OSM Taktikleri
-
@darkmohikan Çok teşekkürler umarım kazanırım
-
@şampuan8e önemli değil. Aklımda bir taktik daha var. Daha önce denemedim. Hazırlık maçında bir deneyim. İş görürse kullanırım.
-
@haçatoryan said in OSM Taktikleri:
Hefedi son sıra olan takımlar için şampiyonluk yoluna giden bir taktiktir.Deneyin başarılı sonuçlar geldikçe bana geri dönüş yapın
Diziliş: 4-5-1
Oyun Stili: Kaleyi Görünce Vur
Çizgi taktikleri
Hücum: Orta sahayı destekle
Ortasaha : Forveti Destekle
Defans: Geride kal
Markaj: Alan markajı
Ofsayt tuzağı: Hayır
Mücadele: Agresif
Tempo %90Tek pas futbol
Baskı %90Tam
Stil: %70 OfansifEn düşük takım alıp ofansif oynamanin pek doğru olacağını sanmıyorum. Kaldı ki 451 dengeli bir taktik. Hücum için tercih edilecek daha iyi taktikler var. Denk yada daha güçsüz isek kullanılmalı 451. Gucluysek bazen kullanabilir ama nadiren
-
4-3-3
3-5-2
4-4-2
4-5-1 Sizce ? -
@haçatoryan bu taktikte takımı 2 maçta yorarsın 3. maça çıkamaz ve 451 için çok yüksek sayılar daha düşük sayılar tercih etmen faydalı olur, birde böyle dene bence
-
@gülami-salgın rakip ne oynuyor, kadro güçleri ne durum da, ev sahibi mi?, deplasman mı?... gibi birçok değişken var.
433 gider 352 yi yener, 451 433ü yener, 433 442yi yener, 442 352 yi yener, 352 451i yener gibi...
En iyi sabit taktik yoktur, en uygun değişken taktik vardır...
-
selamlar, 94 defans 21 hücum veya 78 defans 43 hücum. Bu iki oyuncu arasında hangisi bek için daha iyidir ? Teşekkürler
-
@cnytakn Kadro derinliğini buna göre ayarlamak gerekir o yüzden tek forvet olduğu için yatırımı daha çok orta saha ve defansa yapabilirsiniz.
-
@darkmohikan Katılmıyorum sana kadro derinliğini sağladığında bu taktik çok verimli olacaktır.tek forvet oynayacağın için orta saha ve stopere daha çok yatırım yapma fırsatın olacak.
-
@haçatoryan hedef son takımı alıp bu taktikle şampiyon olabileceğini cidden düşünüyor musun şampiyon olmayı bırak galibiyet alman bile mucize olur bu taktiğinle bi daha kullanmamanı tavsiye ederim
-
@haçatoryan ayrıca tek forvet oynuyorsun diğer mevkilere yatırıp yap demişsin ister 451 ister 433 ister 352 oyna sonuçta sahaya 11 futbolcu ile çıkıyorsun ve yorulacak oyuncu sayın yine 11 olacak nereye, hangi bölgeye yatırım yaptığının bir önemi yok o taktik sağlam olsa bile ona kadro dayanmaz
-
@1903serkannn1903 katılıyorum.
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
@1903serkannn1903 @CnytAkn @darkmohikan eleştirilere açığım sizce nasıl Bi taktik
343b paslı
Sadece hücum defansa yardım et geride kal
Alan ofs. Hayır
75 60 60 veya 60 60 60 -
@1903serkannn1903 katılıyorum.
-
@yersen_6 451 yada 4231 oynayanlara karşı kullanırım 343b yi. Pazisyonlar herkes yerinde. Ofsayt açık. Paslı yada kanat kadroya göre seçiyorum. Baskıyı hakeme göre kırmızı turuncu sarı 50-55 arası. Yeşil mavi 70-75 arası. Baskı gucluysem ofansif dengeliyse dengeli. Zayfsam bu taktiği kullanmam. Tempo güçlü isen topa hakim ol. Dengeliyse hızlı oynarım. Bazen bazılarını degistirdigim olur maça göre. Tek taktik olarak kullanacağım bir taktik değil ama çok kullandığım bir taktik
-
442a kanatlar ofs. Açık alan mücadele olarak normal oynayan rakibe karşı deplasmanda (stadyumu hiç geliştirmemiş) daha kötü kadroya sahip iken onun 82 benim 80 ortalama kadro gücüm iyi bir sonuç alabilmek için hangi taktiği uygulamalıyım
-
Bu cizgi taktikleri tam olarak ne anlatiyor.O degerleri dusurup yukseltmek tam olarak ne ise yariyor biri anlarabilir mi ?
-
@yersen_6 451kgv alan ofsayt kapalı. Baskı hakeme göre yaparım hakem yazmamissin Stil 49 tempo 75