OSM Taktikleri
-
@mezarlýk said in OSM Taktikleri:
@F.S.M.0.13 said in OSM Taktikleri:
@mezarlýk zaten bahsettiğimiz gibi 451 yada 4231 oynayacaksan kaleyi görünce vur sisteminden başka sitemle oynaman hata olur çünkü bu dizilislerde kanat veya pasli oyun pek iyi degildir rakibin adam adama oynaması bence senin için bir avantaj çünkü hataya açık bir durum bu genelde defansı çok çok iyi olan ve karşı rakibinin hücum hattı zayif olanlar kullanir bunu
Onun defanslarıyla benim hücum oyuncuları hemen hemen eşit sayılır.Ama ben de 4-3-3 oynadığım için 5 tane kaliteli orta saha çıkartmam zor olur sizce 4-3-3 kaleyi görünce vur nasıl olur?
@GS_METECAN said in OSM Taktikleri:
@mezarlýk said in OSM Taktikleri:
@F.S.M.0.13 Adam adama savunma yapıyor adam adamaya karşı kaleyi görünce vur sıkıntı oluyor diye biliyorum senin görüşün ne?
Sen kgv oynuyor rakip adam adama oynuyorsa sıkıntı. Birde kadrosu özellikle defansı senin oyunculardan daha güçlü ve kaliteliyse hep sıkıntı. Önemli şeyler bunlar...Dikkat etmek lazım. Şampiyon da eder şampiyonluktanda eder..
Ben kanatları kullana karşı ofsayt taktiği yapmıyor ve alan savunmasıyla çıkıyorum rakip benden güçsüz değilse sizce ofsayt taktiği yapılmalı mı ?
433 kaleyi görünce vur oynamanın oyunda hiçbir mantığı da yok izahıda. Ofsayt taktiğini de açmazsan iyi olur...Bunu da uzun uzun anlatmayayım şimdi. Neden açık olmaması gerektiğini...Yoksa 1 sayfa yazı çıkar...Olmaz
-
@GS_METECAN hiç denemedim tavsiyede etmem
-
Beyler atalanta ile Maçım var. Forvette 104 martial 101 icardi 99 Messi var. 443b kanatları kullan yaptım diğerlerinde dengeli yaptım. Birde orta sahayı forvete destekliyim mi kalsın mo?
-
@AtillaTurker Orta saha sabit kalsın bence, 433B KK iyi duruyor takımına, hepsini dengeli yapmak yerine risk alıp pres tempo yükseltmelisin.
-
Beyler acil defansif taktik lazım bana. Karşı takım baya güçlü lütfen bana bi defansif bi taktik önerin. Ayrintili bi sekilde yazarsaniz cok sevinirim... TEŞEKKÜRLER...
Benim takım Ludogorets
Karşı takımın taktiği 4-3-3B
-
@Engin78Tekin Zamanında Crystal palace ile Arsenal kendi evinde 3 2 yenmistim. Orta sah defans göre daha iyise 5 4 1 kontra atak yap defans iyice 6 3 1 yapabilirsin. Oyun stili olarakta defansif tercih edebilirsin.diğerleri dengeli olabilir.
-
Merhaba arkadaşlar. Oyunda biraz acemiyim. 3 maç yaptım hepsinde kalemde 1 gol gördüm. Oyuncularım rakip oyunculardan çok daha iyi olmasına rağmen gol yemediğim maç yok. Son sıradaki takım bile ilk ve tek golünü bana attı. 4-3-3 b kk ile ofansif oynuyorum alan markajı, ofsayt yok, defanslar geride kalıyor. Bide kalecim 93 defanslı 17 yaşında acaba yaşının küçük olmasından dolayı olabilir mi yoksa taktikle mi ilgilidir?
-
@ingilimingilikokikikokiki Galibiyet-mağlubiyet durumu nasıl arkadaşım
-
@GS_METECAN 3 maç 3 galibiyet.
-
@ingilimingilikokikikokiki Hersey yolunda demek bu...Küçük ayrıntılara pek takilmamak gerek...Birde ofansif bi taktik kullanıyorsun. Mutlaka açıklar vereceksin..Bekleri ileri-geri mi yapıyorsun.
-
@GS_METECAN defanslar geride kalıyor.
-
@ingilimingilikokikikokiki Anladım...Ama gol yemeyeceksin diye bir şey yok...Bu ayrıntılara fazla takilmazsan iyi olur...
Bu arada menajer adı güzel duruyor...Yalnız bunu bi kenara not alki unutma durumunda nottan bakarsın...
-
Evet Beyler taktik danışmaya geldim bakarsanız hoş olur. Ligde liderim açık ara averaj farkıyla az da olsa puan farkıyla ama bugün önemli bir maçım var kaybedersem 3.'lüğe geriliyeceğim. Fotoğraflar aşşağıda nasıl yenerim bunu ?
Benim kadro
-
@babuşthekıro 433A KK oynarsan iş görür :basketball_player:
-
Taktik konusunda her türlü yardımda bulunan F.S.M.0.13 hocaya teşekkür ederim :slight_smile:
-
@specialonemg rica ederim başarılar
-
Lig yeni başladı kadro değerim yaklaşık 400 milyon benden sonrakine 90 milyon fark atıyorum. Ama 4 maçta 5 gol yedim 13 gol atıp. 4-4-2 oynasam daha az gol yiyip daha çok gol atar mıyım?
-
@babuşthekıro Kimden yani hangi takımdan hedefi kaç ?
-
Arkadaşlar kgv a alan savunması mı etkili adam mı
-
@Sultangazililer1 Manu hedefi 1