OSM Taktikleri
-
@şampuan8e eyvallah. tebrikler.
-
@rahmanov_1 benim kadro değerim 821 karşı tarafın 623 benim oyuncu ortalama değerim 41.1 onun 31.2 napmaliyim
-
@okanceylans 433 oynayabilirsin. rakip ne oynuyor kimin sahasında saha avantajı varmı hakem ne renk bunlara bakmak lazım ama sadece ortalama kadro degei ile çok fazla birşey söyleyemiyorum
-
ilk maç 3-0 kaybettim şampiyonlar ligi çeyrek finali çıkma şansım kaldımı nasıl bi taktik yapabilirim takımım onun takımından iyi
-
@emirpro1234 adam hangi taktikle oynuyor bilmeden birsey diyemem. hakem ne renk. daha birçok şey var. bu kadarı bilsek gene iyi bir taktik yapılabilir. 3-0 dan dönmek zor ama olabilir de
-
Önemli bir deplasmanım var rakibin sahasında +6 son seviye stadyumu var ve hakem rengi kırmızı kadrosu şöyle
Elazığspor
İlk onbir : 433b
Forvet:86/86/86
Orta:92 /89/87
Def:91/92/89/86
Kal:92
Yedekleri:
For:81
Orta:83/80
Def:85
Kal:85
Taktiği: Paslı oyun, adam markajı, ofsayt hayır, dikkatli, kamp yok.
Serik spor benim kadrom
For:94/92/91/90/87
Orta:90/88/88/87/85
Def:96/94/94/91/89
Kal:93/90/50
Hangi dizilişi hangi taktikle çıkmalıyım sizce -
@yersen_6 zor maç. oynayabileceğin epey taktik var. 5311 kontra. alan savunması normal ofsayt yok 45-40*70 bunu deneyebilirsin. ama ofsaytı açarsa taktiği değiştir. 343b pas. adam markajı oysayt evet 45-55-59. bunu deneyebilirsin.
-
@darkmohikan maçın başlarında kırmızı kart yedim ve 3-0 yenildim ama maç eşit geçti sayılır gol dışında
-
Ligin en değerli kadrosu bende benden sonrakiyle aramda 50m fark var 4-3-3A kanatları kullan oynuyorum ama bi türlü güçlü rakipleri yenemiyorum aramda 100m fark olanla berabere kaliyorum yeniliyorum falan stil tempo baskı diziliş nasıl olmalı sizce hücumu yüksek olanı beklere koydum defansı yüksek olanı kanatlara koydum orta saha dizilimi nasıl olmalı sizce önerilerinizi bekliyorum şu kadroyu değerlendiremiyorum
-
@firentr sağlar diye biliyorum ama ne kadar sağladığını bilmiyorum zaten normal kullanıcılar bunu bilemez stadyumunuzu geliştirirseniz avantajını artar stadyumunuzu son seviye yaparsanız ev avantajına ek olarak %6 avantaj elde edersiniz bide sorularınızı destek bölümüne sorun
-
Merhaba bugün premier ligde leicester city ile maçım var. rakibimin sahası 3. seviye ve ikimizin de kadro gücü 109. tek tek oyuncu gücü kıyaslayacak olursak ufak da olsa bi üstünlüğüm bulunmakta. rakibim 4-3-3b kanatları kullan-alan markajı-ofsayt tuzağı:hayır şeklinde karşıma çıkacak. sizce ben nasıl çıkmalıyım?
-
@filozofmeto said in OSM Taktikleri Oyun sadece kadro değeriyle orantılı degil taktikler oyuncu durumları bir çok değişken oluyor biraz da sanş faktörü lazım.
-
@casperovski hocam kadronuz hangi dizilişe uygun
-
@edus_mavi sanırım ben çok şanssızım çok detaylı oynuyorum her şeye dikkat ediyorum şu an lig birincisi 10 maçtır aynı taktikle oynuyor kimseye yenilmedi şans faktörü çok önemli
-
merhaba. 433 oynuyorum. rakibim de 433 oynuyor hemen hemen aynı güçteyiz. benim orta saham ve forvetim 94 ortalama. onun ise 89. ama benim forvetlerimin defansı 40 beklerimin hücumu da 40. forvetler defansa defanslar hücuma desteğe gelse kendi verimlilikleri çok düşer mi. böyle çok yönlü bi kadroyla her takıma karşı iyi olabilecek bi taktikle nasıl oynamalıyım.
-
@yersen_6 yeni gördüm hocam kusura bakmayın. 4-3-3'e uygun bir kadrom var zaten 4-3-3b dizilişi ile çıktım maça. kanatları kullan-ofsayt yok-alan markajı yaptım sayıları da 50-45-51 yaptım 1-0 galip geldim. şimdi yine deplasmanda zorlu bir maçım var aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum. bu sefer rakibimin gücü 107 fakat stadı 3. seviye. önerinize açığım yani
-
@casperovski bilmiyorum tam emin değilim ben normalde pek 433 uygulamıyorum eskiden olsa uygun Bi taktiği vardı ama şuan 433e uygun bir taktiği yok ama iyi oynayan Bi arkadaşımdan 433 taktiği bulmaya çalışırım
-
@edus_mavi eskiden o taktiği kullanıyordum ama artık işime yaramıyor