OSM Taktikleri
-
@Ahmetbabeyy 442a kanat ofsayt kapalı hakem ve saha söylememişşin çizgi taktiği veremicem
-
@veli-dinc kardew rakib 4-2-3-1 taktiki ile cikiyor tek forveti neymar orta sahasi benimkinde daha güçlü. Hangi taktik ile çıkıyım?
-
@darkmohikan hakem mavi maç benim evimde ama stadyum seviyem 0
-
@SirFearless selam kardew rakib 4-2-3-1 taktiki ile cikiyor orta sahasi benim orta sahamdan daha iyi forvete tek Neymari oynadiyor hansi taktik ile cikiyim?
-
Rakibim benden yaklaşık 160m daha pahalı ve 433 kanata karşı nasıl karşı taktik uygulayabilirim. maç deplasmanda ve stadyum seviyesi 3.
ilk 11 için orta saham onun ortasahasından güç olarak daha iyi. diğer pozisyonlarda eşitiz.
form olarak benim oyuncularım çok daha iyi. -
442B paslı oyuna karşı nasıl karşı taktik uygulayabilirim. maç deplasmanda ve stadyum seviyesi 3.
ilk 11 için forvetleri benimkinden iyi orta sahamız ve defans neredeyse eşit benim kalecim daha iyi.
form olarak benim oyuncularım çok daha iyi. -
@rtdurgut 451kgv öneririm. herkes yerinde oynasın. ofsayt kapalı. alan savunması. hakem belirtmemişşin baskı söyleyemem stil 55 tempo 75
-
4 fatklı takım için de 4 ayrı taktik mi gerekiyor sizce, yoksa bir taktik ile oturtup onunla mı devam etmek gerek ?
-
Kolay gelsin iyi ramazanlar bugun kupa maçım var rakibim 4,4,2 b oynuyor maddi değerlerimiz hemen hemen aynı sizce 4,4,2 ye karşı hangi taktiği kullanmalıyım teşekkür ederim. Sokağa çıkma yasağı varken bol dinlenmeler herkese. Herşey gönlünüzce olsun.
-
@ragazzo-duro said in OSM Taktikleri:
Kolay gelsin iyi ramazanlar bugun kupa maçım var rakibim 4,4,2 b oynuyor maddi değerlerimiz hemen hemen aynı sizce 4,4,2 ye karşı hangi taktiği kullanmalıyım teşekkür ederim. Sokağa çıkma yasağı varken bol dinlenmeler herkese. Herşey gönlünüzce olsun.
4 5 1 oyna bence değerleri belli 4 5 1 in
-
Öncelikle merhaba Takımım Arsenal ligin başında normal her zaman oynadığım
4-3-3 B kanatları kullan, forvet sadece hücum, ortasaha pozisyonu koru, defans geride kal, mücadele hakemlere göre agresif veya normal, baskı 70-75, stil 65-70 , tempo 60-65 taktiğiyle çıktım. İlk maçımda botla 1-1 berabere kaldım. 2. maçta 1-0 zor bela yendim. 3. maçta 4-3-3 a taktiğiyle kendi sahamda yine 1-1 berabere
kaldım. 4-2-3-1 , 4-5-1 , 4-4-2 hepsini denedim sonuç aynı... Dostluk maçına 200 token harcadım pek bir faydasını göremedim taktik değiştirmenin. Ayrıca 106 lık mbappe 96 lık messi 96 lık sanchez de gol atamıyor.Mbappe nin 4 maçta 1 messinin 3 maçta 1 golü var genelde ortasahalar atıyor golü gerçi çok da gol atamadım ama.. Ligte kadro değeri olarak 2. yim, bugün 1. ile karşılaştım 5-2-3 ile çıktı bende 4-5-1 ile çıktım kendi sahamda stadyum seviyesi 2 olmasına rağmen 0-0 berabere kaldım.Önerileriniz neler? Birde yarın m. united ile maçım var kadrosu benden 100m düşük değerde 5-3-2 ofansif çıkacak kesinlikle ben nasıl bir taktik uygulamalıyım? Şimdiden Teşekkürler. -
@Mehmet-Efen 451kgv ofsayt hayır alan savunmas. baskı hakeme göre yaparım. stil dengeli tempo topa hakim ol
-
arkadaşlar merhaba, rakibimle aramda 12m lik fark var (96-84) ancak oyuncu başına değerde az farkla daha öndeyim, deplasmanda karsilasacagim, taktigi 4-2-3-1 kgv ve agresif, stadyum seviyesi 1. ofsayt tuzagi yok ve alan markajı uyguluyor, maçın hakemi ise turuncu, sizce hangi taktik benim için en uygunudur? cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
-
Selamun aleyküm bugun evimde oynuyorum saham 2seviye rakibimin takımı benim takımdan 100m daha fazla kadro değeri. Rakibim 4,5,1 kgv olarak çıkacak saha ya hakem kırmızı sizce evimde hangi taktiği kullanmalıyım teşekkür ederim.
-
-
@darkmohikan aynı taktikleri 4-2-3-1 ile çıkaracaktım geçen maçta 4-5-1 ile fazla atak çıkaramadım bu botları yenemememde takımı sezon başında komple değiştirdim ilk halinden 3-4 oyuncu kaldı onlar alışık olmadığı için gol atamıyorlarmış sanırım öyle duydum teşekkürler
-
Kolay gelsin arkadaşlar Bresciayım rakibim Juventus aramızda baya fark var 433 b oynuyor sizce ne oynamalıyım puan almam gerekiyor