OSM Taktikleri
-
Herkese Merhaba,
Ben M. City yönetiyorum ve bugün M. United ile çok önemli bir maçım var. Kadrolar genel olarak birbirine yakın. 3 rating ondeyim ancak rakipde 2 tane yüksek overalli hucumcu var. Kendi evimdeyim. Rakibim son anda degistirmeyecekse 4-3-3 çıkacak gibi gözüküyor. Benim asıl sormak istediğim şey mavi (2.seviye) hakeme karşı çok agresif çıkıyor. Bu riski alıp çok agresif çıkıp tempoyu baskıyı biraz düşük mü tutmaliyim yoksa agresif çıkıp tempoyu baskıyı farklı sekilde mi ayarlamaliyim. Önerilerinizi bekliyorum
Şimdiden teşekkür ederim. -
@bjk-manyağa Bence 433 zaten bozulmaz hakem olarak sen ev sahibisin ekstra risk almana gerek yok bırak rakip düşünsün, agresifte kalman iyidir.
-
-
merhaba yarın önemli bir maçım var rakiple aramda 111milyom kadro farkı var(rakip 1.162M ben 1.051M) forvetlerde neredeyse eşitiz orta sahada defans ve kalecide de benden üstün rakip genellikle 433A yada B orta saha forveti destekle forvetler orta sahayı destekle ve bekler ileri ve fazla baskıyla oynuyor bu rakibe karşı nasıl bir diziliş ve taktik yapmam gerekir yardım eder misiniz
-
This post is deleted!
-
-