OSM Taktikleri
-
Merhaba arkadaşlar,bir kaç sorum olucak
İngilterede City i yönetiyorum kadro değerim 1.200 M Ortalama oyuncu değerim 68 M forvet: 114-110-109-109 orta saha:118-115-112-111-110-106 Defans:111-106-106-107-106-108 Kalecim:114-104 bana en yakın kadro ortalama oyuncu değeri 55 M ve güc olarakta 107-108 civarı.. ben 442B oynayıp puan kaybı yaşıyorum saçma beraberlikler geliyor yarım kadar güçlü takımlara karşı,şimdi deplasmanda 25M ortalama değer Ve ortalama gücüde 100 Olan arkadaşımla yapıcam 451 dengeli çıkıcak büyük ihtimalle oranları 60 ı geçirmiycek eminim ve stadyumuda 0 seviye.ona karşı ne yapabilirim acaba yardımcı olurmusunuz.ve geneldede 433 mü yoksa 442 mi oynamalıyım 451 e karşı -
@BlackWhiteee karşındaki adam kontra atak yada uzun top oynuyorsa hızlı çıkıcak demektir bu taktiğe ofsayt taktiği uygulayabilirsin. Senin takımım baskılı oyniycak ilerde olucak adam kontrayla yada uzun topla gelirse ofsayta düşücek ve pozisyon bulamayacak.. Adam adama markaj ise 5 yada 6 defansla oynuyorsan 5-3-2 yada 6-3-1 gibi.. ve defansların karşı forvetlerle eşit güçdeyse yani baş edebilecek durumdaysa markaj yapabilirsin ama mesela 4 defans oynuyorsan markajı adam yaparsan rakibin 6 kişi atağa gelir defansınla eşleşir ve 2 adamı boşta kalır ve buda bir nevi gol yedin demektir..
-
Selam beyler 10.000 menajer puanı kasacam hangi lige katılmam gerekir ve hangi takım vede son olarak nasıl bir taktik kurmaliyim yardım edermisiniz
-
Rakiple 200M kadro farkı var öndeyim.Büyük takımları hep yeni 442B pas oynuyor sahası 3 seviye nasıl bir taktikle çıkmalıyım
-
Arkadaşlar osm'yi rahat 7-8 yıldır oynarım. Daha önce şampiyon olmuşluğumda var ama 1 yıldır üzerimde bir uğursuzluk var. Hiç şampiyon olamıyorum bu da yetmezmiş gibi gelen geçen beni yeniyor. Defalarca taktik değiştirdim ama bir faydası olmadı. Herkes nasıl oynuyorsa o taktikle oynuyorum ama yine yeniliyorum. Şu an elimde watford var ve kadro kalitesi olarak 1ilk 5 sıradayım ama kadro değeri düşük olan kişileri bile yenemiyorum. Sanırım stilin falan rakamlarını tam ayarlayamıyorum. Gözünüzü seveyim yardımcı olun. Yoksa istifa edicem. Bir kez daha 15. Olamam.
-
4 3 3 b ye hangi taktik oynanır?
-
Arkadaşlar rakibim 4-3-3 a kanatları kullan taktiğiyle oynuyor alan savunması ve ofsayt taktiği açık. Kadro olarak öndeyim ancak tehlikeli bir rakip deplasmanda oynayacağım. Rakibimin stadyum seviyesi 2 ama antrenman kampına gideceğim hangi taktikle çıkmalıyım yardımcı olur musunuz ?(Çizgi taktikleri,diziliş vs.)
-
Ligin en pahalı kadrosu bende ama çok az gol atıyorum. 8-9 yiyen takımlara 1-2 gol atıyorum şaka gibi. Zar zor yenmişim gibi gözüküyor.
Var mı iyi gol atan taktik?
-
4-3-3 A taktiğine karşı en iyi taktik nedir hocalarım ? Rakip değer olarak benden düşük ancak iyi oyuncuları da var. Siz ne önerirsiniz?
-
@trakula eğer rakipten güçlüysen 433b kanatları kullan şeklinde çıkabilirsin
433b taktiğinin iyi işlemesi için ise kanat forvet oyuncularının defans özelliği 30'un üzerinde olmalı
diğer önerim ise kalabalık orta saha ile çıkman olur 451 kaleyi görünce vur ya da 352 paslı oyun -
Arkadaşlar Ramazan Kupasını kazanacağım güçlü bir taktik verirmisiniz diziliş fark etmez.(Fenerbahçe Menajeriyim.)
-
arkadaşlar marjın ile ofsayt taktiğinin bağlantısı var mı yoksa ayrı ayrı rakibe göre mi ayarlıyoruz
-
Merhaba arkadaşlar. 4-3-3 B kanatlar oynuyorum. Rakibime kendi evimde kaybettim. 4-4-2 B paslı oyun tercih ediyor. Şimdi deplasmanda karşılmamız var. Hangi taktiği önerirsiniz? Kadro değerinde 5-10 milyon üstün
-
4,4,2 a ve b taktiklerine karşı en verimli taktik sizce nedir. Rakibimin saha 2 seviye ve evsahibi ben daha güçlüyüm deplasmandayım yardımcı olursanız sevinirim
-
Nereye yazacagimi bulamadim kusura bakmayin buraya yaziyorum. Yakin zamanda iş kismandan 3k gibi boss coin odulu verdigini iddia eden gorevlerden yapan varmi ? Ödül geldimi
-
Beyler Yarın Juventusla maçım var 334k Kadrosu var benim 224k lider benim 2. juve 4-3-3B kanatları kullan oynuyor ofsayt açık oynuyor buna karşı ne oynarsam yenebilirim hiç olmazsa berabere kalabilirim ?