OSM Taktikleri
-
@Aykut-Kokoman said in OSM Taktikleri:
Rakibim ispanya 3-4-3B pas oyunu oynuyor
Ben ise Türkiye yim
Daha önce 3-4-3B nin 4-4-2B ile geçildiğini gördüm fakat ben turu riske atmak istemiyorum.
5-4-1 kontratak oynamak niyetindeyim.
Bazıları 3-4-3 e karşılık 4-3-3 öneriyor ama dediğim gibi pek riske atmak istemiyorum.
Sizce 5-4-1 uygun mudur değilse önerileriniz neler ?
(Maç 7 saat içinde başlıyor)kadron daha iyiyse 433 işe yarar daha kötüyse ben karışmayacağım iyiyse yaz taktik tavsiyesi veririm sana yeni gördüm bide kadronun atarsan daha iyi olur
-
This post is deleted!
-
Arkadaşlar acil bakabilir misiniz? 3 saat sonra şampiyonlar ligi maçım var.
Rakibim Manu, Ben Trabzonsporum. Onun genel gücü 112 benim gücüm 115 ben bir tık daha güçlüyüm. Maç benim evimde stadyum seviyem 2.
Rakibim 4-3-3B, Konra atak, Alan markajı ve no ofsayt oynuyor.
Sizce nasıl bir kadro ile karşısına çıkayım? -
@deneje61 said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar acil bakabilir misiniz? 3 saat sonra şampiyonlar ligi maçım var.
Rakibim Manu, Ben Trabzonsporum. Onun genel gücü 112 benim gücüm 115 ben bir tık daha güçlüyüm. Maç benim evimde stadyum seviyem 2.
Rakibim 4-3-3B, Konra atak, Alan markajı ve no ofsayt oynuyor.
Sizce nasıl bir kadro ile karşısına çıkayım?Kendi kadronu atabilirmisin
-
-
@deneje61 ben sana özelden Bi taktik atacağım 1 veya 2 dostluk maçı oynuyarak taktiği denersin ama kesinlikle dene
-
arkadaşlar kadro değerim 1 milyar rakibimin 930 milyon , 442B kanatları kullan dikkatli oynuyor ne çıkarsam yenerim deplasmandayım. gücüm 109 onun 106
-
Arkadaşlar merhaba. Yeni kurulacak lig icin fark atma şarti getirilmis. Yarin bilgisayarla macim var. Benim takim 750 milyon, rakip sonuncu ve 70 milyon euro. Fark atabilecegim tahmini bir taktik var mi?
-
@muhammet4153_3 4 3 3 b kanatları kullan baskı 70 stil 65 tempo 65 herkes yerinde ofsayt yok alan
-
523a taktik bilen var mı aranızda
-
Arkadaşlar 433B taktiğini döven bir taktik verebilir misiniz?
-
This post is deleted!
-
Arkadaşlar Merhaba. Kaşif'te neden bayern münih dışında Alman takımların oyuncuları görünmüyor Alman takımlarının oyuncularını çıkarmanın bir yolu yok mudur? Haaland ve Sancho lazım ama çıkaramıyorum kaşiften yardım edebilecek var mı hu konuda?
-
@abdullah-avci9 Lisans hakları nedeniyle sadece Bayern Münih takımındaki oyuncuları çağırabilirsiniz. Sorularınızı destek bölümünde sorun.
-
Merhaba arkadaşlar.
Rakip evinde oynuyor Afrika ligi takımı 90 m benim 60m yarın maçımız var.4 4 2 b taktik ile çıkıyor.Deplasmanda 1 puan olsa dahi almam lazım hangi taktik ile çıkmamı önerirsiniz şimdiden teşekkürler. -
Merhaba
bugün Winner cup ta yarı final rövanş maçım var.
Rakibim almanyadan, hatun resmi koyduğu için türkler dahil birçok oyuncu fındık aşkına onunla torpilli transferler yaptı. en pahalıya alıp en ucuza sattılar. bugün 154 hucum gücüyle falcao yu aldı birde.
benim kadro gücüm 4200M rakibin 5300 M. ilk maçı kendi sahamda 4-2 aldım ancak rakip çok kuvvetli deplasmanda bana beraberlik taktiği lazım. 4-2-3-1 beraberlik taktiğini iyi bilen biri yardım edebilirmi?
onu geçebilirsem yine bela biriyle finalde karşılaşacağım. O da bu turnuvanın başladığı günden beri yaklaşık on günde 6500M lik transfer yaptı. hemde oyuncu satmadan. teknik olarak bu oyunda bu kadar para bulmak mümkün değil. Malesef osm bu oyuna fazla emek harcayanlara böye ağır belalar reva görüyor.
ligimden ikinci üçüncü çıkanlar maksimum 1000M lik oyunculu winner cuplarda oynayıp kupa kazanıyorlar bense şampiyon çıktım diye 3000-5000M lik oyuncularla dolu winner cupda başarısızlığa mahkum ediliyorum. -
This post is deleted!
-
Neyse 433A ile deplasmanda da yenip finale geçtim.
Neyse ben böyle top benim istersem kimseyi oynatmam diyen adamlarla oynamayı sevmiyorum.
O nedenle 4. slotumdaki Göztepe takımından 5 hafta kala 105 puanla şampiyonluğu ve kupayı garantilememe rağmen istifa ediyorum. hemde bankada ekstra biriktirdiğim 2000M para ile.
3. Slotumdaki Hatay takımından yine son 7 haftada 99 puanda iken şampiyonluk garanti iken 1500M takım gücüne ulaşmış olmama rağmen istifa ediyorum.
2. slotumda yeni başlamama rağmen 2. haftada ligin en genç ve kuvvetli takımı haline getirdiğim Ankaragücü takımından da istifa ediyorum.- slotumda ise yeni takım almayacağım.
Artık hedefi 16. sıra olan takımları alıp şampiyon olan ben olmayacak oyunda.
size iyi oyunlar.
- slotumda ise yeni takım almayacağım.
-
Merhaba arkadaşlar. Alan markajı mı iyidir yoksa adam markaj mı? Ve alan markajı ile adam markajinin kullanım alanlarını yazarsanız sevinirim. (Moderatör kardeş umarım dediğin yer burasıdır. Değilse bile lütfen yönlendirme yapmadan cevapla )