OSM Taktikleri
-
Rakibim 4 2 3 1 / Agresif / Paslı Oyun / 473M değerinde
benim değerim 554MKazanırsam lider olacağım nasıl bir taktik uygulamalıyım?
-
@Cagatay19o7 güçlüysen ,ve rakiplerinden çok güçlüysen korkak oynama 4-3-3 a oyna
kanatları kullan ve 79-79-79 iş görür ama derbi maçlarında bu taktik işe yaramıyor bende güçlü rakiplere karşı taktik arayışındayım. şimdi 433 taktitiği 442 taktiklerini dövüyor,451 taktiği ise 433 taktiğini dövüyor ,benim tecrübem bu -
Arkadaşlar bugün saat 17de ligin son maçı var. Rakibimle aramda 3 gol + avantajım var. Son maçta sarı hakem ile oynuyorum. Son maç olduğu için çok agresif mı basmalıyım. Teşekkürler.
-
Beyler Alexander Arnold normalde sağ bek diye biliyorum oyunda bekler ileri çıkan olarak sınıflanıyor. Arnold iki yönlü olarak belirtilmiş. Arnoldu sağ bek mi oynatmak daha mantıklı yoksa normal defans mı?
-
@akyolgf said in OSM Taktikleri:
Beyler Alexander Arnold normalde sağ bek diye biliyorum oyunda bekler ileri çıkan olarak sınıflanıyor. Arnold iki yönlü olarak belirtilmiş. Arnoldu sağ bek mi oynatmak daha mantıklı yoksa normal defans mı?
Bu başlığı kullanmalısınız.
-
Beyler takımım başakşehir kadro değerim 703k. Kupa finalinde fener ile oynucam ve onun da kadro değeri 750 k. 4-4-2b oynuyor ve salah ile sterling forvetleri. Coin kastığı için bütün oyuncularını geliştirdi. 14-15 tane 100 üzeri oyuncusu var. Ona karşı nasıl bir taktik uygulamalıyım. Ligde 3. cüyüm ve liderlik şansım kalmadı gibi bişey. Kupayı kesin almam lazım. Taktik önerilerinizi bekliyorum.
-
BEN SANA VERİYİM HAKEM SAKİN İSE ÇOK AGRESİF OYNA 433A YADA 433B TAKTİĞİNİ KULLAN OFSAYT TUZAĞI HAYIR TEK PAS FUTBOL DEFANSTA KAL DEFANSA YARDIM ET HÜCUM HANGİ TAKIMLA MAÇIN VAR
-
@Komando-117 evet bazen bende bu taktiki deniyorum 4-3-3 B yi (80-70-80) yapıyorum
-
@Komando-117 fenerbahçe ile oynucam diğer taktikler nasıl olucak peki tempo filan ?
-
This post is deleted!
-
Arkadaşlar her mevkisi 5-10 puan civarında daha düşük olan bir takım 4-3-3 b paslaşarak oynarken ben deplasmandaydım 4-2-3-1 kgv çıktım. 2-1 yenildim. Alan markajı ve ofsayt taktiği yok. Forvet orta sahayı destekle, orta saha ortada kal, defans defansta kal dedim. Oranlarım 50-60-65
link text
Taktiksel hatam nerede acaba?
Üstteki mesajda fotoğraf yükleyemedim silinmiyor da. Moderatör arkadaşlar silebilir mi? -
Arkadaşlar deplasmanda maçım var bugün. Rakip arkadaşımın kadro değeri 240k benim 430k. Deplasman olarak nasıl bir taktikle çıkmalıyım acaba?
-
Rakip real madrid ben real sociade adam benden 100 milyon üzeri değeeli birinci benim puanlar eşit 70 maçı anlayacağınız maçı kazanan ligi götürür ilk maçta onu yenmiştim 5-3-2 taktiği ile başka bir önerisi olan varmı
*
Benim forvetlerim 100,98,91
Orta saha:101,98,92
Defans:96,94,92,83
Kaleci:105
Rakip kaleci dışında benden daha iyi -
ben istiyorum ki 442 ye hangisi gider?
-
@Cabir-Yahya 3-3-4b iyi gider
-
This post is deleted!
-
Arkadaşlar bugün maçım var hemen cevaplarsanız sevinirim. Evimde oynuyorum kadrom 1.2 milyar, stadyum 3, rakip kadro değeri 261m, genelde 4-5-1 çıkıyor ve kadro kalitesi birçok kişiden düşük olmasına rağmen yenilmiyor anlamadım gitti. Ne tavsiyeniz edersiniz yenmem lazım?
-
herkese merhaba. juventus ile maçım var. hellas veronayı yönetiyorum. juventusun kadrosu 875 milyon. benim 437 milyon. tam iki katım neredeyse. 433b paslı oyun alan ofsayt yes agresif oynuyo. saha seviyesi de 2. yani şansım çok düşük. lütfen taktik verir misinzi ? bu arada oyunu 8 kasım 2008 den beri oynuyorum bi ara şifremi unuttum 5 sene falaan ara verdim sonra yeniden başladım 3 4 senedir yine oyruyorum. eski taktikler işe yaramıyor. yardımınızı bekliyorum.