OSM Taktikleri
-
kadro değerim 2.404 M ve 110 un altında oyuncum yok kanatlarım 139 a 120 gücünde. Yarın final maçım var sizce 4-3-3b mi 4-4-2b mi oynayayım bir de yüzdeleri nasıl olsun ?
-
@Coachh038 üstad çok saçma ama adam 1 haftadır girmiyor oyuna oyuncuların formları bitik benimkiler full yav ama berabere kalıyoruz
-
@HalilAtk kardeşim anladım ki kadronu bozmak istemiyorsun ama kullandığın taktiğin açık yanları bol. Benim son 3 sezonumda kullandığım taktiğim
442A Kanatları kullan,
Orta saha: defansa yardım et, forvet sadece hücum, defans sabit( şuan kadro değerim 2.172 milyar. Herkese açık ara fark attım ancak değiştiremiyorum, daha etkili),
Alan markajı,
Rakibe yakın oyna: 60/Topa sahip olma:79
Ofansifi maç kritikse 60-65 civarına, değilse 70-79 civarına çıkarıyorum.
Ben bu taktikle 2 sezon namağlup ve tüm kupaları alarak şampiyon oldum. Takımım Atalantaydı. Şuan şampiyonlar kupasında yarı finaldeyim. Tavsiye ederim. Merak ettiğin bir şey olursa oyun içerisinden yaz Burayı bazen unutuyorum -
Arkadaşlar selam, ligteki son maçım Tottenham ile ben Arsenal'le oynuyorum. Karşı takımın teknik direktörü istifa etti ama bu maçı kaybedersem hedefimi kaçıracağım. Maç deplasmanda olacak benim için.
Tottenham kadro değeri 834M, benim (Arsenal) 628M
Ajan gönderdim, eğer botlar taktik değiştirmiyorsa şuanlık taktiği böyle;
Önerilerinizi detaylı olarak bekliyorum, teşekkürler
1-
2-
3-
-
@dejavu178 4231kgv agresif 70-45-75 defans geride kal ortasaha pozisyonu koru forvet sadece hucum. alan savunması ofsayt hayır
-
rakip benden zayıf 532 kontra oynuyor.Ben ne oynamalıyım
-
@hamza123pro benim de rakibim Asya Şampiyonlar Kupası’nda 5-3-2 kontra atak oynuyor. 5-3-2 ye karşı taktik bulursan bana da söyleyebilir misin? Maçım yarın
-
@Batuhan_Tuna_YT_ darmohikan'ın sunduğu taktiği kullanabilirsin, aynı taktiği 451'le de deneyebilirsin ama oyunun kitlenme ihtimali yüksek, 4231 kanatları kullan da işe yarıyor bazen
-
@Sersayar tamamdır, teşekkür ederim
-
Rakibim 433B - Normal - Paslı Oyun oynuyor kadro değeri 459M
Benim kadro değerim 479M sizce nasıl bir kadro dizmeliyim?
Liderlik maçı. -
BANA GÜZEL BİR TAKTİK VEREBİLİRMİSİNİZ BİLDİĞİM TAKTİK KÖTÜ EĞİTİM ALMADIM YANLIŞ TAKTİK İZLEMEK İSTİYORSANIZ YOUTUBE OSM TAKTİĞİ
-
O TAKTİĞİ RİCA EDSEM BANADA VEREBİLİRMİSİN
-
Merhaba, güçlü bir takımım var botlara karşı kullanmalık bol bol gol atabileceğim taktik arıyorum tavsiyesi olan var mı?
-
@Teslaizm_0 4 3 3 A 100 79 59 a.markaji o.yok çizgi fervet bır geri dene faydasını görürsün.
-
@srnyrk Deneyeceğim teşekkürler.
-
451 kontra ya karşı taktiği olan var mı
-
Ac milanım rakibim juve aramızda 50 m 75 m gibi bi fark var 4 3 3 b kullanıyor ne yapmam gerek kendi evimde
-
@Gökaymx 451 kgv forvet sadece hucüm, orta saha yerinde kal(denk iseniz) orta saha defansa yardım et (zayıfsan) orta saha forveti destekle (güçlüysen), defans geride kal. Baskı 65-70, stil 55-60, tempo 70-75. kontra varsa ofsayt tuzağını aç, orta sahanı defansa çekeceksen de adam markajını düşün derim.
-
This post is deleted!