OSM Taktikleri
-
@F.S.M.0.13 yenersin abi sen
-
Olay taktikte Bilbao kariyeri
-
28 yaşında kalecim 27 yaşındaki forvetten fazla gelişiyo ? sebebi ne
-
4 2 3 1 kgv oynadım ama hiç verim alamadım her maça ayrı taktik mi çıkmak gerekiyor.
-
Merhaba arkadaşlar ben telefonumu karıştırırken işe yarayabilicek taktikler ile ilgili ssler buldum.
İşinize yarar mı bilmem ama yine de paylaşıyım istedim.
NOT: AlperenKcygt38 adlı menajer'den alıntıdır.
-
@F.S.M.0.13 merhaba yeni lige girdim daha 2. Hafta arsenali yönetiyorum forvet orta saha defans kale her türlü kadrom iyi ve gelişen kadro ama hangi taktikle oynamam gerektiği konusunda karar veremiyorum arsenal için hangi taktikler kullanılıyor
-
@GS_METECAN benim yerime cevap verdiğin için teşekkür ederim, senin gibi kariyerli ve taktik bilgisi yüksek olan hocaları görmek güzel:thumbsup_tone1:
-
@F.S.M.0.13 Senden, ondan öğreniyoruz işte ne yapalım...Bi menajerlik oyununda 2 takım yöneterek kendimi hoca olarak addedip Yukarlarda görmüyorum..Taktik bilgisi, kariyer falan deme...Havalara girerim, ego yapar..Bi menajerin iyi oldugunu kariyerden anlayamayiz...Benim gozumde 1 aylik menajerde 1 yillik menajerde aynidir...Zamanla herkes taktik bilgisine sahip olacaktir....Çalışınız...Senin için yazdığım içinde kusura bakma...İyi eğlenmeniz dileğiyle...Oyunun keyfini çıkarın.
-
@mert3413 said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 4 4 3 a kk oynayana karşı nasıl çıkmalıyım