OSM Taktikleri
-
@Cetin-NAZLI 6 gol iyiymiş...Tebrikler
-
@GS_METECAN sağolasın hocam
-
@Cetin-NAZLI tebrikler güzel skor
-
@DELİK4DİR bu akşama kadar tartışılacak maç olur. yalnız önerim 4-3-3B'ye 4-4-2B ile çıkmamalısın. ama güçlü takımsın 4-3-3B ile daha rahat oynuyacağını düşünüyorum. fakat herkesi dinlemek gerekir
-
@Cetin-NAZLI en iyisi iki özelliği de eşit olandır. örnek: 92def 92 hüc. ve diğer soru 4-3-3b
-
@babuşthekıro her taktik için resim atıyorsun bunla çıkma diyorsun ama senin maçlar öyle olmuş belki diğer menajerin kadrosu kötü çizgi ayarlar başarısız, yani 443B şunla çıkma vs demek için 2-3 maç örneği ve skoru yetmez
Bir menajer her taktik ile kazanabilir de kaybedebilir de.
-
@DoğukanUçanOfficialS Öncelikle oyun stili yani sert aşırı sert rakibe göre ve maç kimin sahasında ona göre iyi analiz etmen lazım, standart olarak agresif oynamak yanlış.
Hücümlar :
Orta sahayı destekle
Orta saha :Forvete yardımcı olBu şekilde oynaman yanlış, zaten 451 KGV sistemin forvet neden gelsin OS'ye :thinking:
Forvet yerinde oynasın, büyük takımlara karşı OS'ler defansa yardım etsin hatta.Yüksek hızda paslaşmayı biraz düşür, dengeli olsun.
Pres 85 bence büyük takıma işlemez, takımı yorar. Pres 55-65 arası yapıp deneyebilirsin.Benim gördüğüm yanlışlar bunlar kardeşim.
-
@Yusuf-Hayaloğlu aynı taktikle oynaman mantıklı olur. yalnız hakem fazla sert değilse aşırı sert oynayabilirsin. baskıyı fazla arttırmakta adamları yorabilir ama uygun gibi gözüküyor
-
@Yusuf-Hayaloğlu saha seviyesi yoksa neden yenemeyesin kardeşim?
-
@Yusuf-Hayaloğlu 4-5-1 veya 4-2-3-1 işine yarayabilir o zaman
-
Bu başlığı kapatmak lazım bence
Genelde her cevap 4-3-3 , 4-2-3-1 veya 4-5-1 oluyor
4-3-3'le geçirdiğim bir sezonu paylaşmak istedim.
-
@babuşthekıro hacı ben bu oyunda 433B KK, 442A KK ve 523A uzun toptan başka taktiğe güvenmiyorum valla
-
@Arda-Öksüz 4-5-1 tehlikeli taktik fakat bazen ekip savaşlarına bakıyorum değerleri yakın takımlar 4-5-1 ile çıkıyor. Murat abiyi bekle