OSM Taktikleri
-
@ridvanturann55 bana arkadaş taktiğinin işe yarayıp yaramadığını atsın işine yaramışsa sana özelden atarım
-
@Serukluyuz
@Enes-Kırar
@IIChoosensII
@Avsarbey-G
@fodrafimle
@Serukluyuz
@Antalya-2001
@tütünadam
@LoqiTeacH
arkadaşlar yardım edebilir misiniz karşı taktik konusundarakibim
4-3-3 A
paslı oyun
ofsayt hayır
alan markajı
değer 274m
takım puanı 90
hangi taktikle oynamam gerekir yardımcı olabilir misiniz?
benim takımım 345M takım puanım 92 -
@ridvanturann55 said in OSM Taktikleri:
@Serukluyuz
@Enes-Kırar
@IIChoosensII
@Avsarbey-G
@fodrafimle
@Serukluyuz
@Antalya-2001
@tütünadam
@LoqiTeacH
arkadaşlar yardım edebilir misiniz karşı taktik konusundarakibim
4-3-3 A
paslı oyun
ofsayt hayır
alan markajı
değer 274m
takım puanı 90
hangi taktikle oynamam gerekir yardımcı olabilir misiniz?
benim takımım 345M takım puanım 92Ben sana şimdi özelden taktik atıyım bir iki dostluk maçı oynayıp taktiği denersin ama karşı taktik olup olmadığına emin değilim çünkü ben hep aynı taktikle çıkıyorum
-
@Serukluyuz said in OSM Taktikleri:
@Enes-Kırar 433b kanatları kullanın ayrıntıları vermicem şimdi biliyorsan bunu uygula gol taktiği ayrıntılar önemli bilmiyorsan uygulama
Niye taktiği herkesle paylaşmıyorsun
-
@Antalya-2001 said in OSM Taktikleri:
@Serukluyuz said in OSM Taktikleri:
@Enes-Kırar 433b kanatları kullanın ayrıntıları vermicem şimdi biliyorsan bunu uygula gol taktiği ayrıntılar önemli bilmiyorsan uygulama
Niye taktiği herkesle paylaşmıyorsun
Rakipleriminin görmesini istemiyorum
-
@şuayipatx said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 424 dene orta sahayı defansa yardım et yap uzun top yap taktiği
O mrtgll33 cezalıki hesap kapanalı çok oldu sen niye yazdın ki
-
@ridvanturann55 maçı kim aldı
-
@Kerem-Moises 4-5-1 kontra atağa senin dediğin gibi 4-4-2 b kanatları kullan çıkıyorum inşallah kazanırım
-
@jfgjdf said in OSM Taktikleri:
@Kerem-Moises 4-5-1 kontra atağa senin dediğin gibi 4-4-2 b kanatları kullan çıkıyorum inşallah kazanırım
Kerem-Moises oyunu bırakalı 3 yıl oldu belki o 3 yıl içinde taktikler farklılık göstermiş olabilir.
-
@Ejdaha313 said in OSM Taktikleri:
Selam ben Şimdi ben kardeşimle aynı ligde oynuorum onunkadrosu 600 mln benimki 549 gibi felan napiyim abiler
Selamünaleyküm Azerbaycanlısın sanırım Azerbaycana selam olsun yanınızdayız kendi kadronun fotoğrafını atarmısın
-
4 3 3 karşı 6 3 1 etkili olur mu?
-
@M-4-H-1-R said in OSM Taktikleri:
4 3 3 karşı 6 3 1 etkili olur mu?
Kendi kadronun ve rakip kadronun fotoğrafını atarmısın
-
@Serukluyuz Ortalama takım gücü 87, benimkisi ise 88
Şimdi resim atamayacağım 3 dk kaldı maça. -
@M-4-H-1-R said in OSM Taktikleri:
@Serukluyuz Ortalama takım gücü 87, benimkisi ise 88
Şimdi resim atamayacağım 3 dk kaldı maça.Geç kaldığım için özür dilerim oyuna yeni girdim görmemişim ama ben sana yinede özelden atıyım deplasmanı filan vardır belki kadrondaki defans ve forvet filan karşılaştırıp atıcaktım
-
benim bugün bi tık daha güçlü(benim kadro değeri 1.060m onun;1.150m) ve lider rakibimle maçım var şampiyonluk maçı adam 451 kgv ya da 433A oynuyor özellikle 451e karşı ne yapabilirim?
-
@abdullah-avci9
4-5-1 e karşı pek fazla yapılabilecek şey yok sadece iki durum aklıma geliyor:—-—1——-
4-2-4 uzun top yapıp orta saha hakimiyetini rakibe verip (orta saha defansa yardım edecek)
doldur boşalt yapabilirsin 523 de oynanabilir bu durumda ama rakibinden güçsüz olmadığın için önermem.
——-2——-
Sen de 4-5-1 çıkacaksın baskı stil tempo uzmanlar ve şans sonucu belirleyecek. -
Rakibim ispanya 3-4-3B pas oyunu oynuyor
Ben ise Türkiye yim
Daha önce 3-4-3B nin 4-4-2B ile geçildiğini gördüm fakat ben turu riske atmak istemiyorum.
5-4-1 kontratak oynamak niyetindeyim.
Bazıları 3-4-3 e karşılık 4-3-3 öneriyor ama dediğim gibi pek riske atmak istemiyorum.
Sizce 5-4-1 uygun mudur değilse önerileriniz neler ?
(Maç 7 saat içinde başlıyor) -
@Serukluyuz Sorun değil, dediğin taktikleri yaptım. Kazandım. Sağol.