OSM Taktikleri
-
@ragazzo-duro rakibin taktiğini söylersen yardımcı olabilirim
-
@veli-dinc stadyum seviyem 2 evimdeyim rakipten kadrom 1 tık daha iyi 433b agresif kanatlarım kullan oynuyor ne oynamalıyım 3 puan için 3-4-3 uygun seçenek mi
-
@Sanstrtom Hocam hayırlı ramazanlar.Yarın kadro değeri benden yaklaşık 100m daha iyi rakiple karşılaşacam.Ben 1.yim kendisi 2. aradaki puan farkı da 2 .Yani bana beraberlik yeter.Yenilmemek için nasıl bir kadroyla çıkabilirim?
-
@trabzonsporcardozo61 yukarda dediğim gibi en iyi taktik 4 5 1 kaleyi görünce vur olur 3 4 3 hiç denemedim 4 3 3e karşı ama 4 5 1 denemelerimde başarılı oldum
-
@Czafer ben şöyle düşünüyorum ; rakip %100 galibiyet için çıkacak sahaya yani en az çift forvet çıkar bence.Ben de forvetlerini kitlemek adına 6-3-1 gibi aşırı bir anlayışla çıkmayı düşünüyorum.Baskıyı geride karşıla stili de defansif yaparım.Taktikleri de kontra yapıp en az 1 puan alırım diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar ben yeniyim forumda. Ben Galatasarayı rakibim de Sivas aramızda 100 milyon kadro farkıyla öndeyim. Ben 1.yim o 2.O 442 b paslaşarak oynuyo. İlk maçta 4 5 1 kgv denedim sahamda. Çok yanlış bir tercihti ve yenildim. Şimdi ise maç onun sahasında mutlak kazanmak için ne yapmalıyım?
-
@Deniz06n 6-3-1 çok aşırı olur ve mutlaka gol yersin eğer aşırı derecede önemli bir maçsa rakip özel antrenman yapar. Ya da şöyle bir şey yapabilirsin rakibin hangi taktikle çıkıyorsa sende çık @mikoreyiz kral sen 4-3-3 b ile çık kadron kalitenli ise böyle oyna rakibe baskı 100 yap
-
3 3 2 2 taktiğini daha önce başarılı kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı ? Taktikleri nasıl olmalı sizce ?
-
çok gol attıran +3 gol attıran taktik istiyorum biliyorsanız yazabilirmisiniz
-
@Taha44_66 4-3-3 B kanatları kullan, 70-70-70
-
Merhaba arkadaşlar yeniyim 4 saate maçım var yardım ederseniz sevinirim.Rakibim çok ters herkese puan kaybettiren bi takım kadro değerim bi tık güçlü.541 b kgv çıkıcak maçıma.433 b kanat 74-68-58 oynuyorum ben taktiğimi değiştirmeli miyim ?@Sanstrtom
-
@EfeSeneeer said in OSM Taktikleri:
Merhaba arkadaşlar yeniyim 4 saate maçım var yardım ederseniz sevinirim.Rakibim çok ters herkese puan kaybettiren bi takım kadro değerim bi tık güçlü.541 b kgv çıkıcak maçıma.433 b kanat 74-68-58 oynuyorum ben taktiğimi değiştirmeli miyim ?@Sanstrtom
Arkadaşlar benimde rakibimin kadro değeri benden 150 200m aşşagıda fakat ondan 300m fazla değeri olan arkadaşımla berabere kaldı 4 3 3 a paslı oyun oynuyor 4 4 2 b paslı oyun çıkarsam yenebilir miyim?
-
4-3-3 pasa karşı aynı dizilişte kanatları kullanman efektif olabilir.
-
Yardım edebilirseniz çok sevinirim.3-3-4 falan diyolar ama emin olamadım @EfeSeneeer said in OSM Taktikleri:
-
@mikoreyiz ne demek arkadaşım elimizden gelebilidigi kadarıyla @Taha44_66 sen 3-4-3 A ve 4-4-2 A kanatları kullan çok gol atar. Ben genellikle 3-4-3 A kullanıyorum
-
Bana da yardım edebilir misin?Liderlik elden gidecek @Czafer
-
Ben watfordum rakibim tottenham 100m fazla değeri var. 4-3-3B kanatları kullan oynuyorlar.
nasıl bir taktik ile çıkabilirim
-
4-5-1 kaleyi görünce vur. Orta saha defansa yardım.