OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar böyle bir kadrom var 4 3 3 A kanat sadece hücum hücumu destekle geride kal agresif alan markajı ofsayt hayır 79 69 79 oynatıyorum yarın deplasman maçım var. Rakip 4 3 3 b kanat oynatıyor hemen hemen denk bir takım antreman kampına gidemiyor ben gittim vermek istediğiniz bir taktik veya tüyo varsa çok sevinirim.
-
@piccedmund48 Maç deplasmanda olduğu için biraz sıkıntılı gibi takımlar denkse bu gibi durumlarda stadyum seviyesine de bağlı olarak ev sahibi takımlar bir tık daha avantajlı oluyor ama kampa gittiğin için ibre de bu sefer sana dönüyor.Ben şahsen maçların orta saha hakimiyetle kazandığını düşünüyorum.Rakibine orta sahada üstünlük kurduğun takdirde maçı kazanam olaslığın daha fazladır.Kesin kazanırsın diyemem burdakiler tamamen şahsıma ait düşünceler ve tecrübelerdir.Kendi kişisel tavsiyelerimdir.Aklınıza yatarsa alır uygularsanız yatmazsa da kendi taktiklerinizi kullanırsınız.Kazanma garantili hiçbir şey söylemiyorum bunlar tamamen opsiyoneldir.Tavsiyem 442b oynamaktır.Paslı oyun tercih etmelisiniz.Orta sahada yazan oyunvcu pozisyonlarına uymalısınız(dos yazan yerde dos oos yazan yerde oos mutlaka oyanamalı geriye kalan iki oyuncu size bağlıdır)Forvetinizde de bir tane tipik sf bir tane de kanat oyuncusu tavsiye ediyorum sla veya sğa.İkisi de sf yazıyor ama dediğim gibi yaparsanız daha iyi verim alırsınız.60-65-70 olarak içeriğinizi de ayarlayın.Uzmanları da tamamlarsanız sizin için daha iyi olur.
-
This post is deleted!
-
Güncel taktik verebilecek var mı?
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam güçlü rakiplere karşı 451-4231 gibi taktikler ile mi yoksa 532 541 gibi taktikler ile mi çıkmak mantıklı
-
3-5-2
-
-
-
-
-
-
-
Bugün maçım var ve rakibim 4-4-2B ve paslı oyun ile karşıma gelicek nasıl bir taktik uygulamalıyım ?
-
-
4-4-2 B ye karşı ne oynamalıyım sizce
-
-
@tna934 352 de bek yok bekler ileri olayı işlevsiz olmuyor mu?
-
Yardım edebilcek Varmı
Rakip takımın ortalaması 99 benim 90 4-4-2 b taktiği kullanıyor
Ona Karşı Nasıl Bir Taktik Çıkmalıyım Yardım Edebilcek Varmı -
-
This post is deleted!
-
-
-
@mohukerem-2 433b de çizgi taktiklerim ne olmalıdır?
-
-
433A oynayan rakibe ne oynamalıyım? Takımlar tamamen denk her şey eşit. Ranklar 90. Deplasmandayım stadı 1 yıldız. Riske atmayıp 4231 oynamayı düşünüyorum nasıl olur?
-
ARKADAŞLAR RAKİBİM 4231 OYNUYOR BENİM ORTALAMAM 90 ONUN 97 KENDİ EVİMDE OYNUYORUM HAKEM TURUNCU NASIL OYNAMAMI ÖNERİRSİNİZ
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
-
-
-
4-4-2A paslı alan savunması agresif oynayan rakibe karşı nasıl taktik kullanmalıyım ev sahibiyim aramızdaki takım gücü farkı 1 (ben daha iyiyim)
-
@shaqiri0793 Bence 451 KGV çıkabilirsin, kadron çok farklı değil +1 çok yüksek değer değil.
-
@keroderler sitil paslı oyun forvetler orta sahayı destekle orta saha ise forvetleri destekle savunama geride kal markaj alan markaj ofsaty tuzağı hyr mücadele agresif baskı 70 sitil 66 tempo 76