OSM Taktikleri
-
Beyler acil defansif taktik lazım bana. Karşı takım baya güçlü lütfen bana bi defansif bi taktik önerin. Ayrintili bi sekilde yazarsaniz cok sevinirim... TEŞEKKÜRLER...
Benim takım Ludogorets
Karşı takımın taktiği 4-3-3B
-
AtillaTurker Turkish Usersreplied to Engin78Tekin on 14 Feb 2017, 21:25 last edited by AtillaTurker 14 Feb 2017, 21:26
@Engin78Tekin Zamanında Crystal palace ile Arsenal kendi evinde 3 2 yenmistim. Orta sah defans göre daha iyise 5 4 1 kontra atak yap defans iyice 6 3 1 yapabilirsin. Oyun stili olarakta defansif tercih edebilirsin.diğerleri dengeli olabilir.
-
Merhaba arkadaşlar. Oyunda biraz acemiyim. 3 maç yaptım hepsinde kalemde 1 gol gördüm. Oyuncularım rakip oyunculardan çok daha iyi olmasına rağmen gol yemediğim maç yok. Son sıradaki takım bile ilk ve tek golünü bana attı. 4-3-3 b kk ile ofansif oynuyorum alan markajı, ofsayt yok, defanslar geride kalıyor. Bide kalecim 93 defanslı 17 yaşında acaba yaşının küçük olmasından dolayı olabilir mi yoksa taktikle mi ilgilidir?
-
@ingilimingilikokikikokiki Galibiyet-mağlubiyet durumu nasıl arkadaşım
-
@GS_METECAN 3 maç 3 galibiyet.
-
@ingilimingilikokikikokiki Hersey yolunda demek bu...Küçük ayrıntılara pek takilmamak gerek...Birde ofansif bi taktik kullanıyorsun. Mutlaka açıklar vereceksin..Bekleri ileri-geri mi yapıyorsun.
-
@GS_METECAN defanslar geride kalıyor.
-
@ingilimingilikokikikokiki Anladım...Ama gol yemeyeceksin diye bir şey yok...Bu ayrıntılara fazla takilmazsan iyi olur...
Bu arada menajer adı güzel duruyor...Yalnız bunu bi kenara not alki unutma durumunda nottan bakarsın...
-
-
@babuşthekıro 433A KK oynarsan iş görür :basketball_player:
-
Taktik konusunda her türlü yardımda bulunan F.S.M.0.13 hocaya teşekkür ederim :slight_smile:
-
@specialonemg rica ederim başarılar
-
Lig yeni başladı kadro değerim yaklaşık 400 milyon benden sonrakine 90 milyon fark atıyorum. Ama 4 maçta 5 gol yedim 13 gol atıp. 4-4-2 oynasam daha az gol yiyip daha çok gol atar mıyım?
-
@babuşthekıro Kimden yani hangi takımdan hedefi kaç ?
-
Arkadaşlar kgv a alan savunması mı etkili adam mı
-
@Sultangazililer1 Manu hedefi 1
-
@Guerlain1903 adam adama sanırım
-
Ayrıca bu akşam yine önemli bir maçım var premier ligde. Tottenham ile kadrosu tek 94'lük Kane var gerisi 82+ bende full 90+ ilk 11 bulunuyor. Paslı oyun, adam adama ofsayt kapalı 442B tam saha baskı yüksek hızda paslaşma dengeli stil oynuyor deplasmanda en iyi hangi taktikle çıkarım?
-
@babuşthekıro @Guerlain1903 Alan Savunması her zaman daha faydalıdır
-
@babuşthekıro Zaten takımında daha iyi, 433A KK ofansif oyna bence :juggling_tone3:
675/7352