OSM Taktikleri
-
Hocam merhaba rakibimden güçlü bir kadroya sahibim deplasmana çıkıyorum rakibimin hangi taktikle cıkacağını kestiremiyorum antrenman basarsa bende basacam öneriniz var mı acaba her bölgede oyuncu olarak 2 kadro kuracak kadar alternatifim var hangi taktikle oynamamı tavsiye edersiniz ?
-
@DoğukanUçanOfficialS 4-5-1'e göre sayîların cok yüksek geldi bana
-
@alicabbar1 Daha dengeli ve kapalı bir oyunla skoru elde tutmak için 451 Kgv oyununu tavsiye ederim. Rakip kadrosu ve çıkacağı taktiğe göre çizgi ve taktik detayını oluşturabilirsiniz.
-
@T_Antabirr said in OSM Taktikleri:
@DoğukanUçanOfficialS 4-5-1'e göre sayîların cok yüksek geldi bana
Re: OSM Taktikleri
Merhaba arkadaşlar, rakip takımın kadro değeri 416 m benim kadro değerim 508 m
Rakip takım 4-3-3 B
Pas taktiği
forvetler sadece hücum
orta saha forveti destekle
defans geride kal
alan markajı
ofsayt tuzağı hayır
ev sahibi olduğu zaman baskı stil tempo hepsini 80 yapıyor
deplasman olduğu zaman baskı stil tempo hepsini 75 yapıyorşuana kadar iki takımlada aynı taktiği oynuyor lazio ile 11 de 11 yaptı
diğer takımla 8 de 8 yaptıbuna karşı nasıl bir taktik yapmam gerekiyor yarı finalde karşı karşıyayız içerde ve dişarda nasıl bir taktik önerirsiniz.?
-
@AyhanTabak 451 Taktiği daha mantıklı olur deplasmanda isen evde 433 A onerırim
Evdeki değerlerın Ofansif deptekileri dengeli veya defansif stad avanrajına gore seçmeni oneririm -
Selam dostlar, 3-5 taktik önerebilir misiniz?
4-4-2
4-3-3
ve
4-2-3-1 e karşı taktikler -
@ahmettrg bugun saat 7 de deplasmanda oynayacağım, oynadığım rakip felaket hiç yenilmiyor,, 4 5 1 yapayım tamam diğer ayarları ne yapayım kanatmı pasmı pres stil tempo ne yapayım ?
-
@AyhanTabak Kaleyi Görünce Vur Oynarsın tempoyu hakeme ve rakibe göre tercih edersen galibiyet alırsın
-
Kardeş biriniz bana taktik vere bilirmi? Ben Alanyaspor rakibim Qalatasaray. Kadro kalitesinde benden 50milyon fazla hangi taktik ile çıksam iyi olur?
-
4-3-3A
4-3-3B
4-4-2A
4-2-3-1Bu taktiklere karşı taktik tavsiye edermisiniz
-
Ben Alanyaspor rakibim Qalatasaray. Kadro kalitesinde benden 78milyon fazla hangi taktik ile çıksam iyi olur? Rakip 4-2-4 le oynuyor
-
@Sbayramov0202 4-3-3 b ile çık daha iyi kanatları kullan yap bide ama yenmen zor berabere kalırsan iyi olur
-
Rakibim benden güçsüz 4-3-3B kaleyi görünce vur oynuyor. kazanmak için taktik önerilerinizi bekliyorum
-
Merhabalar bir sorum olacak, ligin 2 .haftası forvetlerim 104 104 105, maçlarda topla oynamam %70 isabet oranım 0 ne yapmalıyım
Not:defansı yüksek olan oyuncularımı kanatta oynatıyorum. Gnabry ve richarlison kanat Mbappe ortada oynuyor 4 3 3b kanatları kullan -
Merhaba,
443B taktiğinde kanatları kullan mı yoksa pas oyunu mu tercih edilmeli?
442 ve 443 taktiklerinde A için kanatları kullan, B için pas oyunu oynanması gerektiğini okumuştum daha önceden.
Bilgi sahibi birisi cevaplayabilir mi?
-
@sir-bck farketmez istersen 4 3 3 b pas oyunu oyna istersende kanatları kullan oyna ikiside güzel taktikler
-
Kupadaki en güçlü aday benim en yüksek kadro değerine sahip takımım. İlk eleme maçında bana en yakın olan takım rakibim oldu (erken final denilebilir) dizilişi taktiği falan ayarlamayı unutmuşum yedek kadromla maça çıkmışım deplasmanda 4-0 yenildim. Benim 560m onun 360m kadro değeri var 200m luk fark var ve kasamda 250m var. 4-2-3-1 taktiğiyle benim 4-3-3A taktiğimi yenmiş. Yarın rövanş maçımız olacak bütün oyuncularım daha iyi ve formları %100 onun oyuncuları yorulmuş. Evimde gol yemeden en az 4 gol atmam gerekiyor tur için. Gizli Antrenmanla kampa gideceğim eğer o gitmezse güzel bir taktikle şansım olacağını düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
-
-
@Czafer gerçekten sonucu merak ediyorum şimdiden