OSM Taktikleri
-
defasnda cezalılar var benden baya güçsüz rakibe 343 oynasam olurmu 433b oynuyo oda
-
@GS_METECAN yinede korkuyo insan puan kaybı yaşamamam lazım
-
Arkadaşlar yaklaşık 2 saat sonra lig 1. ile maçım var. Adam geleni geçeni yeniyor 16 maç 1 m. 1 b var. Ben ligde daha alt sıralardayım kupada karşılastık mutlaka elemem lazım. kadro kalitemiz aşırı farklı değil ama onun ki daha iyi. maç benim sahamda. Adam 4-3-3 b oynuyor. sizde ne yapmam lazım nolur yardımcı olun kesin kazanmam lazım
-
@Arda-Öksüz Risk al sende 433KK oyna bence :thinking:
-
This post is deleted!
-
@mrtgll33 said:
@Arda-Öksüz Risk al sende 433KK oyna bence :thinking:
@mrtgll33 forumda ki tüm yazılarını okudum nerdeyse herkes sana duacı yazarken inşallah içimden sen cevap verirsin diyede geçirdim açıkcası. Ligten koptum baya arkadaslar arasında rezil durumdayım dalga konusu olarak tek şansım kupa risk almaktan korkuyorum karsımdakı menejer kupa koloksiyoncusu adeta. 4-3-3 B Kanat alan ofsayt hayır oynuyor senin rakıbın olsa ve kazanmaktan baska caren olmasa ne yaparsın suan 4-4-2 pas dusunuyorum
-
Bu arada deplasmandaymısım özürdilerim
-
@Arda-Öksüz Kadrolar ne durumda?
-
@babuşthekıro Benden üstün çok uçuk bir fark yok ancak
-
@Arda-Öksüz Deplasmandaysa 4-2-3-1 kk ile oynayabilirsin. Ama önemli olan diziliş değil, taktiktir. Kadrosu senden fazla iyi değilse Değerleri 60-75 arası ayarlayabilirsin. Birde önemli maç demiştin, özel basabilirsin.
-
@Arda-Öksüz 442 pas ı geç bence, özellikle depde
-
@Arda-Öksüz Yalnız şunu da söyleyim genel olarak önemli maçları ben de Murat abiye soruyorum, hemen dediklerime takılıp o taktikle çıkma, adamın gelmesini bekle işi o biliyor
-
@babuşthekıro Hayır 4231 KK olur mu hiç
-
@Arda-Öksüz Geldi bile
-
@babuşthekıro Eyvallah kardeşim
@Arda-Öksüz 451KGV ne dersin ?
-
@mrtgll33 abi şu maçı bana aldırın yeminle duacıyım size ya çok zor ne yapsam alamıcam gıbı. kamp basamıorum. 4-5-1 le cıkıorum abi o zaman
-
@Arda-Öksüz Evet evet 451 kullanalım bencede, pres 45-55 arası tut bu sefer çok baskı yapmayalım
-
@Arda-Öksüz Tamamdır abi stil ve tempo yu kaç aralıgı yapayım. birde ofsayt hayır uygun mudur
-
@Arda-Öksüz Ofsayt kapalı kalsın