımın dengesi bozulur mu okadar katkı yapabilirler mi ?(4-3-3 dizilişte ileri 3'lü için konuşuyorum)
Leicester taktiği önerebilir mısınız