OSM Taktikleri
-
HAYIRLI HAFTA SONLARI HERKESE
Arkadaşlar uzun süredir 4-3-3(b) taktiği ile oynuyordum fakat kadro yapılanması sonucunda 3-4-3(b) taktiğine geçme kararı aldım sizce en iyi taktik nedir? kanatlara devamı yoksa paslı oyun mu ?
-
@haçatoryan merhabalar bugün önemli bir maçım var rakipten kadro değeri olarak 400 m civarı üstünüm deplasmandayım sahası 2 genellikle 433 veya 442 çıkıyor ne yapmalıyım?
-
@haçatoryan 3-4-3 çok açık veren bir taktik onun yerine 4-3-3 kanatlar halen favorimdir.
-
Merhaba arkadaşlar ben Liverpool um rakibim ise chelsea aramızda pek fark yok maçım deplasmanda garanti alabileceğim bir taktik soyleyebilmenizi umuyorum ikimizinde oyunculari nerdeyse full 100ustu.
-
@citlembik61 4-5-1 kaleyi görünce vur, os -1 defansif oynayabilirsin
-
arkadaşlar yeşil çerçeve bonusu nekadar bir katkı sağlıyor ? tecrübelerinizi paylaşırmısınız
85 yeşil oyuncu mu mantıklı yoksa 95 olan sade renk mi -
@uchihacrowz tam oranı bilinmemekle birlikte küçük bir bonus. ben küçük oran da olsa bizzat yerlerinde oynatmayı tercih ediyorum.
-
@tahta311 4-3-3 kanatları kullan baboş.ben hep öyle kullanıyorum 3-4-3 için bilgi almak istedim
-
Bu akşam manchester city ile evde maçım var kadrolar denk stadım 2 seviye kazanmak için ne önerirsiniz bu arada geçen sefer chelsea için aldığım taktikte 1-0 kaybettim
-
Selamlar
3-5-2 Oynamak istiyorum baskı stil tempo ve çizgi taktikleri nasıl olmalı
Ayrıca adam markajımı seçeyim yoksa alanmı
Ofsayt tuzağı açıkmı olmalı -
@fearlesstr33 ofansif taktiklerde alan defansif taktiklerde adam markaj daha mantıklı yani sizin taktik için alan olur bence geri kalanlarda bişey diyemem 352 hiç kullanmadım
-
@fearlesstr33 352 Paslı oyun, Forvet ileri, Orta defansa, Defans sabit. Alan savunma,Ofsayt açık. Sayısallar 40-50-60 sayısalı güçlü veya denk rakiplere karşı deneyebilirsin. Umarım iş görür.
-
@kolonyagücü
Teşekkür ederim
4-4-2 B çıkmış karşı taraf dediklerinizi uyguladım 3-0 kazandımBir sorum daha olucak 102 Messi var takımımda 9 maçta 1 gol 2 asist yapmış ama 86 leroy sane
7 maç 5 gol 2 asist yapmış
Bunun sebebi nedir
Benmi birşeyi yanlış yapıyorum acaba -
@fearlesstr33 tebrikler. Oyuncu güçlerine göre perfmans beklememek gerek. Messi SĞA oynuyor o mevkide oynatıp, duran topları kullandırmaya çalış. İllaki verim alırsın. Oyuncu 7+ puan alıyorsa sıkıntı yok. Bol şans
-
beyler rakibimin rankı 104 benim 101 maç onun evinde +3 saha avantajı var antreman bastık ikimizde şampiyonluk maçı hangi taktikle çıkabilirim yardımcı olur musunuz ?_???
-
@enginbey35 rakibin taktiği de önemli ama 451 ile kazanma ihtimalin artar diye düşünüyorum
-
@sirfearless Dostum 4-4-2 A mı sevmeliyim yoksa B mi
Hangisi daha etkili oluyor
Birde sağlam bir 4-4-2 taktiğini varsa önerebilirmisin -
Merhaba @fearlesstr33 4-4-2 B benim daha çok favorimdir. Paslı oyun bu dizilişe en çok uyandır. Baskı stil tempo rakibe göre değişmeli. Rakip zorlaştıkça baskıyı ve stili düşürebilirsin. Bence değerler genellikle 50'nin altına inmemeli. Başarılar
-
Adam adama markaj ile alan markajı arasındaki farkı anlatabilicek biri varmı acaba ?