OSM Taktikleri
-
@1keremcakir Hepsini 65 65 65 yap
-
arkadaşlar merhaba, mcity'e karşı yapıyorum. mutd takımımla 214M kadro değerim varken, rakibimin 234M değeri var. deplasmanda 451 UT oynuyorum, 30-30-70 şeklinde. aksayan bir yer görüp de yeşillendirirseniz memnun olurum.
-
@Mezza-Morto 451 UT oynanmaz, ileride tek adam varken uzun top kime atacaksın?? KGV oyna keyfine bak.
-
Sizce bu kadroyla oynanabilecek en iyi taktikler nelerdir? (SĞB Cancelo)
-
@1keremcakir kadroyu atmamışsın, ilk 11 i atmışsın.
-
@neftimur kadro da bu dizilişe uygun daha düşük güçteki oyuncular atıyorum Pogba 82 ise yedeği 76 gibi ya da bytiqi 76 ise yedeği de 74 gibi düşünebilirsin. ben bu ilk 11 e uygun taktik arıyorum kısacası.
-
@1keremcakir ideal bu taktik o zaman, takımı geliştirmeye bak
-
Rakip 4-5-1 agresif oynuyor takımı geliştirdim ondan iyiyim hakem katı bende normal tercih ettim 4-3-3a oynuyorum ofsayt tuzağı koymadım napayım bilemedim
o kaleyi görünce şut çek oynuyor bende kanatları kullan ne yapmalıyım az kaldı. -
@Eren-Erulutekin 4-4-2A da ofansif oynamak için taktik önerirmisin
-
@lenasanic Taktiğin iyi bence, iyi kadroda 451 e karşı 433 kanat iş görür.
-
-
-
merhaba bugün şampiyonluk maçına çıkacağim benim takım gücüm 103 rakibimin ise 94 ve rakibim 6 3 1 a oynayıp antrenman kampına gidecek ne yapmam gerekiyor
-
@Ardıçx Merhaba,
3-4-3A Kanatlardan oyun kullanabilirsin. Defans olarak atağı 10 üzeri olan 3 STP seçmelisin. Oyun kurma işini geriden yaptığı için aktif olmalılar. Alan Markajı ile oynuyorum, büyük takıma karşı ofsayt taktiği yapıyorum riskli ama olsun
Defans'lar geride kalsın.
Orta saha pozisyon korusun.
Forvet orta sahayı desteklesin.
65 - 60 - 63 gibi bir sistem ile oynayabilirsin. Bunu hakem vs durumuna göre değiştirebilirsin.Kendine iyi bak coach!
-
-
-
arkadaşlar yaptığım taktik ve kadro bu şekilde ligin 9. haftasında rakip takımlar genellikle 4-3-3 A yada B de oynuyor sizde bu taktiklerim kalsın mı var mı öneriniz yoksa
-
Merhaba arkadaslar,
Esit gucte bir takimla deplasmanda oynayacagim.
433A kanatlari kullan taktigiyle oynuyor, alan savunmasi yapiyor, ve offside taktigi yok.
Malesef stadi 3. seviye.Benim ideal kadrom 343B
Ama taktik konusunda kararsiz kaldim. "Kaleyi gorunce vur", "paslasarak" yada "kontratak" arasindayim.Hangisini onerirsiniz?
-
Merhaba Arsenal ile Man City’e karşı oynayacağım
Benim ort 91 rakibin 88
Rakip 433 B paslı oyun oynuyor ben de 433 B kanatları kullan oynuyorum ama risk almak istemiyorum daha defansif ve bi tık daha garanti bir taktik verebilecek var mı ? -