OSM Taktikleri
-
@baankundura Maalesef
-
tamam eyvallah sizi dinliyim
-
@baankundura Ligin başında oluşturduğun taktikle ligin sonuna kadar devam edebilirsin...Ama iyi bi taktikle...Bu pek önemli değildir yani...Ama bu taktikle devam ederken kadronu sürekli geliştirmeye dikkat etmelisin...En büyük etken kadrodur. Ve kadrona göre de iyi bi taktik kombinasyonudur. O şekilde sabit bi taktikle oynayan ve hangi rakip olursa olsun, ne oynarsa oynasın sabit taktigini bozmayan bir çok menajer mevcut...En dikkat edilmesi gereken konu her zaman hedef 1 e yakın bir kadro kurmak yada kurmaya çalışmak...
-
@GS_METECAN bide sadece hücum os destekle tarzı şeyler varya onları nasıl yapıyım kardeş
-
@GS_METECAN anladim tesekkurler
-
eyvallah
-
Nereye yazacağıma tam emin olamadığım için burada denedim şansımı daha düzgün bir yeri varsa söyleriseniz oraya yazabilirim.Bir takımı nasıl baştan kuruyorsunuz?Hedefi 12 gibi olan takımlarda nasıl iyi bir kadro kurabilirim biraz sıkıntılarım var.Fazla değerli oyuncu olmadığı için fazla bir para gelmiyor.Siz neler yapıyorsunuz fikir verirseniz sevinirim.
-
@GS_METECAN hocam sattım gereksizleri ama 1-2 oyuncu alabildim kadro çok dar oldu öyle yakın ücretli olanda yok varsada yaşlı daha önce denedim biraz uzun sürdü satılması yorumun için çok teşekkür ederim bu arada
-
@MrAddx said in OSM Taktikleri:
@GS_METECAN hocam sattım gereksizleri ama 1-2 oyuncu alabildim kadro çok dar oldu öyle yakın ücretli olanda yok varsada yaşlı daha önce denedim biraz uzun sürdü satılması yorumun için çok teşekkür ederim bu arada
Kadroyu dar yapmayın asla, gün içinde 4 oyuncu her zaman listede olsun. Ayrıca 60 lık 3 oyuncu sattınız misal hemen gidip 75-80 lik oyuncu alırsanız kadro gelişmez. 60 lık 3 adam sattıysanız o para ile zaten 65 lik 4 adam alırsınız bu aldıklarınızı tekrar satın yavaş yavaş değer yükseltin. Bu en önemli kuralıdır bu işin. Yoksa kadro daralırsa çıkılmaz o işten. Özel teklifleri de mutlaka değerlendirin.
-
@Guerlain1903 Doğru tespit :clap_tone2:
-
@mrtgll33 sizlerden öğreniyoruz yavaş yavaş tabi futbol da oynadık biraz
-
@Guerlain1903 Haha estağfurullah :pray_tone3: Zamanla tabiki bu işler
-
@mrtgll33 alan savunması paslasmali ve kgv da rakipler güçlüyse etkisiz kalabiliyor bence , son üç kritik macimin ikisinde adam adama yaptığımda bir gol yesemde yine de kazandım , alan yaptığım maçta ise rakipten daha iyi kadroya sahipken bile 4-1 yenildim alan savunmasına güvenim azaldı
-
@Van-Persie-36 Paslaşmalı ve kgv oynayan rakibe karşı her zaman önereceğim markaj adam adamadır. Doğru söylüyorsun...Bu taktiklerle oynayan bi rakibe birde iyi kadrosu varsa alan savunması tercihini çok fazla kullanmamanızı tavsiye ederim...