OSM Taktikleri
-
@GS_METECAN said in OSM Taktikleri:
@Van-Persie-36 Paslaşmalı ve kgv oynayan rakibe karşı her zaman önereceğim markaj adam adamadır. Doğru söylüyorsun...Bu taktiklerle oynayan bi rakibe birde iyi
kadrosukadronuz varsa ve güçlü bir defansa sahipseniz alan savunması tercihini çok fazla kullanmamanızı tavsiye ederim... -
@GS_METECAN bence de böyle olmalı 3 defanslı taktiklerle alan savunması daha iyi gider
-
@Van-Persie-36 @GS_METECAN Üst düzey liglerde rakip menajerlerde bu dedikleriniz işlemeyebilir benden tavsiye
-
@mrtgll33 Adam markajiyla hiç kaybedilmez diye birşey yok...Denenmiş ve başarili olan bi hamledir...Alt düzey, üst düzey diye bişey de yok...Nasıl alan markajında kaybediyorsan bunda da kaybedebilirsin. Adam markaji yapın hiç yenilmezsiniz diye bi garanti de vermiyorum.Her zaman da diyorum...Bunlar benim için önemli şeyler değil...İyi bi kadro en önemli unsurdur...Yoksa alan olmuş, adam olmuş farketmez...Yeterki güçlü bi defansa sahip ol...Bu oyunda kazanmak istiyorsan, kazanmayı garanti etmek istiyorsan önce rakibine üstün bi kadro oluştur...Sonra sonucu bekle:cowboy:
-
@GS_METECAN said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 Adam markajiyla hiç kaybedilmez diye birşey yok...Denenmiş ve başarili olan bi hamledir...Alt düzey, üst düzey diye bişey de yok...Nasıl alan markajında kaybediyorsan bunda da kaybedebilirsin. Adam markaji yapın hiç yenilmezsiniz diye bi garanti de vermiyorum.Her zaman da diyorum...Bunlar benim için önemli şeyler değil...İyi bi kadro en önemli unsurdur...Yoksa alan olmuş, adam olmuş farketmez...Yeterki güçlü bi defansa sahip ol...Bu oyunda kazanmak istiyorsan, kazanmayı garanti etmek istiyorsan önce rakibine üstün bi kadro oluştur...Sonra sonucu bekle:cowboy:
Sizi bir ekip ligimize davet ediyorum veya düzenlediğimiz bir bireysel turnuvaya bekliyorum :hugging: O zaman beni anlayacaksınız, müsait hesabınız olduğunda beklerim mutlaka.
-
@GS_METECAN Kadro her zaman etken ama Nostalji ligi veya osm nin bireysel turnuvalarında kadrolar eşittir ve adam adama çok tercih edilmez. Ben oynadığım liglere tecrübeme istinaden söylüyorum :handshake_tone2: Alan ile her zaman kazanılmaz tabiki adam adama risktir bence.
-
Teknik direktör olarak sakatlanmayan bir tek ben kaldım
-
@babuşthekıro Hahah Kadron dar mı ?
-
@F.S.M.0.13 Dün aşırı üstün oynadım yine berabere kaldım şaka gibi
-
@F.S.M.0.13 BoT Cup demiyorum abi ana hesap