OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar Ramazan Kupasını kazanacağım güçlü bir taktik verirmisiniz diziliş fark etmez.(Fenerbahçe Menajeriyim.)
-
arkadaşlar marjın ile ofsayt taktiğinin bağlantısı var mı yoksa ayrı ayrı rakibe göre mi ayarlıyoruz
-
Merhaba arkadaşlar. 4-3-3 B kanatlar oynuyorum. Rakibime kendi evimde kaybettim. 4-4-2 B paslı oyun tercih ediyor. Şimdi deplasmanda karşılmamız var. Hangi taktiği önerirsiniz? Kadro değerinde 5-10 milyon üstün
-
4,4,2 a ve b taktiklerine karşı en verimli taktik sizce nedir. Rakibimin saha 2 seviye ve evsahibi ben daha güçlüyüm deplasmandayım yardımcı olursanız sevinirim
-
Nereye yazacagimi bulamadim kusura bakmayin buraya yaziyorum. Yakin zamanda iş kismandan 3k gibi boss coin odulu verdigini iddia eden gorevlerden yapan varmi ? Ödül geldimi
-
Beyler Yarın Juventusla maçım var 334k Kadrosu var benim 224k lider benim 2. juve 4-3-3B kanatları kullan oynuyor ofsayt açık oynuyor buna karşı ne oynarsam yenebilirim hiç olmazsa berabere kalabilirim ?
-
@mustafayd 4-4-2 paslı herkes sabit değerler 55-55-75 yap markaj ofsayt yok. kazanacağını düşünüyorum
-
selam arkadaşlar
451 kgv a karşı ne öneriyorsunuz? deplasmandayım ve değerlerimiz eşit. -
@rtdurgut reis 424b uzun top öneririm sayısallar hakkında bir şey diyemem
-
Arkadaşlar merhaba. 2 saat sonra bir maçım var.
Şampiyonlar liginde turun ikinci maçını yapıyoruz.İlk maçı deplasmanda 3-2 kaybettim.seviye 3 stadyum basmış.şimdi aynı şartlar bende de var.Rakibim genelde 433a pas oynamış.dün de aynısını oynadı.ofsayt açık ve adam markajı yapıyor.
Dün 433b Kanat kullandım.alan markajı ve ofsayt açıktı.sizce bugün dizilişim taktiğim pres gibi değerlerim ne olsun?
Söylemeyi unuttum ortalama değer Olarak ben çok az öndeyim.
-
@kltgn3131 stadyumunuz 3.seviye olduğuna göre aynı taktikle çıkmanızı öneririm, yalnız ofsayt taktiğini kapatmayı unutmayın.
-
Gizli antrenmana almış.
Berabere kalırsak o geçebilir :)))
Ofsayt taktiğini neden kapatayım ki?adam pas oynuyor.
-
@kltgn3131 gizli antrenman bastıysa özel antrenman da basabilir. Bence siz de özel antrenman kullanın.
Pas oyunu oynaması ile değil de uzun top ve Kontra atak oynaması ile ilgilidir ofsayt tuzağı. Çünkü bu iki durumda rakip hızlı çıkmaya çalışır ve siz ofsayt tuzağı uygulayarak bu hızlı atağı bitirmeye çalışırsınız.
Ayrıca 3lü defans sistemi birbiri ile daha uyumlu olacağından 4'lü 5'li defanslarda ofsayt tuzağı önermem -
Arkadaşlar merhaba.bugün şamp ligi çeyrek finalinde deplasmana ilk maça gidiyorum.
Kadromun ortalaması rakibimin 1.5 katı.
Rakibim 3 seviye stadyum basmış.
Dizilişi 433b kontra olarak görünüyor.alan ve ofsayt açık.
Sizce bu rakibe karşı 451 kalgörvur oynasam nasıl olur?alan markajı ve ofsayt kapalı da def taktiğim olsa. Bunun dışındaki tavsiyeleriniz nedir?
-
Arkadaslar yarin şampiyonluk maçım var rakip ve benim kadro degerim 1.8 milyar rakip 433 kanatlar oynuyor forvetleri 120 ustu benim ise defansim ve orta saham ona göre daha iyi bugun yine ayni kisiye karsi kupa finalinde 442 ciktim cok kotu oynadim 3-1 yenildim ilk macta kendi evimde 451 cikip 2-2 beraberw kalmistik ve bariz şekilde cok daha iyi oynamistim bu kez deplasmanda nasıl çıkmalıyım ikimz de kamp basacagiz ve sahasi 3
-
450m kadrom var arkadaşlar arasında oynuyoruz ajan ve kamp atmak yasak ona göre sağlam bir taktik verir misiniz? En yakın rakibime 150m kadro farkım var