OSM Taktikleri
-
4-3-3 B'ye karşı 4-2-3-1 KGV oynadım 2-0 kazandım maçı. Bence 4-2-3-1 ile rakibin pas oyununu engelleyebilir ve rahat gol atabilirsin. Mücadele hakeme bağlı hakem seviyesi kırmızı veya turuncu ise normal değilse agresif oynayabilirsin. Kadro değerin yüksek zaten çok rahat alırsın 2-3 atarsın.
-
Takımda bazı oyuncular güçleri diğerlerine karşı düşük olmasına rağmen daha fazla katkı sağlıyor gol,asist olarak.Mesela bende hazard var 91 gücünde ligde gol kralı ve en çok katkıyı veren o , diğer iki oyuncu 98 ve 102 gücünde ama hazard kadar katkıları yok. Bunun neden oluyor ve hazard yerine 100+ bir oyuncu koysam takımın dengesi bozulur mu okadar katkı yapabilirler mi ?(4-3-3 dizilişte ileri 3'lü için konuşuyorum)
-
@Talha-Eser said in OSM Taktikleri:
Takımda bazı oyuncular güçleri diğerlerine karşı düşük olmasına rağmen daha fazla katkı sağlıyor gol,asist olarak.Mesela bende hazard var 91 gücünde ligde gol kralı ve en çok katkıyı veren o , diğer iki oyuncu 98 ve 102 gücünde ama hazard kadar katkıları yok. Bunun neden oluyor ve hazard yerine 100+ bir oyuncu koysam takımın dengesi bozulur mu okadar katkı yapabilirler mi ?(4-3-3 dizilişte ileri 3'lü için konuşuyorum)
Leicester taktiği önerebilir mısınız
-
arkadaşlar oyunda yeniyim şu an oynadığım lig tamamen dolu ve ligde en değerli kadro bende en yakın rakibimle aramda 100 milyon var (550-450) fakat bir türlü istediğim sonuçları alamıyorum. kullanmam gereken taktikler hakkında siz neler önerebilirsiniz
-
@flatflight sana 4 5 1 oynayanlara karsı 4 3 3 b kanatları kullan oynayabilirsin ve sana 442 ve 433 oynayanlara karsı 442 paslı oyun oynayabilirsin ve son olarak sana karsı kaleye gorunce vur taktıgı oynayanlara karsı baskını yuksek tut
-
garip gelecek size fakat 4-5-1 konusunda sizin verdiğiniz tempo baskılar bana çok düşük geliyor.
4-3-3b ve 4-3-3a konusunda herkesin kafası karışık sanırım? Birisi 4-3-3 için paslı birisi kanat diyor. Arkadaşlar bunun doğrusu hangisi?
-
4-3-3 kanat daha iyidir paslı oynanmaz bence.
-
@MangoMangoo 4-3-3 a için mi diyorsun 4-4-3 b için mi diyorsun?
-
İkisi içinde olur bence. İki dizilişte kanatları kullan için uygun. Ama ben pek sevmiyorum bu dizilişi 4-2-3-1, 4-5-1 ya da 4-4-2 daha güçlü. Oynamak istiyorsan sen bilirsin 4-3-3 B oyna daha iyi oynayacaksan.
-
@Vedi-Kerem 4-3-3 B biraz daha ofansif, 4-3-3 A biraz daha tedbirli bir stil iki stille de
kgv,kanat,paslı oynayabilirsin sırıtmaz fazla. -
@oguzztr_1 Merhabalr 1 saate macim var ben Lp rakibim chelsea
İlk 11ler onunki 620
Benimki 420 civari
Muhtemel olarak 4 3 3 cikacsk ve antrenman basti %100
Genelde kanatlari kullan yapiyor ancak bana karşi degistirmis olabilir
Ben ne yapmaliyim 3 5 2 cikmayi dusunuyorum sizce taktikler ne olmali lutfen bakar misiniz acill! -
@madrid1999 antrenman kampı öyle etkili birşey ki benim 650m lik takımım 85m lik takımı yenemedi kamp bastığı için:) benim takımım da her maç 4-5 atan takımdır yani öyle düşün..
Eğer o kanat oynuyorsa sen karşı taktiği olan paslı stili deneyebilirsin.O kamp bastığı için sen 3 orta sahayla çok ezilebilirsin.Eğer kadron genişse agresif(hakeme göre ) 4-5-1 defans geride kal,orta saha defansa destek,forvet geriye dön.Baskı:40-59,Stil :20-30 Tempo:Oyuncu kalitene göre maksimum tempo şeklinde ayarlayabilirsin.Ama kamp bastığı için taktik zayıf kalabilir.. -
4-5-1'in haricinde 5-3-1-1 Kontra deneyebilirsin. Hem rakibin ataklarını engelleyip aynı zamanda atağa kalkabilirsin. Rakip kamp basmış zaten 3'lü defans oynarsan ezilirsin. 5'li defans ile atakları engellersin. Deplasmanda oynuyorsan kazanma şansın çok düşük ama.
-
@Bahadır-K 5311 451 e karşı iş yapar mı veya kanalında 4 2 4 falan demişsin 451 e karşı Böylr farklı taktikler kullanmak istiyorum da deneyiminden yardım almak istedim bir de 433 te evdeysek baskı stil tempo nasıl olmalı kanalında 433 b 433a yı eziyor demişsin bunun deneyim payı ne şimdiden teşekkürler
-
@emreaydin007_1 still baskı vs kaç yapıyosun peki paylaşırmısın iç sahada ve deplasmanda ?
-
Merhaba arkadaşlar rakibim tottenham kadro değeri 550m benim ise 250. 433a kanat kullan oynuyor. Maç benim evimde ve stadyumum 2 seviye burda avantajlıyım kesin kazanmam gereken bir maç hangi taktiği uygulamalıyım? Çizgi taktiklerim nasıl olmalı? 631 kullanırsam ise yarar mı? Çok acil cevaplar lazım 1 saate maç başlıyor!!!!!!
-
4-3-3 a / paslı oyun / 73-65-59 / bekler ileri os sabit fw ilerii / kornerleri beke ver arkana yaslan
-
@fhnalcioglu 4-5-1/kgv/agresif/59-35-59/def geride kal,orta saha defe destek,forvet geriye dön/ofsayt hayır/alan markajı
-
Arkadaşlar merhaba takım değerim 703m rakibimin ise 479m
Deplasmandayım ve rakibim antreman bastı diye ben de bastım.Muhtemelen stadyum seviyesi 2dir.
Genelliklle 4-4-2B paslı oyun oynamış.Nasıl bir taktik önerirsiniz.
Kesinlikle yenmem lazım -
@mali-kucukkaplan said in OSM Taktikleri:
4-3-3 a / paslı oyun / 73-65-59 / bekler ileri os sabit fw ilerii / kornerleri beke ver arkana yaslan
Kendim bu sayılarla hiç denemedim ama şu arkadaşın önerdiği taktiği kanatları kullan ve defans geride kal şeklinde kullanabilirsiniz bence