OSM Taktikleri
-
Bazı oyuncularım antrenmanda olduğu için 4 yer boş. Dizilim şöyle:
Sterling - Chicharito - Sane
Niguez - De Bruyne - Rodri
Marcelo - Laporte - Alaba - Joao Cancelo
EdersonTAKTİĞİM:
4-3-3A
Kanatları Kullan
Forvet: sadece hücum
orta saha: forvete yardım
defans: yerinde kal
alan markajı
ofsayt tuzağı yok
genellikle agresif oynuyorum. hakeme göre değiştiriyorum
baskı: 79 stil: 70-79 arası tempo: 79bu taktikle evimde manchester united'a yenildim. yine evimde aston villa'ya yenildim
neyi yanlış yapıyorum veya önerdiğiniz bir taktik var mıdır? yardımcı olursanız çok teşekkür ederim -
@Fealtomyfeel Sana taktik önermiyeceğim ama neyi yanlış yaptığını bence tabiki söyliyeceğim.Sadece 1 taktik yapıp yürüyemezsin.Karşı takımın taktiğine göre senin her maç için taktiğini düzenlemen gerekiyor, hatta 5 4 1 ,4231, 4 4 2 taktiklerle onlara karşı taktikler ayarlaman gereken durumlar olacaktır.Bazen botlara karşı bile kayıplar yaşarsın tek taktikten yürürsen sıkıntı yaşarsın.En azndan bir tane ikincil taktiğin olsun 4 2 3 1 olabilir defansif olabilir güçlü rakiplere karşı alabileceğin taktikleri geliştirmeni öneririm
-
@TezcanReis55 Tesekkurler cevap icin. Bu bonus oranının % si belli mi? Ve her milliyet icin ayni oranda mi bonus kazaniyoruz? Mesela 6 fransiz ve 6 ispanyol buff'ı ayni güçte mi oluyor?
-
@Sezomerit hocam kısıtlı bilgim var o paylaştığım mesaj bir staff ın paylaşımıydı benden bu kadar kısacası
-
@TezcanReis55 Tekrardan tesekkür ederim ozaman
Bu konu hakkinda tecrübesi olan arkadaslar detayli anlatirsa cok sevinirim. Hayırlı günler dilerim. -
@TezcanReis55 peki, bunları öğrenebileceğim bir yer var mı? İnternette bir sürü şey dolanıyor ama pek güvenemiyorum. Açıkçası kendim takitk oluşturmak konusunda da pek becerikli sayılmam.
-
deneme yanılmayla bulucaksınız hocam 1 tane liginizi taktik geliştirmek için kullanabilirsiniz.Webdekilere bende pek güvenmiyorum
-
5-3-2 taktiğinde orta sahanın en solunda sterling'i oynatsam. Aynı performansi gösterir mi? Normalde forvet olduğu için orta saha mevkisine koyunca kırmızı yanıyor. Ama normalde sol kanatta oynuyor.
-
BTZA2429 Turkish Usersreplied to yigido5895_1 on 19 Apr 2020, 11:13 last edited by BTZA2429 19 Apr 2020, 11:17This post is deleted!
-
@Fealtomyfeel sterling forvet olarak gözüktüğü için 4-3-3,4-4-2 ,4-2-4 gibi dizilişlerde kanat veya santrafor oynatmak daha iyi sonuç verir.Mevkisinde 7 ortalamayla oynarken,orta sahada 4-5 civarı bir ortalamayla oynaması muhtemel.
-
@oguzztr_1 tamamdır, peki 5-3-2 dizilime karşı 4-2-3-1 iş yapar mı?
-
oguzztr_1 Turkish Usersreplied to Fealtomyfeel on 19 Apr 2020, 15:47 last edited by oguzztr_1 19 Apr 2020, 15:47
@Fealtomyfeel senin kadrona,rakibinin kadrosuna,hakeme göre değişebilir bunlar. Kendin her maç deneme-yanılma yoluyla taktiğini oluşturmalısın
Ama 4-2-3-1 zirveye oynamıyorsan güzel bir diziliştir 5 orta sahayla oyunu tutarsın,tek sorunu fazla gol vaadetmemesi. -
@oguzztr_1 said in OSM Taktikleri:
@Fealtomyfeel senin kadrona,rakibinin kadrosuna,hakeme göre değişebilir bunlar. Kendin her maç deneme-yanılma yoluyla taktiğini oluşturmalısın
Ama 4-2-3-1 zirveye oynamıyorsan güzel bir diziliştir 5 orta sahayla oyunu tutarsın,tek sorunu fazla gol vaadetmemesi.Aslında her taktikte gol sorunu yaşamazsın. Tek gereken rakibini güzel analiz etmek ve doğru detayları kurmak.
-
@mrtgll33 3-4-3 denemistim ve şampiyon olmuştum kanatları kullanarak
-
@Fealtomyfeel burada temel olan ofansif oynayacaksan tek pas 83 stil gücüm 77 saha baskısı 77 yap ve hakeme göre değil her zaman normal oyna
-
-
@yusuf9707 Maça Göre ve rakibine gore 433 4231 sıstemlerini oneririm
-
@yusuf9707 433 Kanatları Kullan veya 451 Kaleyi Görünce vur taktiklerini tavsiye ederim.
-
NormanAgamemnor Turkish Usersreplied to EgoistMsd on 20 Apr 2020, 14:36 last edited by NormanAgamemnor 20 Apr 2020, 14:37
Merhabalar.Rakibim 442 b kanatları kullan oynuyor.Kadrolar hemen hemen aynı.Deplasmana gidiyorum ve stadyumu seviye 3 yapmış.
Alan savunması ve ofsayt açık.Hakem turuncu.Sizce nasıl bir taktik ile oynayayım?
Not bekleri stoperlerden 4’er puan daha düşük.
-
433 Kanatları Kullan yapabilirsin. Alan Savunması ve Ofsayt Kapalı. Hakeme karşı Agresif oyun.
Taktiksel olarak takımına ve rakibe göre ayarlamalısın fakat genel olarak şu ayarlarda olmalı,
Baskı : Rakibe Yakın Oyna
Stil : Ofansif
Tempo : Yüksek Hızda Paslaşma
6414/7355