OSM Taktikleri
-
@tsiolmayanbera rakip senden güçsüz ise evet, onun oyununu bozmak senin için avantaj olabilir. Ama sen güçlü isen kendi hücum oyununu oynaman daha verimli olur. Sadece sayılar ile oynarsın mesela cok güclüsündür sayıları yuksek tutarsın, biraz guclusundur sayıları ortalamanın ustunde tutarsın.
-
deplasmanda oynayacağız rakip 443 b kanatları kullan alan ofsayt hayır kadro değeri onun 557 m benim 305 m ne yapmaliyim
-
arkadaşlar selam 1 2 senedir bu oyuna ara vermiştim . asyalı avrupalı afrikalı patronları yani dünya egemenligini falan tamamlamıstım tek tamamlamadıgım başarım top 100 başarımı idi .çok değişmiş mesela top100 basarımı falan kalkmıs yerine top 10.000 basarımı gelmıs gibi .2 3 gündür geri döndüm. hala en iyi taktik 433b kanatları kullan taktigi mi biraz bilgi verir misiniz . teşekkür ederim
-
@sütlüpizza adi ligdeysen 433iyi botlara karşı, ama rakiblern güclüyse 451,4231 gibi taktikler daha iyi olur
-
@sütlüpizza 433b kanatlar takımın iyiyse kullanılabilecek bir taktik
-
@sütlüpizza Kadro değeri olarak rakiplerinden üstün isen 433 B ve 433 A çok rahat sonucu gitmeni sağlar. Ancak rakipler ile eşit ve düşük isen ev sahibi maçlarda deneyebilirsin. Deplasmanda 4-2-3-1 veya 4-5-1 çıkman daha mantıklı olur.
-
@sütlüpizza Eskisi gibi değiş hiç bir şey. ben 2008-2011 arasında 3 yıl oynadım ve daha sonra bıraktım. 2 yıldır tekrar başladım. gerçekten eskisine göre simulasyonlar daha gerçekçi çünkü sağlam bir taktik ile senden daha iyi bir takımı alt edebiliyorsun,eskiden böyle değildi. bu yüzden her takıma karşı sabit bir taktik ile oynamak yerine KARŞI TAKTİK ve özellikle son dakika taktik değişiklikleri gibi kurnazlıklarla daha başarılı sonuçlar alabilirsin.
-
Allah rızası için küçük takımla büyük takımları yenebileceğim sağlam bi taktik verin
-
Takım değeri en pahalı başlayan takım hangisi?
-
@hope262626 böyle bir şey pek mümkün değil normal de defansif oynamaktan başka çaren yok
kgv sistemleri ile oyna 30 25 35 şeklin de -
Tek santraforlu sistemde, en ileri uçta düz SF Mbappe mi(99) oynamalı, yoksa formda altın kart SĞA Bale mi(101) ? Bu altın kart arkadaş her maç yedi sekiz tane kaçırırken, düz Mbappe(99) bombalıyor. Bu oyuncuların yan mevkileri, sf, sağ açık sol açık olmaları ileri uçtaki performansını etkiler mi yoksa farketmeden en güçlü mü koyulmalı ?
-
Öncelikle merhaba. Şampiyonlar kupası maçım var. Grubumdaki takımların kadrosu beni kadromdan bir tık daha iyi. Sıradaki maçımda rakip 3-4-3A / Paslı Oyun / Ofsayt Tuzağı:Evet / Adam Markajı şeklinde oynuyor. Ben ise şimdiye kadar 4-3-3B taktiği ile oynadım. Bu rakibe karşı aynı taktikle devam mı etmeliyim yoksa farklı bir taktikle mi sahaya çıkmalıyım? Detaylı taktik önerisi verirseniz sevinirim.
-
433e karşı sağlam taktiği olan var mı
-
Merhaba. Deplasmanda Man City ile oynayacağım. City Genelde 4-3-3 A oynuyor. City Değeri 580 M. Bende Leicester City Var ve Kadro Değerim : 484 M
Bende genelde 4-3-3 B Paslı oyun Ofsayt Evet Agresif Oynuyorum Hakeme Göre.
Deplasmanda Taktiğimi Bozmadan Bu şekilde mi oynamalıyım ?.Kendi arkadaş çevremiz ile lig kurduk orada oynuyoruz. Benim için çok önemli
-
Arkadaşlar selam Deplasman maçı oynayacağım rakibimden üstünüm ama rakibimin sahası 3 level 4-3-3A ofansif paslı bir taktikle oynuyor 1 puan alsam bile yeterli benim için nasıl bir kadro ve taktik uygulamalıyım
Bu benim kadrom
Bu da rakibimin (Kalesi 92)
-
Şu 3lü forvet 4 maçta 1 gol attı sadece. Hepsi doğru pozisyonda oynuyor ama gol atamiyorlar. Millette 80 85lik adamlar her maç atıyor bunlar atamıyor önerileriniz var mı satıp yeni oyuncu almak için -
@atillaturker4141 hücüm oynat 79 çek hücümü orta sahalarda yardım etsin
-
@atillaturker4141 Forvetleri sorgulamadan önce bence orta saha oyuncularını sorgula forvetlere gol pası veren onları pozisyonlara sokan orta sahalardır.Orta sahanda mutlaka hücum gücü yüksek os ve oos tipinde oyuncular bulundur.Forvet oyuncularının en çok verim verdiği dizilişiler 433 442 343 dür.Bu dizilişleri de çok iyi kurgulamak gerekiyor istenilen verimi almak için.Orta sahalarında da bir sorun yoksa defanslar geriden topu oyuna sokup orta sahaya aktarmada önemlidir.Stoperlerinin hücum değerleri 10 ve üzeri olursa oyun kurulumuna daha iyi katkı verir ve bu da ofanstaki oyuncuların skor katkısını artırır.Hücum değeri 10 altındaki oyuncular ayakları düzgün olmayan oyun kurulumunda sıkıntılı olan oyunculardır.Hatta yerine göre hücüm gücü 20-25 dolaylarında olan bek oyuncularını da stoper olarak kullanmanı tavsiye ederim.Oyunda yazan pozisyonların pek bir önemi yok ona takılmamanı tavsiye ediyorum.Bütün bunları gözden geçirip sorun olmadığını düşünüyorsan o zaman taktiklerini gözden geçirmeni tavsiye ederim.Formasyona ve formasyonda kullandığın oyuncalara göre taktik yapmak oldukça önemlidir.Özellikle transfer yaparken verilen 3 değeride(hücum savunma orta saha)kontrol etmen gerekiyor.Bu her mevki için geçerlidir çünkü hepsinin kendi içinde bir algoritması var.
-
@mohukerem-2
Orta sahalarim böyle. Defanslar da 103 105 107 95
Orta sahalarim forvetlerden daha fazla gol atmış. Oynadığım still 443b/a kanatları kullan ofsayt hayır alan savunması sayılar da 60 65 69 civarında
Bakalım duzelecekler mi cavaninin ortalaması 5.5 -
This post is deleted!