OSM Taktikleri
-
@AtillaTurker 433 öneririm kadron gayet iyi elindeki parayla forvet veya orta sahaya takviye yapabilirsin
-
@F.S.M.0.13 oyun stili nasıl olmalı ? Kanatları kullan mi paslasarak mi
-
Rakip 442 a paslı oynuyor ben 433b kk oynuyorum benim kadrom daha güçlü sadece paslı oyuna karşı alan savunması mı yoksa adam mı yapayım
-
@Guerlain1903 Alan savunması daha iyi randıman verebilir.
-
@mrtgll33 cevabın için teşekkürler
-
@Guerlain1903 Rica ederim
-
@AtillaTurker kanatlar daha iyi
-
Arkadaşlar Tempoda Oyun Konturolü Ayarı Yeni Sürümde Ne Oluyor Yavaş Oyun Kur, Oyunu Geride Tut , Topa Hakim Ol Bunlardan Hangisi
-
Şu 2.5 katına satma olayının konusu kim açtıysa adamın dibi en kötü oyuncuları 2.5 katına satıp onun parasına 90'lık oyuncularla donatıyorum kadroyu
-
Beyler benim kadrom bu şekilde Osmanlısporum . En büyük rakibim Trabzonspor ile bugün kupa yarın da lig maçına çıkıyorum . 2 maç da hayati 2sini de kazanırsam ligi de kupayı da alabilirim . Kaybedersem de bütün emeklerim boşa gider . Lütfen yardımcı olur musunuz çok ihtiyacım var ne oynamalıyım nasıl oynamalıyım ? Teşekkür ederim...
Rakibin takımı =
Rakibin taktiği
-
Selam beyler rakibim tottenham eğer bu maçı kazanırsam şampiyonluk ihtimalim %70 falan olucak sizce nasıl kadro çıkıyım 4 3 3a veya 4 3 3b kanatları kullan iş görür mü cevaplarınızı bekliyorum
-
@Bilocan-Bingul 4-3-3 A KK ile rahat bir galibiyet alırsın gibime geliyor
-
@F.S.M.0.13 Adam adama savunma yapıyor adam adamaya karşı kaleyi görünce vur sıkıntı oluyor diye biliyorum senin görüşün ne?
-
@mezarlýk zaten bahsettiğimiz gibi 451 yada 4231 oynayacaksan kaleyi görünce vur sisteminden başka sitemle oynaman hata olur çünkü bu dizilislerde kanat veya pasli oyun pek iyi degildir rakibin adam adama oynaması bence senin için bir avantaj çünkü hataya açık bir durum bu genelde defansı çok çok iyi olan ve karşı rakibinin hücum hattı zayif olanlar kullanir bunu
-
@specialonemg 4-3-3 KK, alan markajı, ofsayt taktiği yok, agresif(kart sınırında önemli bir oyuncun varsa dikkatli ol) yaparsan kazanırsın.
-
Arkadaşlar defansı geride kal şeklinde ayarlıyorsam bekte oynayacak oyuncuların hücum güçlerini dikkate almalı mıyım ? Düşüncelerinizi merak ediyorum
-
@MakaveliLegacy gol atmak istiyorsan tabiki
-
@Curtis-Parker Baskı - Stil ve Tempo konusunda fikriniz var mı ? Onlar da çok önemli bana göre hata yapmak istemiyorum sizin yardımlarınızla bu mümkün ancak