OSM Taktikleri
-
@Guerlain1903 4231KGV veya 451KGV oynamalısın. Alan Savunması olsun. Orta saha defansa yardım olabilir. 433 çıkma bence rakip daha güçlü.
-
Yada 631 kontra düşünüyorum
-
@Guerlain1903 hiç hiç yapma böyle bişey maçı vermiş olursun
-
@mrtgll33 tamam çizgi taktiklerini tam söler misin ortasaha defansa yakın başka pres vs nasıl olmalı defans bekler çıksın mı?
-
@Guerlain1903 Özelden yazdım.
-
@F.S.M.0.13 said:
@mezarlýk bu oyunda ofsayt taktiği hiç kullanmadım ve öyle birşey olduğunada inanmayanlardanım riskli bir olay gerekte yok
Ben paslaşarak,uzun top ve kontra atağa karşı ofsayt taktiği yapıyorum tavsiye ederim ama bunlar dışında açınca hiç kaybedilmeyecek maçlarda puan kaybedilebiliyor.
-
Çok acil kayseriyim rakip besiktas 442a kanatlari kullan ofsayt taktiği evet yapmis. Rakibi nasil yenebilirim defansif mi oynasam ne yapsam lutfen acil yazın
-
hedefim 9.luk iyi transferler yaptım takım oynasa ilk 5 i zorlarım ama gol atmakta özellikle sıkıntı çekiyorum ne şekilde oynamalıyım sağlam bi forvetim var diğer forvet 85 osler iyi defansta iyi ve geniş rotasyon şansım var
-
@AtillaTurker Biraz geç gördüm 451KGV önerebilirim.
-
Acil 22:00'a kadar bakarsanız, Crystal Palace ile maçım var. Yedeklerim bile as kadrosundan iyidir fakat garip taktik kullanıyor Liverpool'u 3-1 yenmiş hemen gerimdeki şüphelendirdi. Nasıl çıkayım buna karşı?
-
Arkadaslar 3 3 2 2 oynamak istiyorum taktikler nasıl yapmalıyım
Ben Paslı forvet atak orta ve defans geri kalıyor hakeme göre değişir sertlik ofansif tam saha baskı ve yüksek hızda paslasma -
@babuşthekıro Mesajı geç gördüm Sonuç ne oldu ?
-
@baankundura Maçları kaybetmek istiyorsun galiba 3322 asla önermem :thinking:
-
@mrtgll33 neden onermiyorsun
-
herkese merhaba normalde 4-2-3-1 oynuyorum ama arkadaşımda 4-2-3-1 oynuyor ve kadrosu benden daha güçlü. yarın akşam maçımız var ve yenmek zorundayım 4-2-3-1 in için en ideal karşı diziliş ve taktik sizce nedir formu çok gezdim ama çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@baankundura Oturan bir sistem değil
-
@mrtgll33 surekli 433b ve 442b oynadim farkli birseyler ariyorum 451 ve 4231 olmasin 3 5 2 veya 3 3 2 2 olabilir aslinda ama siz ne onerirsiniz.
-
@baankundura 343 KK ? Bence denenebilir