OSM Taktikleri
-
@babuşthekıro Güzel skor tebrikler :clap_tone2:
-
Merhaba arkadaşlar rakiplerim bugun kontra yarın da paslasmalı oynuyorlar. Normalde alan savunması yapıyorum bu rakiplere adam adama mı yapmaliyim ?
-
@Van-Persie-36 Pas oynayana adam adama markaj öneririm
-
@GS_METECAN teşekkür ederim, aradan top kaçar gol filan olur diye korkuyordum ama bakalım yenebilecek mıyım
-
@Van-Persie-36 Aradan topta kacabilir, gol de olabilir...Bunun bir oyun olduğunu unutmamak gerek...Canlı, kanlı oyuncuları yönetip adam kaçırma, şunu söyle yap, bunu böyle yap diyemiyoruz maalesef...
-
@Van-Persie-36 Alan savunması en garantidir, aradan top kaçmaz bu kadroyla
-
@Van-Persie-36 Valla dostum ben garanti veremem...Oyunda da hiçbir şeyin garantisi yoktur...İstediğin tercihi kullanabilirsin. Bana göre de zaten o kadar önem teşkil etmiyor adam adama yada alan olması...
-
selamünaleyküm kardeşlerim ingiltere liginde southampton ile birinci sıradayım en yakın rakibe 12 puan fark attım. ama önümde arsenal ve crstal palace maçı var birisi ikinci birisi dördündü menajer puanı açısından ikisini de yenmem lazım. kadro olarak ikisinden de üstünüm.
arsenal 3 5 2 oynuyor , crcstal palace ise 4 3 3 b oynuyor oynuyor . bu ikisi maçı nasıl alabilirim dediğim gibi kadrom çok iyi ikisinden de
-
@DoğukanUçanOfficialS Aleyküm selam
Kadro kaliten ortada dediğin kadarıyla, 433A KK ALAN SAVUNMASI
MEVKİLER YERİNDE
60-65 üstü pres baskı ile rahat alırsın. -
@GS_METECAN eyvallah , tottenham i 3-1 aldik evimizdeydik, yarın Arsenal var bakalım ne olacak:)
-
@mrtgll33 arsenale karşı da alan yapicam bakalım nasıl bir skor olacak , karşı takım bu sefer çok iddialı
-
@Van-Persie-36 said in OSM Taktikleri:
@GS_METECAN eyvallah , tottenham i 3-1 aldik evimizdeydik, yarın Arsenal var bakalım ne olacak:)
Bu senin kadronun başarısıdır dostum.İyi kadro yapmışsın. Bu yüzden seni tebrik ediyorum...Devamını dilerim...
-
@GS_METECAN teşekkür ederim
-
Güçlü rakipler için elbette farklı taktikler kullanıyorum ama basit rakipler için belirli bir taktiğim olsun istiyorum şöyle 3-4 gol atabileceğim. Öneriniz varsa bekliyorum averaj yüzünden Stoke City bile önümde. (2. sıradayım)
-
@mrtgll33 tesekürler kardesim
-
@DoğukanUçanOfficialS Rica ederim
-
KK ile mi yoksa Paslaşarak mı daha çok gol atarım?
-
@babuşthekıro Kadronuza bağlı bu, şununla daha çok gol olur diye birşey olduğunu düşünmüyorum
-
@babuşthekıro Ofansif kadroda KK daha randıman verebilir