OSM Taktikleri
-
@AyhanTabak Kaleyi Görünce Vur Oynarsın tempoyu hakeme ve rakibe göre tercih edersen galibiyet alırsın
-
Kardeş biriniz bana taktik vere bilirmi? Ben Alanyaspor rakibim Qalatasaray. Kadro kalitesinde benden 50milyon fazla hangi taktik ile çıksam iyi olur?
-
4-3-3A
4-3-3B
4-4-2A
4-2-3-1Bu taktiklere karşı taktik tavsiye edermisiniz
-
Ben Alanyaspor rakibim Qalatasaray. Kadro kalitesinde benden 78milyon fazla hangi taktik ile çıksam iyi olur? Rakip 4-2-4 le oynuyor
-
@Sbayramov0202 4-3-3 b ile çık daha iyi kanatları kullan yap bide ama yenmen zor berabere kalırsan iyi olur
-
Rakibim benden güçsüz 4-3-3B kaleyi görünce vur oynuyor. kazanmak için taktik önerilerinizi bekliyorum
-
Merhabalar bir sorum olacak, ligin 2 .haftası forvetlerim 104 104 105, maçlarda topla oynamam %70 isabet oranım 0 ne yapmalıyım
Not:defansı yüksek olan oyuncularımı kanatta oynatıyorum. Gnabry ve richarlison kanat Mbappe ortada oynuyor 4 3 3b kanatları kullan -
Merhaba,
443B taktiğinde kanatları kullan mı yoksa pas oyunu mu tercih edilmeli?
442 ve 443 taktiklerinde A için kanatları kullan, B için pas oyunu oynanması gerektiğini okumuştum daha önceden.
Bilgi sahibi birisi cevaplayabilir mi?
-
@sir-bck farketmez istersen 4 3 3 b pas oyunu oyna istersende kanatları kullan oyna ikiside güzel taktikler
-
Kupadaki en güçlü aday benim en yüksek kadro değerine sahip takımım. İlk eleme maçında bana en yakın olan takım rakibim oldu (erken final denilebilir) dizilişi taktiği falan ayarlamayı unutmuşum yedek kadromla maça çıkmışım deplasmanda 4-0 yenildim. Benim 560m onun 360m kadro değeri var 200m luk fark var ve kasamda 250m var. 4-2-3-1 taktiğiyle benim 4-3-3A taktiğimi yenmiş. Yarın rövanş maçımız olacak bütün oyuncularım daha iyi ve formları %100 onun oyuncuları yorulmuş. Evimde gol yemeden en az 4 gol atmam gerekiyor tur için. Gizli Antrenmanla kampa gideceğim eğer o gitmezse güzel bir taktikle şansım olacağını düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
-
-
@Czafer gerçekten sonucu merak ediyorum şimdiden
-
@Bilgiç06 bence sen 4 3 3 b kanatları kullan yada pas oyunu yap sonra ofsayt tuzagini kapa markaj olarakda alan markaji yap zaten kadro degerin yüksek yenme ihtimalin cok yüksek kupa seninin olur büyük ihtimal.gizli antreman yap bide
-
@NormanAgamemnor Kral ben merak etmiyorum turu geçmiş gözüyle bakıyorum
-
Arkadaşlar içeride çok önemli bir maça çıkıyorum stadyum seviyem 2 genelde 4-42b oynarım rakibimin kadro değeri benden 300 milyon daha az (950-650) ve antrenman kampına gitmeyeceğine eminim fakat gizli antrenmana gidip taktik gizleyebilir. Sizce kesin galibiyet için hangi diziliş, çizgi taktiği vs. ile çıkmalıyım ?
-
@Bilgiç06 ofsayt taktiği 3 lü defanslarda pek uygun olmuyor çünkü orta saha hücumu destekleyecek ve geride kalan 3 kişi ile ofsayt taktiği zor ayrıca ben denedigim zaman daha çok gol yiyorum. Ama bu söylediğim taktik sene boyunca değil önemli maçlar için geçerlidir. Sizlere tavsiyem stadyumu yüksek tutun
-
@Sanstrtom sende Cafer'e katılıyorsun yani diziliş olarak? Bu arada hakem kırmızıya yakın turuncu, sertlik normal mi dikkatli mi?