OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar her mevkisi 5-10 puan civarında daha düşük olan bir takım 4-3-3 b paslaşarak oynarken ben deplasmandaydım 4-2-3-1 kgv çıktım. 2-1 yenildim. Alan markajı ve ofsayt taktiği yok. Forvet orta sahayı destekle, orta saha ortada kal, defans defansta kal dedim. Oranlarım 50-60-65
link text
Taktiksel hatam nerede acaba?
Üstteki mesajda fotoğraf yükleyemedim silinmiyor da. Moderatör arkadaşlar silebilir mi? -
Arkadaşlar deplasmanda maçım var bugün. Rakip arkadaşımın kadro değeri 240k benim 430k. Deplasman olarak nasıl bir taktikle çıkmalıyım acaba?
-
Rakip real madrid ben real sociade adam benden 100 milyon üzeri değeeli birinci benim puanlar eşit 70 maçı anlayacağınız maçı kazanan ligi götürür ilk maçta onu yenmiştim 5-3-2 taktiği ile başka bir önerisi olan varmı
*
Benim forvetlerim 100,98,91
Orta saha:101,98,92
Defans:96,94,92,83
Kaleci:105
Rakip kaleci dışında benden daha iyi -
ben istiyorum ki 442 ye hangisi gider?
-
@Cabir-Yahya 3-3-4b iyi gider
-
This post is deleted!
-
Arkadaşlar bugün maçım var hemen cevaplarsanız sevinirim. Evimde oynuyorum kadrom 1.2 milyar, stadyum 3, rakip kadro değeri 261m, genelde 4-5-1 çıkıyor ve kadro kalitesi birçok kişiden düşük olmasına rağmen yenilmiyor anlamadım gitti. Ne tavsiyeniz edersiniz yenmem lazım?
-
herkese merhaba. juventus ile maçım var. hellas veronayı yönetiyorum. juventusun kadrosu 875 milyon. benim 437 milyon. tam iki katım neredeyse. 433b paslı oyun alan ofsayt yes agresif oynuyo. saha seviyesi de 2. yani şansım çok düşük. lütfen taktik verir misinzi ? bu arada oyunu 8 kasım 2008 den beri oynuyorum bi ara şifremi unuttum 5 sene falaan ara verdim sonra yeniden başladım 3 4 senedir yine oyruyorum. eski taktikler işe yaramıyor. yardımınızı bekliyorum.
-
Yarın Psv İle Maçım Var. Liderlik Maçı. Uzun Süredir Takip Ediyorum Aynı Taktikleri Kullanıyor.
Ne Yapmalıyım?
Kadromuz Yaklaşık Aynı Onun Ortalaması 7.8 Benimki 7.9
-
Beyler artık bıktım şu 4-5-1 ve 4-2-3-1 kgv taktiklerine karşı taktik bulmaya çalışmaktan. Yok mu yani bunlara karşı şunu kullan %70-80 işe yarıyo diyebileceğiniz bi taktik?
3-5-2 paslı oyuna inanıyordum işe yaradığını da görmüştüm ama bugün yine bu taktikle kadro değeri benden düşük adama yenildim. Bi yardımcı olabilecek var mı -
@Önder3767 said in OSM Taktikleri:
Beyler artık bıktım şu 4-5-1 ve 4-2-3-1 kgv taktiklerine karşı taktik bulmaya çalışmaktan. Yok mu yani bunlara karşı şunu kullan %70-80 işe yarıyo diyebileceğiniz bi taktik?
3-5-2 paslı oyuna inanıyordum işe yaradığını da görmüştüm ama bugün yine bu taktikle kadro değeri benden düşük adama yenildim. Bi yardımcı olabilecek var mı4 3 3 sayilari guzel ayarlaman lazim yenersin
-
@Rıdoo20 said in OSM Taktikleri:
3-5-2 paslı oyuna inanıyordum işe yaradığını da görmüştüm ama bugün yine bu taktikle kadro değeri benden düşük adama yenildim. Bi yardımcı olabilecek var mı4 3 3 sayilari guzel ayarlaman lazim yenersin
4 3 3 a veya b farkeder mi? Sayıların da nasıl olması gerekiyor?
-
@Rıdoo20 said in OSM Taktikleri:
4 3 3 a veya b farkeder mi? Sayıların da nasıl olması gerekiyor?
4 3 3 b yap ozelden yaz bana
-
beyler bu 451 ve 4231i nasıl alt ediyorsunuz yav? ben 2 kat kadrom olsa bile bu iki taktiklere eziliyorum 10 maç olsa 1 beraberlik 9 yenilgi alıyorum bu taktiklere artık oyundan bıktırdı bu taktikler yemin ederim
-
@Rıdoo20 ben de aynı problemi yaşıyorum oyundan bıktırdı bu taktik
-
4-5-1 KGV taktiğini, 4-3-3 A KK ile geçebiliyorsun ancak çizgi taktiklerini, baskını, stilini ve temponu iyi ayarlaman gerekiyor.
4-2-3-1 KGV için de keza 4-3-3 A KK taktiği işe yarıyor.
Yine yukarıda belirttiğim gibi çizgi taktiklerini, baskını, stilini ve temponu iyi ayarlaman gerekiyor.
Son olarak 4-2-3-1 KGV için 5-3-1-1 KA deneyebilirsin.
-
@Mehmet-Reşat-Nayır mantıken takımın güçlüyse baskıya boğup şut çekmesini engellemen gerekiyor düşük takımla da topq hqkim olarak ve forvet defansa yardım ederse kalabalık orta sahaya karşı orta sahasını desteklemiş olur değil mi? ben ne yaptıysam olmadım 451e yenilmiyorum ama 10 maç yaptıysam 9u berabere bitiyor artık sıkıldım gerçekten bu durumdan
-
@abdullah-avci9 selam,
dediğin mantıklı ama güçlü takım olarak baskıyı arttırmak, defansta açıklar yaratabilir. güçlü takım, baskıyı ne kadar yükseltirse o kadar dezavantaj sağlar çünkü zaten güçsüz takım, güçlü takımın hücum yapmasını istiyor ki bundan faydalanıp gol atabilsin. baskılı oyun, hücumu doğuracaktır. hücum ise de defansta açıklara neden olabilir. bu arada zaten 451 taktiği, maçı kilitleme taktiğidir. oyunu kilitlersin ve iki takımda gol bulamaz. 451 e karşı sakın 433B oynama ve 433A oynayacaksan da baskını 50'lere, stilini ve temponu da 75'lere çekmeni tavsiye ederim.
iyi oyunlar.