OSM Taktikleri
-
@Yusuf-Hayaloğlu tamam anladım kardeşim belki çizgi taktikleriyle adamlarını iyi koymuştur o da etki eder biraz.
-
@mrtgll33 ben koyde yasiyorum.10 kisi bir lig actik ve kadro degeri olarak 10 kisi arasinda 6 ciyim ve arkadaslarim arasinda sampiyon olmak istiyorum onun icin bana bir taktik onerir misin
-
@Yusuf-Hayaloğlu said in OSM Taktikleri:
@Bilocan-Bingul kardeşim benim zaten asagı yukarı 3senedir taktiğim sabitti ama suan da ki türkiye ligindeki osmanlıspor kullanıcısı 4-3-3b kk ofsayt ve adam adama oynatıyor ilk hafta besiktasa 6attı diger 2 haftada farklı yeni rakiplerini kafamı karıştırdı.Ondan sormak istedim
feyk taktik olmasın
-
@baankundura rakibe göre taktik yapmak daha iyi
-
@mrtgll33 nasil yapacagim onu neye gore mesela 433 neye gore 451 felan
-
@baankundura Rakibine casus yollayıp kadrosunu kontrol edersen daha iyi analiz ve karşılık verebilirsin
-
@mrtgll33 tamam 10 kisiyiz dedim ya 3 kisi haric herkes 4 3 3 b oynuyor sanki oyunun hilesi gibi bu taktik karsisinda ne oynanabilir
-
@baankundura 433 B diyorsun detay yok diyorum bende sana KGV mi pas mı KK mi kadrosal olarak kim daha iyi agresif mi çıkacak hakem nedir, 433b de kanatlar mı daha iyi kurulmuş orta alanlar mı, daha çok soru var Ben bunları görmeden net bişey diyemem yanlış yönlendirmeyim. Sende 451KGV dene o zaman ne diyim anlaşamıyoruz
-
@mrtgll33 anladim peki suan bilgisayara karsi oynuyorum 4 3 3e karsi oynayinca tekrar yazayim yani siz sezon basinda mesela 4 4 2 baslayip 4 4 2 ile bitirme diyorsun rakibe gore dizilis degistirmwk daha iyi diyorsun fakat bu oyunda kimya gibi birsey var mi dizilise alisip o diziliste daha iyi oynamak gibi mesela
-
@baankundura Gerçek futbolda elbette var ama osm de bunu gösteren bir istatistik oran vb bişey Yok o sebeple ben rakibe göre taktik derim her zaman
-
@mrtgll33 tamam anladim suan bizim ligin liderinin taktigini atayim da bu kisiye gore nasil cikmaliyim oneri yaparsan sevinirim
-
@mrtgll33 343a agresif KK alan savunmasi ofsayt tuzagi hayir oynuyor onun 506m kadro degeri var benim ise 366m kadro degeri var
-
@baankundura 451KGV Alan Savunması, ofsayt Yok. Bütün mevkiler yerinde. Hakeme dikkat et pres baskı da 60 ı geçmesin
-
@mrtgll33 tamam iste bende bunu diyorum iste neye gore bu kanilara vardin ben pek anlamam bu dizilis felan ben sezon basi yapiyorum oyle gidiyor ama mantikli takima gore degistirmek iste nasil boyle kanılara variyorsunuz:)
-
Mantık yürütmek gerekiyor anladığım kadarıyla 343 oynayan adama kalabalık bi ortasaha ve tek forvet çıkmak mantıklı böylece onun kalite ortasahasına sen fazla adamla üstünlük kurabilirsin e hal böle olunca 3 forvet çıkan adama adam adama savunma yapmak çok mantıksız hangi birini tutcan adam kanatları kullanıyorsa defansın yerinde olması yani herkesin yerleşik olması daha mantıklı yürüttüğüm mantık yanlışsa beni düzeltin misal 4321 oynayan adama karşı adam adama oynarım
-
Alan savunması defanslariniz zayif olduğunda işinize yarar . Eğer defansiniz rakip forvetlerden iyiyse adam adama kale gibi olur geçilmez .
-
@Van-Persie-36 Katılmıyorum kardeşim sana. Alan savunması iyi defans-kötü defans farketmeksizin daha sağlamdır, benim görüşüm
-
@mrtgll33 peki bana bu dizilis ile ilgili internetten bir yazi gibi seyler var ise onerebilirmisiniz?
-
güçlerimiz hemen hemen aynı olan rakiple oynuyorum evsahibiyim 4-3-3 b kgv oynuyo nasıl çıkıyım karşısına