OSM Taktikleri
-
@TezcanReis55 peki, bunları öğrenebileceğim bir yer var mı? İnternette bir sürü şey dolanıyor ama pek güvenemiyorum. Açıkçası kendim takitk oluşturmak konusunda da pek becerikli sayılmam.
-
deneme yanılmayla bulucaksınız hocam 1 tane liginizi taktik geliştirmek için kullanabilirsiniz.Webdekilere bende pek güvenmiyorum
-
5-3-2 taktiğinde orta sahanın en solunda sterling'i oynatsam. Aynı performansi gösterir mi? Normalde forvet olduğu için orta saha mevkisine koyunca kırmızı yanıyor. Ama normalde sol kanatta oynuyor.
-
This post is deleted!
-
@Fealtomyfeel sterling forvet olarak gözüktüğü için 4-3-3,4-4-2 ,4-2-4 gibi dizilişlerde kanat veya santrafor oynatmak daha iyi sonuç verir.Mevkisinde 7 ortalamayla oynarken,orta sahada 4-5 civarı bir ortalamayla oynaması muhtemel.
-
@oguzztr_1 tamamdır, peki 5-3-2 dizilime karşı 4-2-3-1 iş yapar mı?
-
@Fealtomyfeel senin kadrona,rakibinin kadrosuna,hakeme göre değişebilir bunlar. Kendin her maç deneme-yanılma yoluyla taktiğini oluşturmalısın
Ama 4-2-3-1 zirveye oynamıyorsan güzel bir diziliştir 5 orta sahayla oyunu tutarsın,tek sorunu fazla gol vaadetmemesi. -
@oguzztr_1 said in OSM Taktikleri:
@Fealtomyfeel senin kadrona,rakibinin kadrosuna,hakeme göre değişebilir bunlar. Kendin her maç deneme-yanılma yoluyla taktiğini oluşturmalısın
Ama 4-2-3-1 zirveye oynamıyorsan güzel bir diziliştir 5 orta sahayla oyunu tutarsın,tek sorunu fazla gol vaadetmemesi.Aslında her taktikte gol sorunu yaşamazsın. Tek gereken rakibini güzel analiz etmek ve doğru detayları kurmak.
-
@Fealtomyfeel burada temel olan ofansif oynayacaksan tek pas 83 stil gücüm 77 saha baskısı 77 yap ve hakeme göre değil her zaman normal oyna
-
Forvet
Orta saha
Defans ve Kaleciler
Arkadaşlar kadrom bu şekilde ve kazananlar kupasındayım şu anda. Kadro değeri olarak en yüksek benim. Nasıl bir diziliş ve taktik önerirsiniz? Man City takımıyla oynuyorum.
Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim. -
@yusuf9707 Maça Göre ve rakibine gore 433 4231 sıstemlerini oneririm
-
@yusuf9707 433 Kanatları Kullan veya 451 Kaleyi Görünce vur taktiklerini tavsiye ederim.
-
Merhabalar.Rakibim 442 b kanatları kullan oynuyor.Kadrolar hemen hemen aynı.Deplasmana gidiyorum ve stadyumu seviye 3 yapmış.
Alan savunması ve ofsayt açık.Hakem turuncu.Sizce nasıl bir taktik ile oynayayım?
Not bekleri stoperlerden 4’er puan daha düşük.
-
433 Kanatları Kullan yapabilirsin. Alan Savunması ve Ofsayt Kapalı. Hakeme karşı Agresif oyun.
Taktiksel olarak takımına ve rakibe göre ayarlamalısın fakat genel olarak şu ayarlarda olmalı,
Baskı : Rakibe Yakın Oyna
Stil : Ofansif
Tempo : Yüksek Hızda Paslaşma -
@EgoistMsd said in OSM Taktikleri:
433 Kanatları Kullan yapabilirsin. Alan Savunması ve Ofsayt Kapalı. Hakeme karşı Agresif oyun.
Taktiksel olarak takımına ve rakibe göre ayarlamalısın fakat genel olarak şu ayarlarda olmalı,
Baskı : Rakibe Yakın Oyna
Stil : Ofansif
Tempo : Yüksek Hızda PaslaşmaTeşekkür ederim.Dizilişi bu şekilde
aouar ve de jong koyu yeşil.111'lik fabregas'ımı aouar'ın karşısına 112 104 108'lik sesegnon'u da reid'İn karşısına koysam sizce de mantıklı olur mu?
bir de daha çok gol atan kanat forveti mi sol açığa mı koysam (fabregas'ın önü) yoksa sağ tarafa mı koysam emin olamadım.çapraz yapmış.kanatları kullanda forvet os arası temas ne kadar etkili emin değilim.sizce hangisini tercih edeyim?
-
@NormanAgamemnor Evet söylediğiniz mantıklı. Kanatları kullanda bekler ve osta kanat oyuncular ( Fabregas-Sessegnon) çok önemli. Forvetleri ben günlük hayatta kullandıkları ayağa göre tercih ediyorum. Örneği Messi sol ayak ve sağ kanatta oynatıyorum kaleye rahat oynayabilmesi için. Ronaldo da solda aynı şekilde. Eğer ikiside aynı ayaklıysa en çok form tutanı sola alabilirsiniz.
-
@yusuf9707 kadrona baktım en iyi 4-4-2 gider Banega nin bir etkisi yok yerinde olsam satardım
-
teşekkür ederim.
-
Selam kardewler rakib kadroda baya guclu 4-2-2b pasli oyunla oynayir hansi taktik iyi gelir?