OSM Taktikleri
-
424 oynayacağım nasıl bir parametre önerebilirsiniz
-
hiç denemedim bu dizilişi bence sende yapma çünkü orta alan çok boş kalır topa sahip olamazsın 4-4-3b kanat tavsiye ederim.
-
@_mezarcı_ paslı oyun ,forvet orta sahaya dönük ,orta saha forveti destekle ,defans geride kal ve her zaman adam adama ofsayt taktiği yok tavsiye ederim(kesinlikle tamamen defansif taktik veya dizilişle çıkma)tempo topa sahip ol diğer ayarlar ise dengeli yapabilirsin
-
saham 3 seviye kadro değerim 701M,rakibimin 628M 433B kanat+agresif oynuyor sizce nasıl oynamalıyım
-
@BlackFist1 siz de 4-3-3 kanat oynayabilirsiniz.
Ayrıca detaylı taktik isteyen herkes özelden yazabilir. -
@BlackFist1 442B kanat+agresi, tam saha baskı, 79 hücum, 59 topa hakim ol. Forvet, orta sahayı, Orta saha, forveti desteklesin, defans geride kalsın. Alan markajı ve ofsayt taktiği kapalı
-
Arkadaşlar selam rakibim benden 40 m üstün o 1. Ben 2. Yim.433 b kk agresif alan ofsayt yok oynuyo.10 maçtır kazanıyor.Nasıl bir taktikle çıkmalıyım 343a kk düşündüm ama.Lütfen cevap verin *@Engin-Ü
-
selam stadyum seviyem 3 ve kadro değerim bir sonraki rakibimden 400m fazla (1050-650 şeklinde) mutlak galibiyet için hangi diziliş ve sayılarla çıkmamı önerirsiniz ?
-
Arkadaşlar rakibim 4-3-3 a kanatları kullan oynuyor alan savunması ve ofsayt taktiği açık kadrolarimiz hemen hemen eşit 20 m farkla ondeyim gerçi kadrodaki 18 oyuncumdan 15 i sarı yani 100 veya üzeri güçte oyuncular hangi taktiği kullanmalıyım sizce ? Maç çok önemli benim icin
-
@Ahmetbabeyy 442a kanat ofsayt kapalı hakem ve saha söylememişşin çizgi taktiği veremicem
-
@veli-dinc kardew rakib 4-2-3-1 taktiki ile cikiyor tek forveti neymar orta sahasi benimkinde daha güçlü. Hangi taktik ile çıkıyım?
-
@darkmohikan hakem mavi maç benim evimde ama stadyum seviyem 0
-
@SirFearless selam kardew rakib 4-2-3-1 taktiki ile cikiyor orta sahasi benim orta sahamdan daha iyi forvete tek Neymari oynadiyor hansi taktik ile cikiyim?
-
Rakibim benden yaklaşık 160m daha pahalı ve 433 kanata karşı nasıl karşı taktik uygulayabilirim. maç deplasmanda ve stadyum seviyesi 3.
ilk 11 için orta saham onun ortasahasından güç olarak daha iyi. diğer pozisyonlarda eşitiz.
form olarak benim oyuncularım çok daha iyi. -
442B paslı oyuna karşı nasıl karşı taktik uygulayabilirim. maç deplasmanda ve stadyum seviyesi 3.
ilk 11 için forvetleri benimkinden iyi orta sahamız ve defans neredeyse eşit benim kalecim daha iyi.
form olarak benim oyuncularım çok daha iyi. -
@rtdurgut 451kgv öneririm. herkes yerinde oynasın. ofsayt kapalı. alan savunması. hakem belirtmemişşin baskı söyleyemem stil 55 tempo 75
-
4 fatklı takım için de 4 ayrı taktik mi gerekiyor sizce, yoksa bir taktik ile oturtup onunla mı devam etmek gerek ?
-
Kolay gelsin iyi ramazanlar bugun kupa maçım var rakibim 4,4,2 b oynuyor maddi değerlerimiz hemen hemen aynı sizce 4,4,2 ye karşı hangi taktiği kullanmalıyım teşekkür ederim. Sokağa çıkma yasağı varken bol dinlenmeler herkese. Herşey gönlünüzce olsun.
-
@ragazzo-duro said in OSM Taktikleri:
Kolay gelsin iyi ramazanlar bugun kupa maçım var rakibim 4,4,2 b oynuyor maddi değerlerimiz hemen hemen aynı sizce 4,4,2 ye karşı hangi taktiği kullanmalıyım teşekkür ederim. Sokağa çıkma yasağı varken bol dinlenmeler herkese. Herşey gönlünüzce olsun.
4 5 1 oyna bence değerleri belli 4 5 1 in