OSM Taktikleri
-
@RevengeisComing @Sezomerit Merhaba, evet geçerli. İlk 11 dizilişinize aynı milliyetten 6 kişi koyarsanız simulasyonda kazanma şansınızı artıran bir bonus kazanırsınız.
İyi oyunlar.
Ç"alıntıdır"
-
FORVET
ORTASAHA
DEFANS
KALECİ
DİZİLİŞ
Bazı oyuncularım antrenmanda olduğu için 4 yer boş. Dizilim şöyle:
Sterling - Chicharito - Sane
Niguez - De Bruyne - Rodri
Marcelo - Laporte - Alaba - Joao Cancelo
EdersonTAKTİĞİM:
4-3-3A
Kanatları Kullan
Forvet: sadece hücum
orta saha: forvete yardım
defans: yerinde kal
alan markajı
ofsayt tuzağı yok
genellikle agresif oynuyorum. hakeme göre değiştiriyorum
baskı: 79 stil: 70-79 arası tempo: 79bu taktikle evimde manchester united'a yenildim. yine evimde aston villa'ya yenildim
neyi yanlış yapıyorum veya önerdiğiniz bir taktik var mıdır? yardımcı olursanız çok teşekkür ederim -
@Fealtomyfeel Sana taktik önermiyeceğim ama neyi yanlış yaptığını bence tabiki söyliyeceğim.Sadece 1 taktik yapıp yürüyemezsin.Karşı takımın taktiğine göre senin her maç için taktiğini düzenlemen gerekiyor, hatta 5 4 1 ,4231, 4 4 2 taktiklerle onlara karşı taktikler ayarlaman gereken durumlar olacaktır.Bazen botlara karşı bile kayıplar yaşarsın tek taktikten yürürsen sıkıntı yaşarsın.En azndan bir tane ikincil taktiğin olsun 4 2 3 1 olabilir defansif olabilir güçlü rakiplere karşı alabileceğin taktikleri geliştirmeni öneririm
-
@TezcanReis55 Tesekkurler cevap icin. Bu bonus oranının % si belli mi? Ve her milliyet icin ayni oranda mi bonus kazaniyoruz? Mesela 6 fransiz ve 6 ispanyol buff'ı ayni güçte mi oluyor?
-
@Sezomerit hocam kısıtlı bilgim var o paylaştığım mesaj bir staff ın paylaşımıydı benden bu kadar kısacası
-
@TezcanReis55 Tekrardan tesekkür ederim ozaman
Bu konu hakkinda tecrübesi olan arkadaslar detayli anlatirsa cok sevinirim. Hayırlı günler dilerim. -
@TezcanReis55 peki, bunları öğrenebileceğim bir yer var mı? İnternette bir sürü şey dolanıyor ama pek güvenemiyorum. Açıkçası kendim takitk oluşturmak konusunda da pek becerikli sayılmam.
-
deneme yanılmayla bulucaksınız hocam 1 tane liginizi taktik geliştirmek için kullanabilirsiniz.Webdekilere bende pek güvenmiyorum
-
5-3-2 taktiğinde orta sahanın en solunda sterling'i oynatsam. Aynı performansi gösterir mi? Normalde forvet olduğu için orta saha mevkisine koyunca kırmızı yanıyor. Ama normalde sol kanatta oynuyor.
-
This post is deleted!
-
@Fealtomyfeel sterling forvet olarak gözüktüğü için 4-3-3,4-4-2 ,4-2-4 gibi dizilişlerde kanat veya santrafor oynatmak daha iyi sonuç verir.Mevkisinde 7 ortalamayla oynarken,orta sahada 4-5 civarı bir ortalamayla oynaması muhtemel.
-
@oguzztr_1 tamamdır, peki 5-3-2 dizilime karşı 4-2-3-1 iş yapar mı?
-
@Fealtomyfeel senin kadrona,rakibinin kadrosuna,hakeme göre değişebilir bunlar. Kendin her maç deneme-yanılma yoluyla taktiğini oluşturmalısın
Ama 4-2-3-1 zirveye oynamıyorsan güzel bir diziliştir 5 orta sahayla oyunu tutarsın,tek sorunu fazla gol vaadetmemesi. -
@oguzztr_1 said in OSM Taktikleri:
@Fealtomyfeel senin kadrona,rakibinin kadrosuna,hakeme göre değişebilir bunlar. Kendin her maç deneme-yanılma yoluyla taktiğini oluşturmalısın
Ama 4-2-3-1 zirveye oynamıyorsan güzel bir diziliştir 5 orta sahayla oyunu tutarsın,tek sorunu fazla gol vaadetmemesi.Aslında her taktikte gol sorunu yaşamazsın. Tek gereken rakibini güzel analiz etmek ve doğru detayları kurmak.
-
@Fealtomyfeel burada temel olan ofansif oynayacaksan tek pas 83 stil gücüm 77 saha baskısı 77 yap ve hakeme göre değil her zaman normal oyna
-
Forvet
Orta saha
Defans ve Kaleciler
Arkadaşlar kadrom bu şekilde ve kazananlar kupasındayım şu anda. Kadro değeri olarak en yüksek benim. Nasıl bir diziliş ve taktik önerirsiniz? Man City takımıyla oynuyorum.
Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim. -
@yusuf9707 Maça Göre ve rakibine gore 433 4231 sıstemlerini oneririm
-
@yusuf9707 433 Kanatları Kullan veya 451 Kaleyi Görünce vur taktiklerini tavsiye ederim.
-
Merhabalar.Rakibim 442 b kanatları kullan oynuyor.Kadrolar hemen hemen aynı.Deplasmana gidiyorum ve stadyumu seviye 3 yapmış.
Alan savunması ve ofsayt açık.Hakem turuncu.Sizce nasıl bir taktik ile oynayayım?
Not bekleri stoperlerden 4’er puan daha düşük.