OSM Taktikleri
-
Merhaba @fearlesstr33 4-4-2 B benim daha çok favorimdir. Paslı oyun bu dizilişe en çok uyandır. Baskı stil tempo rakibe göre değişmeli. Rakip zorlaştıkça baskıyı ve stili düşürebilirsin. Bence değerler genellikle 50'nin altına inmemeli. Başarılar
-
Adam adama markaj ile alan markajı arasındaki farkı anlatabilicek biri varmı acaba ?
-
@mercane said in OSM Taktikleri:
Adam adama markaj ile alan markajı arasındaki farkı anlatabilicek biri varmı acaba ?
Ciddi bir fark yarattığını düşünmüyorum. Adam adama markaj kadro olarak çok üstünseniz tercih edilir..
-
Merhaba rakibim real madrid 2.sirada ve ben 1. Sıradayım aramızda 1 puan var kaybedersem 1. Siraliktan uzaklaşacam adam 433b oynuyor kadrom iyi sağlam onunda bazı adamları sağlam 90lik hep onun benim 98 97 100 ve üstü taktik nasıl yaparım soylermisiniz .
-
Arkadaşlar bugün çok önemli maçım var yardımcı olursanız sevinirim o Manchester united ben Man City kadrolar arasında neredeyse aynıyız ben deplasmandaym ve stadyum seviyesi 2 benim bu maçı yenmem lazım ve kesin olarak 4-4-2 B çıkıyor onun karşısına ne çıkmam lazım kadro kalitesi olarak ben bir tık daha iyiyim ama o 16 maçtır yenilmiyor sizce ne çıksam
-
Merhaba Barcelona-yi sectim ve taktikler falan destek olun please )
-
@tanoooo99 451kgv alan ofsayt yok
-
Düşük bütçeli takımlar için:
5-3-2 Kontra Atak
Forvetler- ileride kal
Orta Saha- Pozisyonu koru
Defans- Bekler ileriGeride Karşıla %26
Defansif Stil %27
Yüksek hızda paslaşma %73
Alan markajı
Ofsayt Tuzağı yok
Dikkatli Mücadele -
Beyler Takımım Wolwerhampton takımım bu şekilde hangi dizilişle oynamalıyım ilk maçım Burnley ile yardım ederseniz sevinirim
-
@yunusozy_6 said in OSM Taktikleri:
Beyler Takımım Wolwerhampton takımım bu şekilde hangi dizilişle oynamalıyım ilk maçım Burnley ile yardım ederseniz sevinirim
Merhaba öncelikle osmde tek bir taktikle oynamak yetmez sana önerim rakipi analiz et son oynadığı puan kaybetdiyi maçlara bak ona göre kur takiyini
-
beyler şampiyonlar kupasında rakiple 400m fark var onun kadro daha iyi deplasmanda 1-0 kazandım evimdeyim 541B çıkmayı düşünüyorum.Sizce etkili olur mu?
-
Selamlar.
Mısır liginde 5 tane Mısır'lı menajerle boğuşuyorum. Lig başından beri her maçıma antrenman kampı ile çıktılar. Buradan anlayabiliyorum ki kendi liglerindeki Türk menajer olduğum için, kendi aralarında bana bilenmiş durumdalar. Ligin son 6 maçı kaldı. +6 puan ile liderim. Kalan 6 maçta 3 3 kez menajerle oynayacağım. Bugün de onlardan bir tanesi. Ve yine bakıyorum ki taktiğini gizlemiş, kesinlikle antrenman kampı yapacak. Benim kampa verecek coinim yok.
Kendi sahamda oynuyorum, sahamı geliştirdim oradan avantajlıyım.
Rakibin kadro kalitesi 100m, benim kadro kalitem 200m.
lig başından beri 4-3-3 B Kanat ile oynuyorum.
Sizlere sorum, bugün antrenman kampı yapan rakibimi kendi sahamda yenmek için sizce ne yapmalıyım?
Lütfen fikirlerinizi yazınız, el birliği ile bayrağımız dalgalandıralım -
@aatalay20 ne yap biliyonmu bence kanatları kullan yap ve güçsüz rakiplere karşıda ofsayt tuzağı yap
-
rakibim genelde 4-4-2B oynuyordu ama bugün maçımız var ve gizli antremana girdi,kadro değeri benim 2 katım kadar düşük ama evinde oynuyor muhtemelen kampa da giricek bana kampa girmeden ne oynamamı önerirsiniz?
-
Karşı takımın taktigini belirtseydin iyi olurdu gizli antreman yapması aynı taktikle çıkmayacağı anlamına gelmez rakibin ilk maçtan itibaren sonuçlarına ve taktigini bak derim eğer rakibin defans taktigiyle çıkarsa kesinlikle paslı ve değerleri normal tutmani oneririm
-
@rahmanov_1 5-3-1-1 taktiği nasıl olmalıdır cevaplarsanız sevinirim
-
arkadaşlar 4 3 3 a ya karşı deplasmanda garanti galibiyet alabileceğim bir dizilişiz veyahut taktik var mı? yakında trabzonla maçım var 4 3 3 a oynuyor kadro değeri 100 m benimde 250m civarlarında 1 beraberliği var benim hiç mağlubiyetim yok lakin 4 3 3 a ya karşı deplasmanda oynamak çok tehlikeli yardımcı olabilir misiniz?
-
@emre-saglam_4 4-3-3 demek orta sahasından eksiltip hücumuna koymuş demek orta sahanı 3ten fazla tutup 4-4-2 veya 4-5-1 gibi çıkarsan kaybetmezsin forvetlerin yerinde kalsın orta sahalar defansa yardıma gelsin beklerin de hücuma çıksın stilin dengeli baskı ve tempon 65 civarı olursa kazanmaya yakınsın
-
Merhaba dostlar. Rakip benden biraz güçlü 433 kk yada 442 pas oymayacak nasıl bi karşı taktik uygulamam lazım